Hirdetés
- Óriás képernyővel futott be a Mi Max 3
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayman15
csendes tag
Hát én is érzem, hogy ez így már sok egy kicsit (nagyon).. Azért írtam, hogy csak ha tényleg van rá ideje/kedve... Ha csak egy kicsit is macera akkor ne bíbelődjön vele, mert annyit nem ér (neki meg főleg nem, hiszen önzetlenül szívességből csinálta az egésszet egy tök ismeretlen embernek, amit nagyon becsülök)... Közben megkeztem VB-s ismeretek gyűjtését és majd azért megpróbálkozom magam modosítani a dolgokon...
És nem lehet elégszer elmondani, hogy mennyit segített ezzel... De megköszönni még meglehet párszor, úgyhogy: Köszönöm
Üdv: Rayman
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest