Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
Azt nem tudom, de eod mellett is kegyetlen nehéz, ha nem egyenesen lehetetlen elpakolni mindent, amit kihozok raid-ből. Eljutottam arra a pontra, hogy nem vagyok hajlandó eladni semmit töredék áron a trader-nek, amikor piacon meg ötször annyit ér v. éppen kelleni fog küldetéshez/hideout fejlesztéshez. Szerintem nem az volt a baj, hogy 10-es szintttől van piacod (ez legalább segítette azokat, akiknek nincsen eod), hanem hogy a legjobb fegyverek/lőszerek és felszerelés nem volt limitálva. Most átalakították a játékot egy ázsiai mmo-ra, ahol hatalmas a grind, és ha nem fektetsz bele időt és energiát, nem fogsz jutni sehova. Nekem alapvetően tetszik maga a tarkov, csak ezért nyomom még mindig, de nem értek egyet minden változtatással. A piac szerintem pont azokat segítené alapvetően, akik nem képesek bele rakni napi több órát, és nincsen idejük minden szarért bemenni egy raid-be/farmolni ostoba tárgyakat. (4 autó aksi, hogy egy küldetést említsek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest