- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
-
Coccolino_O
őstag
válasz psion2101 #2525 üzenetére
Semmit nem fognak tenni ellene, majd lehal a hype, nem lesz twitch drop és így tovább.
Milliószor elmondták, hogy nem fognak extra szervert venni a wipe első pár hetére, wipe közepén/végén a játékosbázis töredéke fog játszani, szóval azt a részét megértem. A játék nem képes megtartani a játékosbázis jelentős részét így sem, ahhoz ez túl niche, nincsen end game, és unalmas, több wipe után.
-
Coccolino_O
őstag
válasz CptAdamica #2513 üzenetére
Nyilván, a tarkov ezekenek a nyomorultaknak csak addig jó, amíg az átlagember nem tud visszalőni, utána mindenki csal, meg desync, olyan nincsen, hogy valaki bemakkolt valamit, v. jobban játszott. Van csaló és desync is nyilván, senki sem fogja tagadni.
Ez a játék így is a tinédszereknek, meg a munkanélkülieknek kedvez, rengeteg okból kifolyólag. Ez az egész streamer/twitch a legrákosabb része a játékiparnak, tisztelet a kivételnek... Mindig ők a leghangosabbak, és nem létező problémákról (is) nyekeregnek, akárcsak a reddit.
Szerintem a tarkov első pár száz órája a legélvezetesebb, minnél több wipe-n vagy túl, annál hamarabb válik unalmassá a játék, ugyanazokat az ostoba küldiket kell csinálnod, aztán 6 hónap múlva mindened elveszik. Nekem ez a harmadik wipe-m, napi 2-3 raidnél többet nem nyomok, teljesen kiégnék, ha többet mennék, és nincs is rá igényem.
vaakuum: Én is, azért mondom, hogy az emberek szeretnek kempelni, főleg ott, ahol büntetlenül megtehetik. Customs-on szinte soha nem találkozok velük, shoreline meg hemzseg tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz CptAdamica #2511 üzenetére
Jövő héttől jobbnak kell lennie, kevesebb ember fog játszani, a twitch drop sem tarthat a végtelenségig. Most azok az élettelen streamerek is tarkovoznak, akik azt mondták, hogy szar a tarkov. Ki érti ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz vaakuum #2508 üzenetére
Igen, az emberek a pálya szélén/közepén, egy random bokorban szoktak inventory-t rendezgetni, meg hívást fogadni, akár duoban is. Jézusom. Mi lesz a következő, csalók sincsenek a játékban?
Én nem gondolom, én tudom, mert játszom a játékot, nem twitch-en nézem, és látom a tendenciákat, shoreline az tényleg nevetséges ilyen szempontból. Persze, hogy RNG a játék fele, én csak azt mondom, hogy világi nyomorékok is játsszák ezt a játékot, aztán megy a sírás, hogy nincsen gear, meg halottak a raid-ek. Be nem teszem a lábam shoreline-ra, mihelyst le van tudva az össze küldim. Ha meg megölnek, nyugodtan feldughatják maguknak a semmit sem érő cuccaimat, egy scav körből több pénzt lehet csinálni, mint amennyit ezek az emberek eltöltenek "taktikusan", egy bokorban.Ezekkel a dolgokkal én mind tisztában vagyok, nem arról beszélek, hogy valakibe belefutsz, vagy harcolsz scav botokkal, és rád másznak valahonnan v. levárnak téged, az teljesen más szituáció.
-
Coccolino_O
őstag
válasz Imilenni #2499 üzenetére
Habár csak cirka 1 éve játszok ezzel a játékkal, de nem értem még mindig, hogy miért imádnak kempelni az emberek ebben a játékban. Ha nem droppot kempelik, akkor exfilt kempelnek v. valami random bokorban guggolnak 40 percet. Shoreline-n már annyiszor meghaltam, hogy nem vagyok hajlandó bevinni semmilyen gear-t, értelmetlen...
-
Coccolino_O
őstag
válasz Hauptmann #2414 üzenetére
Igen, egy szál faszban, azért csak nem kellene akkora büntetést elszenvedned, mint bármilyen
komolyabbgear-ben. Tudtommal, strength magasabb szinten csökkenti fogja az inertia-t, szóval kíváncsi leszek, hogy mennyire fogod tudni kiküszöbölni a jövőt illetően.Az előző mozgást én imádtam mondjuk, 51-es endu meg 51-es str mellett, repültél, plusz SJ6, interen bent voltál bárkinél hamarabb, ha jó spawn-t kaptál. Habár a jiggle peak/ADAD spam/bunnyhop részét már akkor is rákosnak tartottam.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Nemcsak wipe elején lesz sok, az igény megint hatalmas lesz, rmt, carry és társai. És ne felejtsük el, vannak emberek, akik nem a pénz miatt csalnak, hanem mert élvezik.
Szerintem határozottan érzékelhető, hogy mid-wipe és late-wipe idején jóval kevesebb a csaló, mert jóval kisebb a játékosbázis is, kisebb a kereslet. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Wipe témára: emlékszem, januárban vettem meg a játékot, karácsonykor volt wipe, az emberek többsége már rég túl volt a kezdő küldik többségén, szóval nem is hülyeség pihentetni a játékot x hétig. A játék megint tele lesz exfil kemperrel meg bokorban guggolókkal, arra is készüljetek fel. -
Coccolino_O
őstag
Árnyékokat le kell húzni a minimumra, a fű árnyéka pl. teljesen felesleges. Az összes eye candy beállítást ki kell kapcsolni, ez a játék spagetti kódban van megírva, még lehúzott grafikával is lehet fps problémád, hiába van alapvetően jó géped. Volt ismerősöm, akinek pl. a windows újrarakása után teljesen jól futott a játék, az is mérvadó lehet, ha tele van szeméttel a rendszered.
Ezt a játékot nem a grafika miatt kell játszani, arra ott van bármelyik sztori alapú játék, ami még optimalizálva is van. Persze a döntés, a tiéd. -
Coccolino_O
őstag
Benchmark-ot úgy értettem, hogy msi afterburner-ben beállítod, hogy monitorozza a procidat, memóriádat és vidkarit, és játszol offline módban, lövöldözől scavekre, és nézed, hogy van-e bármi rendellenesség, mi megy át túlterhelt állapotba. Ha még mindig a 4 gigás videókártya van a gépedben, az lenne az első, amire különösképpen odafigyelnék.
A grafikai beállításaid nagy része megeszi a gépedet, belinkelem az enyémet, ez teljes mértékben fps-re van optimalizálva, postfx is ki van kapcsolva. Nem tudom, hogy amd kártyák esetében van-e digital vibrance, de azzal lehet ellensúlyozni a postfx hiányát.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Nem tudom, 4 giga vram ezen a ponton kevés lehet, de benchmark nélkül lehetetlen megmondani. Ilyen videókártya árak mellett nem mondanám azt, hogy csak vegyél másikat. Ha tudnál szerezni egyet egy havertól, és kipróbálni, hogy produkálja-e ugyanezt, az lenne a legjobb. Erősebb proci is segítene általánosságban, a játék erősen proci és memória igényes.
-
Coccolino_O
őstag
válasz Imilenni #2248 üzenetére
"Értem, igy legalább még kevesebb hecsites lesz, kevesebben ülnek majd a bokorba."
A hecsit soha nem fog eltünni, legalábbis addig biztos nem, amíg nem változtatnak drasztikusan az egész fir-es rendszeresen. Még többen kempelnek és patkánykodnak, mint az előző wipe-ban. Csaló is akad, sajnos...
Gyorsan 20-as? Olyan nincsen. Küldizned kell, és majd eléred, amikor eléred. Kivéve ha játszol napi 12 órát, akkor gyorsabban meglesz. -
Coccolino_O
őstag
válasz vaakuum #2245 üzenetére
Textúrának sosem szabad alacsony értéken lennie, átrakod a terhelést a procira. Magas érték a javasolt, overall visilibity-t húzd le a minimumra, és ha még ezek után sincsen elég fps, akkor ki kell kapcsolni a postfx-t és az élsimítást, csak úgy meg okádékul fog kinézni a játék.
Mivel amd procid van, annak utána kell olvasni, hogy pontosan miket kell beállítani a procit illetően, abszolút nem vagyok képben.
Nekem most [ez] van, így van minimum 70 fps-em, de full hd-n nyomom, i7-8700k és 1060-s mellett.
Lehetetlennek tartom, hogy erősebb a géped, mint az enyém, és meg sem képes közelíteni, teljesítményben. Biztos, hogy mókolni kell a játék beállításaiban is. Azt persze nem tudhatom, hogy a nagyobb felbontás mennyivel zabál meg több fps-t.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz vaakuum #2230 üzenetére
A hideout-ban pedig hatalmas pénz van magasabb szinten, én imádok gyártani dolgokat, meg kitanulni, hogy mi mihez kell, olyan dolgokat is kihozok, amire más azt mondaná, hogy szar meg nem ér semmit. Mindennek van funkciója. A lavatory még benzint sem eszik, abszolút ingyen pénz, pl. a cordura gyártása.
Előző wipe-ban nagyon sokat scaveztem (volt 16-os v. 17-es), a pmc-m meg 42-es (gondolhatod), és most már azt mondom, hogy csak akkor nyomom a scav-et, ha nagyon kell a pénz, amúgy csak pmc. Nagyon csábító a scav, de nem fejlődik (most már főleg) még annyit se a pmc-d, mint korábban. Nem érdemes túltolni, de ha pl. agyilag le vagyok rohadva, nyomok 1 scav kört, és le is van tudva a tarkov.
A jó scav játékost a legveszélyesebb ellenfelek közé sorolnám. Sajnos a scav is használható arra, hogy kempeljél valamit, velem is meg is történt legutóbb shorelinen-n, két kis szutyadék elbújt Tunnel-nél, de megöltem mindkettőt (nem tudtak lelőni), habár kifestőkönyv lett a karakterem, a harc után, konkrétan ki kellett vánszorognom. -
Coccolino_O
őstag
Egy szóval nem állítottam, hogy nem haladok, de te ebből is kisregényt írsz. Jézusom, nyugodj már le. Te olyan dolgokat feltételezel, aminek köze nincsen a valósághoz.
Annyit írtam, jó lenne, ha kicsit balanszolnák a játékot azok felé is, akik nem élettelenek, v. nem képesek napi 6 órát játszani, mert az ABNORMÁLIS,, mindegy, hogy milyen játékról van szó. Nem attól lesz valami hc, hogy szopatom a jónépet, abból is pont azokat, akik a legkevesebbet képesek bele rakni, aztán le tudom annyival, hogy vegyél eod-t, meg legyél élettelen v. ne játsszál, ha nem tetszik. A 20-as piac teljesen élhető lenne, ha tételezzük fel, be tudnék rakni 1 kockába 10 csavart, meg le van húzva a 2-es meg 3-as trader-hez szükséges szint, v. megkapom 1-es szinten is azt, ami amúgy 2-es lenne. Mert úgy kicsit másabb lenne, azt mondanám, hogy fasza, hogy gondoltak azokra is, akiknek nem ez az életük.
-
Coccolino_O
őstag
válasz Hauptmann #2217 üzenetére
Ami probléma, hogy az életteken sztrîmer belerak napi 12 órát egy olyan játékba, amiben amúgy is nagyon limitáltak a lehetôségeid, nem tudsz elmenni horgászni pl., hogy egy bagatell hülyeséget mondjak. A wipe végére teljesen kiég, de nyomni kell, mert koldulással is több pénzt keres, mint bármilyen munkával és természetesen ott tart, hogy a tarkov nem nehéz, meg nincsen benne kihîvás. Aztán kitalálja, hogy neki hogyan lenne nehezebb, és már kerül is be a játékba. Hogy ez befolyásolja a maradékot, az le van szarva.
A 20-as piac sem lenne gond, ha legalább csökkentették volna valamennyivel a szinteket a 2-es meg 3-as traderekhez, hogy tudjunk alapvetô dolgokat venni, mint pl. CMS.
-
Coccolino_O
őstag
-
Coccolino_O
őstag
"Official discordon láthatod, hogy a játékról szóló üzenetek 99%-a arról szól, hogy mekkora szar a bsg, mekkora szar a játék, hurr durr flea market, hurr durr bitcoin, nikkaita gib betr srevers, mindenki game designer, mindenki jobban tudja, hogyan kellene elképzelnie Nikitának és a Bsg-nek merre tartson a játék és az 1% a whiteknight akinek minden jó."
Van, akinek minden szar, nem lehet mindenkit boldoggá tenni. És vannak a birkák, akiknek minden jó, és tövig benyalnak, mindegy, hogy mi történik. Igyekszem a két végletet elkerülni.
"Elmondta már egy-két streamben, hogy ezt nem casual játéknak szánta."
Szerintem nem attól lesz hc egy játék, hogy kiszolgálom az élettelen 1%-ot, de lehet, hogy rosszul látom.
"Előző 2 wipe standard accounttal játszottam, nem élveztem kevésbé mint most.
De jelenleg elérhetetlen távolságban van a kappa és inkább érezném a miatt hátrányban magam mint egy lvl 4 stash, ami amúgy is felesleges ha nem vagy kényszeres trash tartogató. Egy dolog miatt vettem meg az eodot, minél kevesebbet kelljen questelnem maxos traderekhez.Te pedig morális kérdést állítasz magad elé, hogy megérdemli-e az ÉN pénzem ez a büdös kapzsi szar game developer, ahelyett, hogy ráköltenéd a lelki nyugalmadra az eod upgrade árát és kiélveznéd a hatalmas előnyöket, ha már ennyire imádod ezt a játékot."Nekem eod-om van, és az eod még mindig pay to win, a többihez képest. De gondolom, ez is jól van így. A te pénzedhez nekem semmi közöm, ha menne az értő olvasás, látnád, hogy azt írtam, nem tudom, hogy az ÉN pénzemmel megérte-e őket támogatni, mert az eod nem volt olcsó. Másnak se.
"Lvl 4 upgrade irreális költség emelésén kívül milyen eget rengető változtatások voltak nem eod játékosok hátrányára? Nem vagyok képben, mert játszom a játékot a theorycraft és '"nyekergés" helyett."
Igen, az is probléma, habár legalább a scav junkbox ára lejött 1,1 millióra, ami pozitív. Én is játszom a játékot, azért tudom, hogy milyen bughalmaz.
"Nincs szükséged új fegyverekre, de baj a meta, ha nincs új ami eltolhatja a meta állását akkor továbbra is a szar meta hurr durr megy tovább."
Értő olvasás megy? "Majd ha nem lesz fos bughalmaz a játék, és foglalkoznak olyannal is, mint desync meg bugos audio (minőségibb szerverek?), akkor azt mondom, hogy igen, megérte őket támogatni a pénzemmel. Nekem nincsen szükségem új pályára v. új fegyverre, ha ilyen alap dolgokkal nem foglalkoznak."
"Nem volt kit lelőni mid-late wipe? Nem halott szervereket kell kiválasztani, akkorra már elpárolog a magic bullet XiangJing, a hatodik érzék gránátos 00112445. Mindenki szarásig volt pénzzel, legjobb late pvp eddig."
Az élettelen sztrímerek szoktak nyekeregni ezen, én meg mindig jókat röhögök, mert ez nekik is köszönhető, részben. Nem tudom, hogy te miből feltételezed, hogy én halott szervereken játszom, de el vagy tévedve, nem kicsit.
""Ne várjunk már olyan változásokat ami a casual réteget emeli fel, mert ez a játék még mindig nem arról szól.Aki 2-3 órára ül le 2 naponta az amúgy sem fog nagy progresst véghez vinni, és azok az emberek köré kellene formálni egy játékot ami szó szerint ennek az ellenkezőjére készül(t)?"
Nekem annyi elég lenne, ha egyenlő eséllyekkel indulnánk neki, mindannyian. Ezért sem értek egyet pl. a különböző változatokkal, meg hogy megpróbálják azokat az embereket kiszorítani, akik nem hajlandóak/képesek megvenni az eod-ot.
"Tényleg nem értem, legyen casual de ne, a huszadik slick sem jó, de az sem jó ha nincs huszadik slick, szar bsg de imádom a játékot."
Azért nem érted, mert olvasol a sorok között, meg okoskodsz. Majd gyere vissza, ha esetleg van valami építő jellegü hozzászólásod. Na szevasz.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Rosszabb vagy, mint a tarkov reddit. Azok is leugatnak azonnal mindent, ami nem a mainstream vélemény, és kicsit is eltérne v. akár meri kritizálni a játékot! Amit a játékos közösség elnéz a bsg-nek, azért a többi kiadót már rég keresztre feszítették volna. A steam-en nem élne egy hetet a játék, a jelenlegi formájában.
Próbáld ki ezt a wipe-t eod nélkül, és utána visszatérünk rá, hogy élvezed-e. Azt szeretném látni, hogy a pálya nem állandóan azok felé lejt, akiknek nincsen semmi dolguk az életben. Legyen hc, de ne az átlag játékos kárára. Mert ebből is az fog kisülni, hogy majd megint megy a nyekergés mid-wipe/late-wipe környékén, hogy nincs kit lelőni, ugyanez volt előzőben is. Ha átlag Józsi nem halad semennyire a játékban v. kiég fél úton, akkor lehet, hogy van valami gond a játék felépítésével. Az előző wipe-ban behoztak egy csomó olyan hideout változtatást, ami azokat bünteti, akinek nincsen eod változata, hogy egy nagyon fontos dolgot említsek...
Majd ha nem lesz fos bughalmaz a játék, és foglalkoznak olyannal is, mint desync meg bugos audio (minőségibb szerverek?), akkor azt mondom, hogy igen, megérte őket támogatni a pénzemmel. Nekem nincsen szükségem új pályára v. új fegyverre, ha ilyen alap dolgokkal nem foglalkoznak.
Kiégni én nem tudnék, nem vagyok már 15 éves, aki ráfeszül egy játékra. Imádom a tarkovot, de ez nem jelenti azt, hogy nem akarom meglátni az alapvető problémáit.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Látod, semmi sem jó. A pöcs Pestily-re kell hallgatni, ő úgyis jobban tudja, mi a jó és mi nem. Nem furcsa, hogy amit behoztak, az is azokat szolgálja, akik ebben a játékban élik le az életüket?
A gyors fejlődéssel nincsen semmi baj, a meta a probléma, meg hogy meg tudtad engedni magadnak, azonnal, mert sikerült kihozni 3 vidkarit meg 4 csavart, interről. Az egyetlen pozítiv hozadéka a 20-as piacnak, hogy nem tudják ezt megtenni olyan gyorsan, mint korábban. Nem tapsikolok minden hülyeséghez, ez van.[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
A küldetések nagy része teljesen értelmetlen, de ezen már túltettem magamat, küldetést csinálni egy szükséges rossz ebben a játékban, részben azért is, mert ugyanazokat csinálod újra és újra.
Ezt a wipe-t még lenyomom, de ha így marad a piac meg a karakter fejlôdés, ahogy most, akkor esélyes, hogy befejezem a tarkis pályafutásomat, nem fogom beáldozni az összes szabadidômet egy játékra. Wipe óta nyomom, mennek a küldik, ki is jövök azért elég sokszor, és îgy vagyok 16-os. És ez csak rosszabb lesz, egyre több xp kell minden szinthez. Nem is értem, hogy mit gondoltak. Nem mindenki akar/képes napi 12 órát játszani. Megint azok járnak jól, akiknek ez az életük.
-
Coccolino_O
őstag
Azt nem tudom, de eod mellett is kegyetlen nehéz, ha nem egyenesen lehetetlen elpakolni mindent, amit kihozok raid-ből. Eljutottam arra a pontra, hogy nem vagyok hajlandó eladni semmit töredék áron a trader-nek, amikor piacon meg ötször annyit ér v. éppen kelleni fog küldetéshez/hideout fejlesztéshez. Szerintem nem az volt a baj, hogy 10-es szintttől van piacod (ez legalább segítette azokat, akiknek nincsen eod), hanem hogy a legjobb fegyverek/lőszerek és felszerelés nem volt limitálva. Most átalakították a játékot egy ázsiai mmo-ra, ahol hatalmas a grind, és ha nem fektetsz bele időt és energiát, nem fogsz jutni sehova. Nekem alapvetően tetszik maga a tarkov, csak ezért nyomom még mindig, de nem értek egyet minden változtatással. A piac szerintem pont azokat segítené alapvetően, akik nem képesek bele rakni napi több órát, és nincsen idejük minden szarért bemenni egy raid-be/farmolni ostoba tárgyakat. (4 autó aksi, hogy egy küldetést említsek.)
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Na jó, de az az ember, élettelen.
Ezt mondtam valamelyik nap valakinek, hogy a negatív oldala a 20-as szinthez kötött piacnak, hogy aki bele tud rakni irdatlan mennyiségü időt a játékba, az hatalmas előnyre tud szert tenni a másikkal szemben, most már még inkább, mint korábban. Plusz, sokkal lassabban fejlődik a karaktered, mint az előző wipe során. Aki nem tud belerakni túl sok időt a játékba, az le fog maradni, mint a borravaló. A pozitív hozadéka a 20-as szinthez kötött piacnak, hogy nem rohannak rám altyn+slick+meta hk kombóval, mert sikerült kihozni interről 8 csavart, és el tudták adni inflált áron...
Kíváncsi vagyok, hogy mennyien fognak kiégni mondjuk 1-2 hónap múlva, amikor rájönnek, hogy soha nem ütik meg a 40-et, ha nem játszanak naponta több órát.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Hm. Ne is mondd. Bementem 6 raid-et, meghaltam négyszer. Jó, mondom, bemegyek scav-vel, hátha kisebb az esélye, hogy összefutok valakivel. 13 perc volt a raid-ből, és egy (feltételezem) pmc kempelte az utat usec tábor sarkából. Mondom, az szép. Mostantól, ha rám lőnek, el fogok futni, ha van rá esélyem.
Jah igen, customs-on meg hidden stash-t kempeltek, ilyet se láttam még eddig. Ennyire nem megy a pvp, de a loot az kellene. Alig várom, hogy legyen pénzem, meg fogom enni ezeket a patkányokat, reggelire.
Ha ez így marad, játszok majd kora reggel, meg megyek amcsi szerverekre, ez nevetséges...
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz Rony949 #2161 üzenetére
Igen, nagyon sok mindent mondanak, ha a harmada megvalósul, akkor már örülhetünk. Azt adnám, ha mondjuk foglalkoznának a desync/bugos audio/optimalizáltság triumvirátussal is, engem nem tesz boldoggá, hogy majd az új pályán is meghalok fedezék mögött, meg nem hallom, hogy felettem trappolnak. A hangtalan gránát még egy plusz, azt is szeretem.
Ebben a wipe-ban kihagytam 1 hónapot (lol), csak tarkov sztrímet néztem vagy játszottam mással, kedvem sem volt elindítani a játékot. Már most sem játszom vele annyit, nincsen semmi értelme. Engem nem tesz boldoggá a huszadik hex v. slick meg az ugyanazokkal a statokkal rendelkező m4 v. hk... Van meta, meg van minden más, és nincsen semmi középen.
Azt még mindig nem értem, hogy a legjobb felszerelés/legjobb lőszer miért nem napi limites, nevetséges, hogy eltelik 3 hét, és már metában szaladgálnak az emberek. És te rakod magad hátrányba azzal, ha nem játszol meta fegyverekkel. Van 10 különböző lőszer minden kaliberben, aminek a 90%-a teljesen haszontalan. Van rengeteg testpáncél, aminek a jelentős része szintén haszontalan, csak adj pár hetet. Ez a játék hc túlélős lenne, de semmi köze hozzá, amikor megveszem mindenből a legjobbat, a piacról. A piaccal én személy szerint egyet értek, de nem ebben a formában. A konténerbe semmi sem menne be, ami raid-ben talált, ha rajtam múlna.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz Rony949 #2156 üzenetére
Nincsen semmi célja a játéknak, és ahogy mindenki írja, eljutsz arra a pontra, amikor már nem számít, hogy mi a loot, meg mit lőttél le másról. Igazán forgathatnák legalább a küldetéseket, minden wipe-ban ugyanazokat csinálni. Ez az első wipe-m, befejeztem 70 millió rubellel. Ez sincsen jól így, teljesen értéktelen a pénz, meg a felszerelésed is.
Nekem ezen a ponton az a célom, hogy 40-es szint, összes trader négyesen (eod mellett ez piskóta), teljesen kihúzott hideout, és utána megyek pvp-zni. Kappát meg sem próbálom, teljesen mértékben kiégnék, akkora a grind.... Még szeretném kitanulni reserve-t, lab-ot, shoreline-n resortot, meg egy csomó hidden stash-t még mindig nem tudok, pedig van már 700 órám a játékban. Solo-ban amúgy nagyon unalmas tud lenni, próbáld ki a duo-t, teljesen más élményt ad a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
A piaci árak már legalább annyira el vannak szállva, mint amikor egy bitcoin ért 800 ezret. Ha nem jön ebben a hónapban, jön majd július végén. De aztán az is lehet, hogy mindenkit jól beettettek, habár nem értem, hogy miért akarják még jobban szétkúrni a gazdaságát a játéknak.
-
Coccolino_O
őstag
-
Coccolino_O
őstag
válasz psion2101 #2113 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy bemenj egyedül egy raid-be, de igen, találkoztam már én is ilyennel. Szerintem vagy nagyon kevesen mentetek be abba az adott raid-be, és a pálya mérete miatt kihaltnak tünik, vagy mindenki patkánykodik/küldetést csinál. Azt soha nem tudhatod, hogy mennyien fagytak ki, v. haltak meg az első 5-10 perc során.
Sok múlik a választott szerveren, meg, hogy nappali v. éjszakai raid. Éjszakára a játékosbázis töredéke megy be. Az is számít, hogy milyen időzónában játszol. Ha amerikai szerverre mész, és hajnali 3 van, helyi idő szerint, kevesebb játékos lesz, mintha bemennél hétvégén auto eu-n shoreline-ra. Függ a pályától is.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz LoyalGuard #2109 üzenetére
Hm. Vsync-et en nem eroltetnem. Tobbet art, mint hasznal.
A jatek erosen proci es memoria igenyes, amit olvastam es lattam a temat illetoen, a grafikai beallitasok jelentos reszenek az elobbi kettot kellene terhelnie, nem a vidkarit. Ezert erdemes pl. a textura minoseget felhuzni. A geped van olyan jo, min az enyem, ha nem erosebb, biztos, hogy sokkal tobb fps-t kellene kipreselnie magabol lebutitott grafika mellett.
-
Coccolino_O
őstag
válasz LoyalGuard #2107 üzenetére
Hm. Nem tudom, hogy az új i7 mennyire jó, de az i9 brutálisan jól teljesít, még tarkov esetében is. Akármelyik sztrímet nézem, mindegyiknek akad a max. fps. Nekem biztosan i9-9900k lesz a következő, csak legyen rá pénzem.
"Azert a jateknincs lehuzva nalam minimumra, persze megnezem majd ugyis."
Ez a baj. Mivel nincsen optimalizálva, komprosszimot kell kötnöd. Meg egy csomó grafikai beállítás nem ad semmit a játékhoz, csak zabálja a teljesítményt. Próbáld ki pontosan azokkal a beállításokkal, amit linkeltem, ez pl. Pestily-s videó alapján van beállítva, de bármelyik nagyobb játékost nézed, mindegyiknek hasonló lesz, okkal. Windows-ban az energiagazdálkodást állítsd át teljesítményre, ha nem tetted. Nvidia panelban ugyanez, legyen teljesítmény, ne minőség kiválasztva. Nem tudom, hogy a lapozófájl mérete mennyire befolyásolja az fps-t, de azt is érdemes lenne megnézni. -
Coccolino_O
őstag
válasz LoyalGuard #2098 üzenetére
Nekem i7-8700k/16 GB ram/GTX 1060-as konfigom van, és minimum megvan a 70 fps, de akár felmegy 100-ig is pályától függően. Ugyanúgy full hd, ahogy neked is, grafika le van butítva nálam is. A játék erősen proci és memória igényes, kíváncsi lennék, hogyha váltalnál valami "baszós" intel procira, tapasztalnál-e változást. Nálad v. proci v. grafikai beállítások okozzák a problémát. Habár az az amd proci meg pont nem gyenge. A játék nincsen optimalizálva, az tény. Nálam ezek a beállítások vannak.
komlo79: Próbálj meg kihúzni mindent a bunkerban, rá fogsz jönni, hogy következő wipe esetén mit lehet hanyagolni. A rubelhez nem érdemes túlságosan ragaszkodni, úgysem fogod megtartani.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Amióta világ a világ, azóta van csalás online fps játékokhoz. Ezt el kell engedni, a csalás mindig előrébb lesz technológia szempontjából, mint bármiféle anti-cheat program. És mivel baromi jó pénzt lehet vele keresni és a kereslet határtalan, semmi sem fog érdemben változni. Olvastam egy baromi érdekes sztorit anno x22-ről, érted, ott nemhogy 1 ember gyártotta ezeket a szarokat, voltak vagy 10-en egy csapatban, és ilyen millió eurós profitról beszélünk, ha nem többről. És ez volt jó pár éve. Gondolom, most már még jobb pénz van benne, ahogy jönnek ki a gyártószalagon a bf meg cod szériák, valorant, stb...
Meg nyilván ott vannak a csaló fórumok, ahol mindent megtalálsz, amire szükséged van. A csalást sose értettem multi esetén, de hát akinek nincsen semmi izgalom az életében a tarkovon kívül csalva, az legyen boldog vele.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Ez az a fajta játék, ahol számomra tisztán látszik, hogy egyedül kell megtanulnod a játék nagy részét, és jobbak ellen duo/trio kombó is elvérzik adott körülmények esetén. Minél többen vagytok, annál több zajt csaptok és nagyobb az esélye, hogy észrevesznek. Egyedül azért lehet sunyulni is. Tegnap törött lábbal másztam át a fél pályán, és ez csak a sok példa közül, amit tudnék mondani, hogy miért is jó egyedül (is) játszani. A játék elég nehéz és komplikált, arra azért számíts .
Vedd meg a legolcsóbb kiadást, és próbáld ki, hogy mennyire jön be. Ha visszaakarod kapni a pénzedet, mert nem jött be, ott adódhatnak problémák. Fizess paypal-en keresztül, úgy még talán van esélyed, habár a paypal-nek a te javadra kell döntenie.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz LoyalGuard #2018 üzenetére
Értem. Mire érdemes biztosítást kötni véleményetek szerint?
-
Coccolino_O
őstag
válasz LoyalGuard #2014 üzenetére
Csak fegyverrel mentek raidelni? Tegnap majdnem túléltem valami csoda folytán az első komolyabb túrázásomat, de találkoztam 2 scav-vel pontosan ott, ahol be tudod fejezni az adott pályát, és meghaltam full hátizsákkal, mivel nem volt nálam fegyver. Eddig csak késsel mentem be, de realizáltam, hogy bot scav-et is szinte lehetetlen megölni közelharcban, szóval kell valami lőfegyver. Reménykedtem, hogy minimális v. semmi felszerelésben is lehet érvényesülni.
Miben van jó pénz? Bolhapiac 10-es szinttől? Vagy specifikusan rámentek 1-1 dologra?
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz Imilenni #2010 üzenetére
Értem. Majd akkor rátelepítem ssd-re. Shoreline-t már csapatom, customs-t még nem próbáltam. Kijáratokról fogalmam sincsen, igazából csak megyek, amerre visz a lábam, ez ezen a szinten csak városnézés.
Ez a kép...
"Ha gondolod lehúzhatom a játékot, aztán megyünk párat."
Feltétlen, majd beszéljük meg, hogy mikor érsz rá.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz G**@**B**! #2008 üzenetére
Értem, köszi. SSD-ről nem tudtam, hogy ennyit számít.
Offline mód jobb lenne csak arra, hogy megismerjem a pályákat? Igazából vasárnap kezdtem, azt se tudom, hogy merre vagyok arccal előre, factory-n is eltévedek.
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Megéri-e megvenni a játékot (Standard Edition) véleményetek szerint? És kb. lehet bármiféle értelmes fps-re számítani i7-8700k/GTX 1060/16GB RAM esetén?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest