-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
lakatosturbo #6375 üzenetére
Az animáció eltüntetése
Egyik módszer:
Vezérlőpult -> Megjelenítés -> Megjelenítés fül ->Hatások
Vedd ki a pipát a Menük és eszközleírások áttűnése előtti négyzetből.Másik módszer:
Futtasd a Regedit-et, menj a HKEY_CURRENT_USER \ Control Panel \ Desktop \ WindowsMetrics mappába. A Szerkesztés -> Új -> Karakterlánc menüt választva vigyél be új objektumot. Nevezd ezt el MinAnimate-nek, kattints rá kétszer az objektumra, és írd be a 0 értéket. Lépj ki a regisztrációs adatbázis-szerkesztőből, és indítsd újra a gépet. A lekicsinyítés és felnagyítás ettől kezdve gyors lesz, mint a villám. -
Cuci3
tag
válasz
lakatosturbo #6375 üzenetére
Szerintem nem Excel beállítás, legalább is én nem tudok róla.
Szerintem nézzél körül itt: Vezérlőpult / Rendszer / Speciális fül / Teljesítmény beállítások.
Itt a Vizuális hatásokból szedd ki a ki- és beúsztatási lehetőségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest