Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheeka
tag
válasz
föccer #37362 üzenetére
Biztosan félreérthető voltam, nagyon egyszerűnek írtam le, de nem az. Tervezek 3 témakört, témánként teljesen eltér a számítási módszer. Minden témakörben több márka van, egy márkának 5-10 típusa, ezen típusoknak esetenként akár 100 kapcsolódó kiegészítője. Ez nem egy formátum, de nem is igazán tudom leírni magamtól (hány lapot használjak adatfeltöltésre, mit melyik lapra írjak, azon belül milyen logika szerint stb.). Szerintem a több lépcsőben elért végeredmény lehet akár 30-40mb-os file is, ha ez egyáltalán lehetséges? Egy hasonlóan működőt használok, az 11mb (ez adta az ötletet, ez egy márkának a sajátja, nekem lenne benne kb. 30 márka).
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest