- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Sziaszok!
Elérkezett a várva várt pillanat az életemben, 12 éve nem láttam Excelt, főnök is hülye hozzá, kollégák is, én mint jómunkásember' megkaptam a feladatot
Adott egy 3 évre visszamenő aranyos kis táblázat.
3 lényegi sor van benne, amire nekem szükségem van:
-"A" :dátum (itt másodperce pontosan meg van adva, így van benne a kapott excelben),
-"B": név -
-"C" :egy "segítő" oszlop, amelyben minden esetben a lezárva szó van.Példa kedvéért:
Amit szeretnék, akár pivot, akár képlet, bármi segítségével:
havi, heti és napi esetekre lebontani a darabszámot, illetve átlagolni.
Extra: névre lehessen szűrni, jelen esetben pl Bélára, és látnám hogy Bélám X hónapban Y héten Z napon mennyi dolgot kezelt. Az áltlag itt már nem lényeg.Illetve ha tudtok ajánlani akár magyar, akár angol ingyenes érthető és jó Excel oktató oldalakat azt megköszönöm.
Előre is köszi a segítséget, virtuális csokit/sört fel tudok ajánlani, merészebbeknek valódit is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest