- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayman15
csendes tag
válasz
matekmatika #1355 üzenetére
Hello!
Akkor megoldható, amit az 1355-ös hozzászólásomban írtam? Tehát még az fontos lenne hogy ezekre tudjak hivatkozni, meg a kerekítések, az hogy félkövér legyen az meg gondolom már nem gond...
Ha ezeket még megoldanánk akkor tényleg egy tökéletes verzió jönne létre..
Segítségedet előre is köszönöm
Üdv: Rayman -
Rayman15
csendes tag
válasz
matekmatika #1355 üzenetére
Én is feltételeztem, hogy csak vhogy így lehet majd megoldani. De egyébként ez így jó, ahogy elmesélted.
De akkor már azt kéne hogy az éppen használatban lévő helység csoport neveket is mentse ki és mellé a két összesen (azért mert a helységcsoport nevekre is kell majd még hivatkoznom)
És akkor kéne még a mindösszesenből a kiszámított alapteület és a redukált alapterület.
Jah és még vmi a helyiségcsoportonkénti összesen alapterületet, és a mindösszesent kerekíteni kéne egyesekre... és az összes számított értéknek (összesen alapter, red. alapter; mindösszesen alapter, red. alapter) félkövérnek kellene lennie.
Uhh nem tudom hogy hogy fogy tudni ezt meghálálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest