- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
válasz
m.zmrzlina #16762 üzenetére
Nagyon jó. nem ismertem. Köszi!
-
Delila_1
veterán
válasz
m.zmrzlina #16758 üzenetére
Kibővítettem arra az esetre, ha a felhasználó össze-vissza kattintgat. Megeshet, hogy először rákattint a nincskutyára – ezzel felszabadítja a macsekos részt –, utána rájön, hogy tegnap kapott egy ebet. Ekkor újra le kell tiltani a macskákat. A "Figy" egy címke, ide jön a figyelmeztetés.
A start marad, ahogy volt.
Private Sub Vankutya_AfterUpdate()
If VanKutya = True And DbKutya = "" Then
DbKutya.Enabled = True
VanM.Enabled = False
NincsM.Enabled = False
DbM.Enabled = False
Figy = "Írd be a darabszámot!"
Else
DbKutya.Enabled = False
Figy = ""
End If
End Sub
Private Sub NincsKutya_AfterUpdate()
If NincsKutya = True Then
DbKutya.Enabled = False
VanM.Enabled = True
NincsM.Enabled = True
DbM.Enabled = True
Figy = ""
Else
DbKutya.Enabled = True
End If
End Sub
Private Sub DbKutya_AfterUpdate()
If DbKutya > "" Then
VanM.Enabled = True
NincsM.Enabled = True
DbM.Enabled = True
Figy = ""
Else
VanM.Enabled = False
NincsM.Enabled = False
DbM.Enabled = False
End If
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
m.zmrzlina #16757 üzenetére
A figyelmeztetést beírhatod egy labelbe is, szép pirossal, ahogy illik.
-
Delila_1
veterán
válasz
m.zmrzlina #16758 üzenetére
Remélem, a nevekből kitalálod, melyik mit takar.
A form indításánál a második blokk tagjainak az elérését letiltom, és csak akkor szabadítom fel, ha vagy nincs kutya, vagy van, és a darabszámot megadtad.Sub start()
UserForm1.VanM.Enabled = False
UserForm1.NincsM.Enabled = False
UserForm1.DbM.Enabled = False
UserForm1.Show False
End SubPrivate Sub Vankutya_AfterUpdate()
If VanKutya = True Then
DbKutya.Enabled = True
Else
DbKutya.Enabled = False
End If
End Sub
Private Sub NincsKutya_AfterUpdate()
If NincsKutya = True Then
DbKutya.Enabled = False
VanM.Enabled = True
NincsM.Enabled = True
DbM.Enabled = True
Else
DbKutya.Enabled = True
End If
End Sub
Private Sub DbKutya_AfterUpdate()
VanM.Enabled = True
NincsM.Enabled = True
DbM.Enabled = True
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
m.zmrzlina #16755 üzenetére
A két OptionButton AfterUpdate eseményéhez kell kapcsolni a makrót, nem a kerethez, hiszen a beviteli textbox ezen belül van. A TextBox1 a "Hány db" textbox neve.
Private Sub OptionButton1_AfterUpdate()
If OptionButton2 = False Then
TextBox1.Enabled = True
Else
TextBox1.Enabled = False
End If
End Sub
Private Sub OptionButton2_AfterUpdate()
If OptionButton2 = True Then
TextBox1.Enabled = False
Else
TextBox1.Enabled = True
End If
End SubNem pontosan a kérdésedre válaszoltam, de az is fontos, hogy ha nincs kutyád, akkor nem adhatod meg a darabszámát.
Ennek a mintájára már le tudod tiltani a következő kérdésre történő válaszadást. -
Delila_1
veterán
válasz
Excelbarat #16717 üzenetére
Több a füle, mint a foga.
-
Delila_1
veterán
válasz
Excelbarat #16715 üzenetére
Jó, hogy kérdezted. Eddig az emlékezetem szerinti címszót írtam be, de most kipróbáltam a opciók, részletes keresésnél a felhasználó szerinti szűrést.
Még gyorsabb a felhasználó, és a kifejezés együttes keresése.Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet.
-
Delila_1
veterán
válasz
bozsozso #16711 üzenetére
Nézd meg itt a leírást.
-
Delila_1
veterán
válasz
Wasquez #16686 üzenetére
A D2 cella tartalma "DMU".
A "*" & D2 & "*" azt keresi az A oszlopban, ami tartalmazza a DMU szövegrészt. A csillag egy helyettesítő karakter. Jelen esetben azokat a cellákat találja meg, ahol mindegy, hogy a DMU szövegrész előtt-, vagy után van-e még más karakter. Ha a képletben csak "DMU" & "*" lenne, csakis a DMU-val kezdődőeket találná meg.
-
Delila_1
veterán
válasz
pero19910606 #16677 üzenetére
Azt nem írtam, hogy az L1:R11 tartománynak a Táblázat nevet adtam. Innen veszi az FKERES függvény az értékeket.
Az előző képen a Csirkemell a G17 cellában van. -
Delila_1
veterán
válasz
Wasquez #16678 üzenetére
A felső táblázatodhoz vegyél fel még egy oszlopot (C), ahol a 2; 14 és 15. sorba DMU-t írsz, a 3-ba CAD-ot, a 6-ba CAM-ot, és így tovább. Tehát ebben az oszlopban az a név szerepeljen minden tételnél, ahogy az alsó táblázatban akarod összesíteni a B oszlop értékeit.
Így már a =SZUMHA($C$2:$C$15;B20;$B$2:$B$15) képlet a C20-ba írva és lemásolva jó értékeket ad. -
Delila_1
veterán
válasz
pero19910606 #16677 üzenetére
-
Delila_1
veterán
válasz
atillaahun #16646 üzenetére
Szívesen.
-
Delila_1
veterán
válasz
atillaahun #16638 üzenetére
Ha pl. az A oszlopban keresed, és címsor is van, a
=DARABTELI($A$2:A2;A2)
függvényt végig másolva mindegyik adatod mellett megjelenik, hányadik alkalommal szerepel az oszlopban.Ügyelj a $ jelekre!
-
Delila_1
veterán
Munka1 lapnak nevezem azt, amelyiken az eredeti adataid vannak, Munka2-nek azt, amelyikre másolok.
A Munka1 Y1, Z1, és AA1 celláiba írom be (vagy választom ki érvényesítés segítségével) a 3 adatot.
A Munka2 lapra előre átmásoltam a címsort.Sub Makro()
Dim sor As Integer, usor As Integer, sor1 As Integer
Dim WS1 As Worksheet, WS2 As Worksheet
Dim a$, b$, c$
Set WS1 = Sheets("Munka1") 'Itt változtathatsz
Set WS2 = Sheets("Munka2") 'Itt változtathatsz
usor = WS1.Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
sor1 = 2
a$ = WS1.Range("Y1")
b$ = WS1.Range("Z1")
c$ = WS1.Range("AA1")
'Előző adatok törlése a Munka2 lapon
WS2.Rows("2:5000").Delete shift:=xlUp
For sor = 2 To usor
If WS1.Cells(sor, "U") = a$ And WS1.Cells(sor, "V") = b$ And _
WS1.Cells(sor, "W") = c$ Then
Rows(sor).Copy WS2.Cells(sor1, "A")
sor1 = sor1 + 1
End If
Next
End SubKözben befutott egy másik megoldás is, de ha már megírtam, elküldöm.
-
Delila_1
veterán
válasz
Roley_05 #16621 üzenetére
Nézd meg, mi jelenik meg a csatolt cellában!
Űrlapvezérlő esetében, ha az elsőre kattintasz, a csatolás 1 lesz, a másodikra kattintáskor ugyanaz a cella a 2-es értéket veszi fel. Ezzel már biztosan tudsz valamit kezdeni.
ActiveX-nél a csatolt cella értéke IGAZ, vagy HAMIS a választástól függően 2 db OptionButton -nál.
-
Delila_1
veterán
válasz
dellfanboy #16598 üzenetére
-
Delila_1
veterán
válasz
repvez #16569 üzenetére
Használd a speciális rendezést más helyre. A kritérium táblában (nálam a W1:W2) add meg a feltételt a D oszlopra. Az új táblához add meg az oszlopok címsorát, amik a képletedben szerepelnek (Y1:AD1). Indítsd a speciális szűrést, ahogy a képen látod.
A következő oszlopba (AE) vidd be a képletet, és rendezd a tartományt az új oszlop szerint.
-
Delila_1
veterán
válasz
Sziszmisz #16556 üzenetére
Nem biztos, hogy jól értem a feladatot, mert elég rossz példát adtál meg a csatolt képen.
Jobb lett volna, ha a címsor Alma, Kék, Jobb, Egyéb, ill. Körte, Piros, Bal, Egyéb. A képen az O:R tartomány minden tételnél azonos.
Gondolom, a sorok O:R tartományában azt kell feltüntetni, hogy az egyes tételek melyik címsor alá tartoznak. A lenti makró ezt oldja meg.Sub Katalogus()
Dim sor As Integer, usor As Integer, sor1 As Integer
usor = Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
For sor = usor To 1 Step -1
If Cells(sor, "A") = "" Then GoTo Tovabb
If Cells(sor, "A") = "+" Then
sor1 = sor
Do While Cells(sor1, "A") = "+"
sor1 = sor1 - 1
Loop
Cells(sor, "O") = Cells(sor1, "A")
Cells(sor, "P") = Cells(sor1, "B")
Cells(sor, "Q") = Cells(sor1, "C")
Cells(sor, "R") = Cells(sor1, "D")
End If
Tovabb:
Next
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
nimmy001 #16553 üzenetére
2003-as verzióban a
=HA(HIBÁS(FKERES("kód_"&J1;A:B;2;0));"Nincs ilyen";FKERES("kód_"&J1;A:B;2;0))
képlet,fölötte lévő verziókban a
=HAHIBA(FKERES("kód_"&J1;A:B;2;0);"Nincs ilyen")kiküszöböli a hibát. A képletek a J1 cellába írt kódot keresik az A oszlopban. Találat esetén a megtalált kód sorában a B oszlop értékét adják, ha nincs találat, "Nincs ilyen" szöveg a visszatérési érték.
-
Delila_1
veterán
válasz
#05304832 #16537 üzenetére
Kész a makró.
Sub csere()
Dim sor As Integer, usor As Integer, V As Variant
usor = Cells(Rows.Count, "C").End(xlUp).Row
For sor = 16 To usor
If Right(Cells(sor, "D"), 4) = "_ker" Then
V = Cells(sor, "D")
Cells(sor, "D") = Left(V, Len(V) - 4)
V = Cells(sor, "H")
Cells(sor, "H") = Cells(sor, "I")
Cells(sor, "I") = V
V = Cells(sor, "K")
Cells(sor, "K") = Cells(sor, "M")
Cells(sor, "M") = V
V = Cells(sor, "N")
Cells(sor, "N") = Cells(sor, "P")
Cells(sor, "P") = V
End If
Next
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
#05304832 #16533 üzenetére
Egy üres oszlopba a 2. sorba írd be ezt a képletet: =HA(JOBB(D2;4)="_ker";BAL(D2;HOSSZ(D2)-4);D2)
Másold le, ameddig a kiállított sorok tartanak a D oszlopban. Jelöld ki a képleteket tartalmazó cellákat, másold, állj a D2-re, jobb klikk, irányított beillesztés, értékként. A segédoszlopot törölheted.Cseréld ki a címsorok feliratait. Jelöld ki az I oszlopot, nyomd le és tartsd nyomva a Shift billentyűt. Kezdd el balra húzni a kijelölt oszlopot. A függőleges szürke vonal mutatja, hol tartasz. Mikor a H oszlop elé érsz, engedd fel az egér gombját, majd a Shiftet is.
-
Delila_1
veterán
válasz
peterszky #16523 üzenetére
Sub oszlop()
Dim o$, oszlop%
o$ = InputBox("Melyik oszlopban akarod futtatni?", "Oszlop bekérése")
oszlop% = Asc(UCase(o$)) - 64
MsgBox oszlop%
Cells(1, oszlop%)="alma"
End SubA nagy A betű ASC értéke 65, ezért kell a beadott betű ASC értékéből levonni 64-et. 65-64=1, első oszlop.
-
Delila_1
veterán
válasz
peterszky #16521 üzenetére
Kérdés, hogy mit akarsz kezdeni vele. Amit írtál, az a Q oszlop sor%-adik cellájában lévő szöveges érték első 3 karakterét alakítja nagybetűvé. Ha ezt akarod valahova beilleszteni, akkor meg kell adnod, hova tegye a makró.
Pl. cells(sor%, "B")=ucase((left(cells(sor%, "Q"), 3))
vagy:
if ucase((left(cells(sor%, "Q"), 3))="ABC" then ...Szerk.: nem jól írtam, nem alakítja nagybetűvé a 3 karaktert, hanem a nagybetűs változatával kezd valamit. Összehasonlítja, kikeresi, beírja, stb., ahogy a további sorokban megadod.
-
Delila_1
veterán
válasz
BuktaSzaki #16516 üzenetére
Kavarod a fogalmakat. Egy cella például az A1 jelű.
Gondolom, az első sor formátumát akarod a többi sorra is alkalmazni. Jelöld ki a sort úgy, hogy a sorjelölő 1-esre kattintasz. Ekkor a teljes sor szürke árnyalatot vesz fel.
Kattints a formátumfestő ikonra, ami egy ecsetet ábrázol. Most jelöld ki az összes többi sort úgy, hogy rákattintasz a 2-es sorjelölőre, és az egér bal gombját nyomva tartva húzd le addig, ameddig másolni akarod a formátumot. -
Delila_1
veterán
Írtam egy rövid makrót, ami "kifehéríti" azoknak a celláknak a karaktereit, amiket nem akarsz megjeleníteni.
A képen az L oszlopig látszanak az adatok. Ha több oszlopban is vannak, a feltétel (If) 2. sorában írd át.
Sub szin()
Dim sor As Integer, usor As Integer
usor = Cells(Rows.Count, ("H")).End(xlUp).Row
For sor = 2 To usor
If (sor + 1) Mod 5 Then
Range(Cells(sor, "A"), Cells(sor, "G")).Font.ColorIndex = 2
Range(Cells(sor, "J"), Cells(sor, "L")).Font.ColorIndex = 2
End If
Next
End SubEzt lefuttatod, a táblázat bővítésekor csak másolnod kell az utolsó 5 sor formátumát a formátumfestő ecsettel.
-
Delila_1
veterán
Lappy válaszát tudom ajánlani.
Gyorsan át tudod alakítani a táblázatodat. Kijelölöd az oszlopokat, ahol egyesítés van. Megszünteted az összevonást, de nem szünteted meg a kijelölést. Most minden valahány sorod üres cellákat tartalmaz ezen a területen.
Ctrl+g-re bejön az "Ugrás" menü. Kiválasztod az Irányított ugrást, majd az "Üres cellák"-at.
Ez kijelöli a tartomány üres celláit, ahol a képed szerint az A3 lesz aktív. Még most sem szünteted meg a kijelölést. Beírsz egy egyenlőség jelet, és nyomsz egy fel nyilat. Ctrl+enterrel az összes kijelölt cella a fölötte lévő értéket adja egy hivatkozás segítségével.Most újra kijelölöd a teljes oszlopokat, Ctrl+c-vel másolod, marad a kijelölés. Jobb klikk, Irányított beillesztés, Értéket. Minden cellába fixen beíródott az adat, amit az összevont cella tartalmazott.
Ez az egész procedúra kevesebb idő alatt lesz kész, mint ahogy leírtam. Már csak a feltételes formázást kell megadnod.
-
Delila_1
veterán
válasz
peterszky #16495 üzenetére
Ez a makró a Munka2 lap A oszlopába írja az adatokat.
Sub mm()
Dim sor%, usor%, WS As Worksheet
Set WS = Sheets("Munka2")
sor% = 3
usor% = WS.Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row + 1
Sheets("Munka1").Select
Do While Cells(sor%, "A") <> ""
If UCase(Left(Cells(sor%, "E"), 3)) = "E (" Then
WS.Cells(usor%, "A") = "P: " & Cells(sor%, "C") & ", H: " & Cells(sor%, "D")
usor% = usor% + 1
End If
sor% = sor% + 1
Loop
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
Excelbarat #16483 üzenetére
Rámutatással nem tudom, de kiválasztással megy.
Sub ertek_kiiras()
Selection.ApplyDataLabels ShowValue:=True
End SubA makróhoz rendelj billentyűkombinációt (Makrók, vagy F8), kiválasztod az ertek_kiiras-t, Egyebek, betű megadása.
Kiválasztod az adatpontot, megadod a bill. kombinációt. Erre azért van szükség, mert ha egy gombhoz rendelnéd a makrót, a rákattintással megszűnne az adatpontod kiválasztottsága.
Az érték eltüntetéséhez a másik makró, amihez egy másik bill. kombinációt kell rendelned:
Sub ertek_torles()
Selection.ApplyDataLabels ShowValue:=False
End Sub -
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
A nem publikus adatok helyére írj valami mást, utána tedd ki azt a füzetet, amiben dolgozol.
Most egészen más a kérdésed, mint először. Közben megcsináltam 3 lapra a 3 táblázatot makróval úgy, hogy tudja kezelni az újonnan bevitt neveket, és üzleteket. Ha azzal kezded, amire valójában szükséged van, nem kell 1 feladatnak többször nekiugrani.
Szerk.: nem néztem aprólékosan végig a makródat, de azt látom, hogy a vansor: fölé be kell tenne egy Exit Sub-ot, vagy a vansor: -os és a makesor: -os rész helyét cseréld fel.
-
Delila_1
veterán
Ha bővíteni akarod a táblázatodat (személy, üzlet), akkor nem jó ez az elrendezés, mert a 3 táblázat között nincs hely rá. A személyek számának a bővítéséhez inkább egymás mellett kell lenniük a táblázatoknak, az üzletekéhez pedig egymás alatt. Legjobb lenne külön lapokon elhelyezned a hármat.
Nézd meg Mutt válaszát, ott is az elhelyezés a gond, bővítéskor felülírják egymást.
-
Delila_1
veterán
Két külön makróba írtam az alsó, és a felső táblázat kitöltését, de veheted egybe.
Sub Also()
Dim sor%, oszlop%, sorB%
sorB% = 15
For sor% = 10 To 13
For oszlop% = 2 To 4
If Cells(sor%, oszlop%) > 0 Then
Cells(sorB%, "A") = Date
Cells(sorB%, "B") = Cells(sor%, "A")
Cells(sorB%, "C") = Cells(9, oszlop%)
Cells(sorB%, "D") = Cells(sor%, oszlop%)
sorB% = sorB% + 1
End If
Next
Next
End SubSub Felso()
Dim sor%, usor%, sorB%, oszlopB%, WF As WorksheetFunction
Dim nev$, uzlet$
Set WF = Application.WorksheetFunction
usor% = Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
If Range("A15") >= Range("A1") And Range("A15") <= Range("C1") Then
For sor% = 15 To usor%
nev$ = Cells(sor%, "B")
uzlet$ = Cells(sor%, "C")
sorB% = WF.Match(nev$, Columns(1), 0)
oszlopB% = WF.Match(uzlet$, Rows(3), 0)
Cells(sorB%, oszlopB%) = Cells(sorB%, oszlopB%) + Cells(sor%, "D")
Cells(sorB%, oszlopB% + 1) = Date
Next
End If
End SubA képen szereplő cellák helyéhez igazítottam a makrót. Bár nem látszanak a sor- és oszlopazonosítók, úgy vettem, hogy a kezdő dátum az A1-es cellában van.
-
Delila_1
veterán
válasz
Excelbarat #16371 üzenetére
Nem tudok munkalap hatókörű nevet adni, de ez nem akadály.
A két diagramnak olyan nevet adtam (Diagram | Elrendezés | Tulajdonságok), ami fedi a tartalmukat. Ezeket a neveket írtam be az érvényesítésbe.
Az adatsoroknál a szerkesztőlécen adtam meg (módosítottam) a hivatkozásokat.
A diagramokat egymásra helyeztem. A Munka2!D1 cellában az érvényesítéssel választom ki, melyik legyen látható. Ezt a laphoz rendelt eseménykezelő makró hajtja végre. Írtam egy modulba egy makrót, ami mindegyik diagramot láthatóvá, szerkeszthetővé tesz.
Mivel a neveket az OFSZET függvénnyel adtam meg, a diagramok dinamikusak. -
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
Szia!
Mr.Nagy valóban azt mondta, az a cél, hogy minél több üzlet leltárjában nulla legyen az eltérés, de én úgy gondolom, mindegyiknél az is fontos, hogy minél közelebb álljanak a nulla éltéréshez.
A második fordulóban az aktuálisan legtöbb pluszt tartalmazó üzletből csoportosítottam át lépésenként a többletet oda, ahol legnagyobb a hiány. Ahogy csökken a plusz, úgy mindig másik üzlet raktározza a legtöbb pluszat, így egyenletesebb lesz az elosztás.
Jó, hogy más elvek alapján megcsináltad, legalább van választék.
-
Delila_1
veterán
válasz
gepesz13 #16355 üzenetére
Lehet, hogy formátumot módosítottál benne.
A cellaformázás Védelem fülén a Zárolt legyen jelölt. Ez az alapérték, ami azt jelenti, hogy vedd ki a pipát azoknál a celláknál, ahol engedélyezni akarod a módosítást. A zárolás akkor lép életbe, mikor bekapcsolod a lapvédelmet. Ezt a különböző verzióknál más-más helyen találod meg.
Mivel az előbb xls kiterjesztésű füzetet tettél ki, gondolom, 2003-as a verziód. Ebben az Eszközök | Védelem | Lapvédelem úton védheted a lapodat, akár jelszóval is. A párbeszédablakban válogathatsz, mihez adj engedélyt a többi felhasználónak. -
Delila_1
veterán
válasz
Excelbarat #16348 üzenetére
Nem tudok mit tenni, nálam kiválóan működik.
-
Delila_1
veterán
válasz
Excelbarat #16346 üzenetére
A nulla értékre nekem is egy halom #-ot adott. Átírtam a formátumot.
[=1] #" h";[>1] 0,0" h"; 0" h"
-
Delila_1
veterán
válasz
Excelbarat #16344 üzenetére
[>1] #,0" h";[=1] #" h"
-
Delila_1
veterán
válasz
Excelbarat #16342 üzenetére
Szívesen, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet.
-
Delila_1
veterán
válasz
Delila_1 #16340 üzenetére
Ebben kiküszöböltem a hibát, ha valaki új név megadása nélkül enterezné le az inputboxot.
Sub valami()
Dim nev$
nev$ = InputBox("Kérem a hónap nevét", "Névbekérés")
If nev$ = "" Then Exit Sub
Sheets(Array("Alap adat", "Alap kimutatás")).Copy after:=Sheets(Sheets.Count)
Sheets("Alap adat (2)").Name = nev$ & " adat"
Sheets("Alap kimutatás (2)").Name = nev$ & " kimutatás"
End SubA makró bármelyik lapon állva indítható, mert fixen az Alap adat és Alap kimutatás nevű lapokról készít másolatot.
-
Delila_1
veterán
válasz
Excelbarat #16339 üzenetére
Az áthelyezésnél mindig az utolsó lap után helyezi a 2 lap másolatát, ezt az After:=Sheets(Sheets.Count) biztosítja.
Sub valami()
Dim nev$, nev1$, nev2$
Sheets(Array("Alap adat", "Alap kimutatás")).Copy After:=Sheets(Sheets.Count)
nev$ = InputBox("Kérem a hónap nevét", "Névbekérés")
nev1$ = nev$ & " adat"
Sheets("Alap adat (2)").Name = nev1$
nev2$ = nev$ & " kimutatás"
Sheets("Alap kimutatás (2)").Name = nev2$
End Sub
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged