- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutt
senior tag
válasz
Delila_1 #16384 üzenetére
Sziasztok,
Hadd osszak meg én is 3 ide vágó trükköt.Egyik sem saját találmány.
1.
Az első legyen egy kattintás nélkül, dinamikusan változtatható grafikon.
Az eredeti innen van: http://chandoo.org/wp/2011/07/20/interactive-dashboard-using-hyperlinks/Ide felraktam egy mintát és hogy hogyan lehet megcsinálni.
2.
A másik trükk hasonlóan műkődik mint az 16384-es hozzászólásban megadott minta ahol egy objektumot elrejtünk vagy felfedünk attól függően, hogy mit választott a felhasználó.Az eredeti koncepció a www.clearlyandsimply.com blogról való, és bemutatja hogy mit lehet tenni ha túl sok oszlop van, és nem akarunk folyamatosan görgetni hogy lássuk a képernyőről "lelógó" értékeket.
A lényeg, hogy egy automatikusan felugró kis ablakban (ez valójában egy szövegdoboz) mindig megmutatja a sor nem látható értékét.Itt az eredeti fájl.
A saját megoldást nagyon átdolgoztam, megosztani nem tudom, de az ötlet innen jött.3.
Ez a megoldás az Excel 2010-ben bevezett kimutatás szeletelőt (Pivot - Slicert) használja. Szerintem nem sokan ismerik, miközben nagyon könnyen lehet interkatív kimutatásokat készíteni vele.A http://chandoo.org/wp/2010/12/08/dynamic-dashboard-video-tutorial/ oldalon láthatjátok.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest