- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Szia Mutt!
Egy hónapokkal ezelőtti esetre térnék vissza, amibe most újra belefutottam, ezért végeztem egy kis kutakodást, hogy mikor és hogyan jön elő a hiba, illetve milyen esetekben nem.
Az itt linkelt fájlban leírtam az információkat. Nem tudom, hogy neked mennyire hasznos, esetleg ha van időd hibabejelentéssel foglalkozni (nekem úgysem menne az angoltudás hiányában), akkor esetleg segíthet.
Üdv.
-
ny.janos
tag
Szia Mutt!
Nos mivel annyira közel sem vagyok otthon a PQ-ben, mint te magad, ezért végül kerülő megoldásként azt csináltam, hogy mind a jobban, mind a gyengébben teljesítő játékosok eredményét betöltöttem munkalapra, majd onnan újra beolvastam. Így sikerült elérnem azt, amit te sokkal egyszerűbb és nagyszerűbb módon oldottál meg. Le is fogom cserélni a bonyolult és időigényesebb megoldást az általad javasoltra.Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál a felvetésemmel, érdemes lesz megjegyeznem a módszert. Az M kódot külön köszönöm, anélkül nem fogtam fel, hogy miről írtál, de azzal igen.
Sokáig azt hittem, hogy tuti én rontottam el valamit, de ezúttal megerősítést kaptam tőled, hogy nem én szerencsétlenkedtem, hanem tényleg nem várt működés lépett fel.
A legbosszantóbb az egészben, hogy van egy olyan megoldandó feladatrészem is, ahol az egymás mellett figyelembeveendő eredmény nem fix kettő versenyzőtől, hanem többtől jön össze úgy, hogy csak a kettő legjobb eredmény veendő figyelembe. Az eredeti módszerem szerint hiába távolítottam el a 2-nél nagyobb értékeket a sorba rendezés után, a kibontást követően azt a harmadik legjobb eredményt is sikerül kibontani, amit elvileg korábbi lépésben már kizártam. Szóval valami nagyon nem működik jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robot fűnyírók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest