- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Nos ha jól veszem ki szavaidból, akkor adott egy angol OS + angol Office(ami hibátlanul müködik) ill egy magyar OS + angol Office(amiben meg nem látod a KÓD MEGJELENÍTÉSE menűt?
Ha így van, akkor a hibát okozhatja a nyelvi eltérés. [link]
Ilyennel még nem találkoztam, da hasonlóval igen, amikor angol x64 XP-m volt, erre raktam fel a magyar 2003 Office-t, nekem az Outlokkban a fájlmenü IMPORTÁLÁS-EXPORTÁLÁS menűi váltak elérhetettlenné. Talán próbáld meg az OS területi beállításait angolra állítani vagy (ha lehetséges) a Office csomag nyelvi beállításait magyarra rakni.Esetleg(bár nem írtad hogy 2000, 2003, 2007 verziójú a csomag) próbáld alaphelyzetre állítani az eszköztárat, hátha csak ezért nem látszik...
(2003 excelben ESZKÖZÖK/TESTRESZABÁS/ALAPHELYZET)Remélem segít valamit, amit írtam.
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Androidos fejegységek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50