- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Van egy (szerintem) egyszerü es egy kisse komplexebb kerdesem.
Ezt a makrot hogy kell modositanom, hogy az uj worksheetet mindig a worksheetek végére illessze be?
(Egy gombot csinaltam az excelben, amire kattintva lefut ez a makro. A makro letrehoz egy uj sheetet es elnevezi az aznapi datummal es kiirja hogy kesz. Ha ilyen sheet mar van, akkor kiirja, hogy mar van ilyen es nem csinal semmit.)
Private Sub CommandButton1_Click()
Dim newSheetName As String
Dim checkSheetName As String
newSheetName = Format(Date, "DD/MM/YY")
On Error Resume Next
checkSheetName = Worksheets(newSheetName).Name
If checkSheetName = "" Then
Worksheets.Add.Name = newSheetName
MsgBox "The sheet named ''" & newSheetName & _
"'' Fertig."
Else
MsgBox "The sheet named ''" & newSheetName & _
"''schon existiert."
End If
Unload MeKerdes2. Ez a bonyi

Van egy tablazat (tablazatkent formazva) A:I tartomanyban:
A__________B___________C__________..... _______I
Cegnev1 ___Szakág1___ Datum1 __....._______Emberek szama1
.
.
Cegnev6 Szakág6 Datum1 ..................................Emberek szama6
.
.
stb.Innen kellene kigyüjteni a fent letrehozott aznapi datummal elnevezett worksheetben a datumnak megfeleöen egymas ala kilistazva az elemeket.
(Azaz a makronak a C oszlopban kellene keresni a datumnak megfelelö ertetekeket es ha talal egyet fentröl lefele haladva, akkor az uj tablazatba az A1 cellaba beirja a hozza tartozo ertekeket (azaz A1=>Cegnev1; B1=>Szakág1; C1=>Emberek szama1). Majd megy tovabb lefele es ha megint talal egy megfelelö datumot ott megint kigyüjti az ertekeket (azaz pl.: A2=>Cegnev6; B2=>Szakág6 ...stb)
Egesz sok mindent összeraktam már ehhez a tablazathoz, de ezzel a feladattal sajna elakadtam

Valakinek erre ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50