-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjani
tag
Sziasztok. Egy kis segítség kellene. A Szrt. honlapjáról letölthető a kenó játék eddig kihúzott összes nyerőszáma excel táblázatban. Azt hogyan tudnám megnézni hogy egy általam kiválasztott tetszőleges 10 nyerőszámot vagy pl 1-10-ig bármennyit, hányszor húztak, vagy mennyi jött ki ebből az általam kiválasztott 10-es halmazból a legtöbbször. Remélem érthető voltam, az excelt nagyon kezdő szinten tudom kezelni, magyarul statisztikákat akarok megnézni.
-
fjani
tag
Sziasztok ! Excel táblázatban hogy tudom átállítani a betűtípust hogy minden nyomtatott nagybetű legyen? A meglévő táblázatom vegyesen van írva kis és nagybetűkkel és át szeretném állítani ha lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest