Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Aki akar esetleg partizni, a PH-s tarkov Discordon fent vagyok.
-
Imilenni
addikt
Most a droppot lesik kempelve

Kezdőknek, van egy nagyon jó hely interen, ahol kaját lehet szedni, leginkább solo scav-ként nagytáskával éri meg odamenni, 100k körül lehet keresni/run (pre 15, utánna többet is!).
Ha érdekel valakit -
Ombi5
őstag
Kurva jo az airdrop, feldobja gamet. Vegre izgalom es rohannak emberek, nem a szajbaku...rt exitet lesik campelve...
-
csatarid
csendes tag
Már vége is az airdroppozásnak? Legalábbis pár órája nem jött repcsi nálam.
-
Imilenni
addikt
-
SidCorky
őstag
válasz
psion2101
üzenetére
PUBG-ban én szerettem direkt a dropokat vadászni, sokszor csináltam azt, hogy egy domb tetejére estem, ahol nagy eséllyel volt egy motor, és már az elejétől kezdve lestem a repcsit, hogy hova kell rögtön menni. De ott kiszedni is egyszerűbb volt, gyorsan végigkattintgattam, és ha más odaért akkor is max levitte a hp-t, de teljesen megölni nem tudott, mert elmotoroztam. Itt már a kiszedés se lehet egyszerű (bár nem láttam még ilyet, de alapból a lootolás is bonyolultabb), és egy hittel is el tudnak úgy találni, hogy nem nagyon szaladgálok gyorsan fedezékbe healelni, mert belassulok. Nagy töke van annak, aki Tarkovban rá mer menni egy dropra.

-
psion2101
tag
válasz
SidCorky
üzenetére
Figyu én is elöször megvettem az alapot,de annyira kevés időm van játszani,hogy upgradeltem az EOD -ra.Fájt kifizetni,de úgy vagyok vele nekem megérte.Mikor codoztam vagy Heartstone- t nyomtam akkor is kellett bele tolni egy kis pénzt.Kevés az idő.
Meg vannak akik még ráadásul be is öltöznek mikulásnak!
[link]
Most dobta fel Pestily az új videóját,hogy airdropok vannak.
Erröl tudtok valamit,hogy csak event vagy igy is marad?
Vagy ez a tegnapi napért a bocsánat kérés?
-
SidCorky
őstag
válasz
Hauptmann
üzenetére
Én a benzinkútnál hallottam kintről valami motoszkálást, és elég sokat is mozgott, odadobtam egy gránátot, mikor kimentem a hullához akkor láttam meg a piros tasit, mondom bakker...előtte meg a régi kútnál láttam meg, de csak a lábát egy teherautó mögül alul átnézve, akkor is már késő volt rájönni, hogy az öreg az.
-3-as karmát kéne visszahoznom, mert már 50 perces cooldownt kell kivárnom scavnél.Annyira szomorú lettem, hogy upgradeltem a Prepare for Escape verzióra, ha már az előző wipeokhoz képest elkezdtem komolyabban játszani a játékot, nem mondom, hogy nem lett egyszerűbb az életem ekkora inventoryval, de utólag belegondolva azért kemény, hogy majdnem 20 ezret kérnek el még az alap játékon felül is plusz 20 sornyi kockáért meg két kockáért a containerben. De csak vannak hülyék, akik ezért megveszik.
-
psion2101
tag
Csak ha a mikulást ölöd meg akkor fix Fence rep vesztése
-
vaakuum
addikt
Tévedtem, van, akinek már a Fence karma 12 fölötti...
[link] -
Imilenni
addikt
válasz
Imilenni
üzenetére
Nos, miután többször is újra lett indítva a játék végülis megkaptam azt a lootomat ami elveszett.
Szépen kipakoltam, aztán jött a hibaüzenet hogy legyekszives újraindítani a játékot, meg is tettem.
Mire visszatudtam logolni, megint eltűnt minden!

Egyszerűen szánalmas amit művelnek a játékkal a fejlesztők, sokan meg védik őket...
Miközben évek óta problémák vannak a szerverekkel..vaakuum
Akkor egyet megölök majd, aztán kiderül
-
RoySnt
újonc
válasz
vaakuum
üzenetére
Sziasztok! Nekem is ugyanez a hibám, nem tud csatlakozni a szerverhez, 106015-ös hibát ír. Mindent megpróbáltam amit a neten találtam erről de nem működik. Ráadásul tegnap vettem meg a játékot... Bízom benne, hogy a játékban is emlegetett hibajavítással ez is megoldódik. Ha valakinek van esetleg infója erről, szívesen veszem.
-
-
Imilenni
addikt
Most jött a küldetés, hogy öljek meg a fa körül partizó scav-eket, azért elég nagy rep bünti jár nem
-
pandras83
őstag
válasz
pandras83
üzenetére
ja ok: "Offline performance is ALWAYS worse than on-line. That is because your PC runs the server and plays on it as well. Online, you only have to worry about playing - the server is elsewhere. So don't be discouraged! Your online performance will be better. This issue is also exacerbated if you enable AI. To test your true performance, go online!"
-
Imilenni
addikt
válasz
pandras83
üzenetére
Nálam megvan a 60.
Minden kikapcsolva, vagy lowon. Egyedül a textúra maxos, FTW verziós a kártyám, húzva van.Srácok, volt már veletek úgy, hogy raid után az előző RAID-ből származó dolgok voltak nálatok?

Szuperül megöltünk haverral 2 fullos PMC-t, meglett a gasanaliser, egy másik küldetés is, XP-még rendben volt.
Most, amikor szerelném le a dolgokat a PMC-ről, konkrétan a mostanit megelőzö köri dolgok voltak nálam, kezeim ugyanúgy eltörve mint akkor.
De legalább kaptam egy sajtot a dropból, worth!
-
pandras83
őstag
válasz
Imilenni
üzenetére
Mármint hogy mit kapcsoljak ki? A grafikai beállításokra gondolsz? Az az érdekes amúgy, hogy bementem gyakorolni offline interchange-re véletlenszerű időjárással, nappal (köd) és ilyen 40-es minimumok befigyeltek, ugyanazon a területen online scavvel napsütésben, köd nélkül meg stabil 50-80 közötti framek.
-
pandras83
őstag
Szevasztok
Új vagyok a játékban, szeretnék plusz fps-t, elvileg a Process Lassoval kellene bíbelődnöm hozzá, de nem vágom pontosan a menetét. Láttam a menüben amd smt off-ra utaló beállítást, ami lehet hogy felelegessé teszi a Lassot? R5 2600 4Ghz, 1070, 16Gb ram a konfigom, de a lapomon ott a többi adat is.
-
-
Barokk
csendes tag
válasz
Imilenni
üzenetére
CD-kulcs dropról nem hallottam, viszont ha jól értelmeztem, akkor minden 24 órás napi periódusból (mindig adott nap 11:00-kor indul a számláló) legalább 22 órán keresztül kell nézni EFT-tartalmat közvetítő streamert (2+4+4+4+4+4 órás fázisokban) ahhoz, hogy a 3 common és 2 rare mellé még a legendary dropot is megszerezd.
A következő aznapi fázis pedig csak akkor indul el az adott illetőnek, ha az előző fázis dropját már megszerezte (claimelte).
Tehát vagy végig figyelni kell, hogy ne sokat késlekedj a claim-mel, (mert így sanszos, hogy nem lesz meg a 22 óra), vagy pedig valamilyen böngésző-kiterjesztéssel automatikusan lehet claimelni állítólag (ugye aludni is kell valamikor ezalatt a 10 napos event alatt). -
vaakuum
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
A discordon a PH tarkov szerveren fent vagyok, aki esetleg akar, csatlakozhat...
-
-
Barokk
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki esetleg még nem tudná: ma 11:00-től (MSK 13:00) indul a twitchdrop event. -
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Idő limit max annyi amennyi a "raid idő" ami minden mapon más. A végéig kimehetsz bármikor, viszont spawn pozidtól függően más és más a kijáratod. Ami korábban neked kijárat volt lehet a spawnod miatt most nem volt és azért nem vitt ki.
Nyomj "O" betüt és mutatja majd. -
Van idő limit hogy mikor lehet elhagyni a pályát ? Össze szedtem mindent amit akartam, megöltem egy player-t , meg pár scavet, elmentem a expo-ra , és nem indult a számláló. Akárhova álltam, akármeddig , semmi. Sebesült voltam és ott azon a ponton ahol már vagy 100 alkalommal idáig kimentem, most ott haltam meg. 45 percnél kezdtem, kb 28 volt hátra amikor elhunyt a karim.
-
wakula778
csendes tag
én 19 óta játszok de a voipot már nagyon régen be kellett volna rakniuk szerintem nagyon hiányzott...
a mozgás miatt mindenki sír de én pl 3 kör után megszoktam és már észre se veszem viszont a loot szerintem jobb lett mint volt az új pálya se rossz de a streets of tarkovot jobban vártam volna
-
psion2101
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
5. Szintig ingyenes vagy valamennyi raid -ig.De utána fizetni kell érte
-
Imilenni
addikt
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem ingyenes, pénzért megy.
-
CptAdamica
nagyúr
Úgy 7 óra játék után elég nehéz, meg hát elsőre a menü rendszer eléggé összetett és nehéz átlátni, de kezd letisztulni, hogy mi hol van és mit hogyan kell csinálni. Viszont tetszik, van egy hangulata, csak bele kell jönni.
Meg elég jó, hogy van Magyar nyelv is a játékban. Amúgy kör végén ha meghalok, akkor miért ingyenes sokszor az élet helyreállítás, ez most valami akció? -
vaakuum
addikt
És megy egy 4 órásnak tervezett patchelés

0.12.12.10-es patc, és spawnolhat ajándékokat osztó MIKULÁS a játékban bármely pályán a lab kivételével.
Elvileg nem lő senkire, csak arra, aki rálő.
Aki megöli, durva repuvesztést kap Fencnél!Jelenleg nem mennek a szerverek!
-
dfdfdf
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
ez a PC dark souls-a
sok sikert
új bug: betöltéskor elkezd akadni a hang ha talált meccset 4 5 secig.... -
Hauptmann
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Néha van 30% kedvezmény is, de ez a 25 is teljesen jó, ha meg akarod venni.
-
dfdfdf
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
csak a gyári honlapon mert tiltják a kulcsokat!
-
CptAdamica
nagyúr
Sziasztok! Van -25% a játékra és így most áfával 37.25€, van esetleg hely, ahol olcsóbban be lehet szerezni?
-
Preda
aktív tag
Mai naptól mindenki aki belép karácsonyi meglepi várja! Annyit kell tenni, hogy be kell lépni a weblapjukra.
Majd lejjebb görgetni kicsit és ott lesz a csomag!
Boldog Karácsonyt és békés ünnepeket mindenkinek!
(Avagy nem annyira békéset az EFT-ben
). -
psion2101
tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Interchange -re bemész.Csak körbe szaladsz a rejtett stash-ket lootolva.Semmi mást,megcsinálsz pár kört és lesz is lóvé. [link]
Itt megtalálsz mindent ami kellhet.Telefonon megnyitod a mapot és rajta van hogy mit hol találsz -
Köszönöm a tippeket, pihentetem egy pár napig most.
-
Hauptmann
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Shoreline-on próbálj scavezni.
-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Válts a launcerben szervert. Menj olyanokra ahol kevésbé van játékos.
Szlovák, Izrael, Ukrán stb. Ezeken nem nagyon szokott élet lenni.
Illetve ha van mapismereted, akkor menj éjszakára, akkor többnyire kevés player van, inkább csak küldizni mennek be. -
Mit csináljak ha mindenem elfogyott a Stash-ből, csak késem van. Ha scav-vel megyek be, azt is agyonlövik mire kiérnék.
-
Hauptmann
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Add el, soká fog kelleni. A pénz fontosabb az elején.
-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Add el, mert jelenleg 600K körül megy, később 200-300 között lesz az ára max.
-
Találtam egy ilyet , a szkevemnél volt induláskor, bementem és ki is jöttem vele 5 perc múlva, mert lépni alig lehetett a súlya miatt. Eladjam vagy tartogassam? Valami 25+os küldihez kell, jelenleg level 1 vagyok.
-
KaraDani
addikt
Egy valamit nem értek. Ha a mozgás egyre nehézkesebb és macerásabb lesz az csak az egyhelyben ücsörgésnek kedvez nem? Ha aki mozog, tök kiszámíthatóan tud már csak mozogni akkor aki campel, sokkal jobb helyzetben lesz. Nyilván ez élethűbb, de szórakoztatóbb is? Bár tény, hogy Nikita anno megmondta, hogy a tarkovnak nem kell feltétlenül funnak lennie

-
vaakuum
addikt
Úgy tűnik, megint van valami kis frissítés...
-
psion2101
tag
Szerintem nagyon jók a változások amiket hoztak.Meg kell szokni a dolgokat
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Hauptmann
üzenetére
Igen, egy szál faszban, azért csak nem kellene akkora büntetést elszenvedned, mint bármilyen
komolyabbgear-ben. Tudtommal, strength magasabb szinten csökkenti fogja az inertia-t, szóval kíváncsi leszek, hogy mennyire fogod tudni kiküszöbölni a jövőt illetően.
Az előző mozgást én imádtam mondjuk, 51-es endu meg 51-es str mellett, repültél, plusz SJ6, interen bent voltál bárkinél hamarabb, ha jó spawn-t kaptál. Habár a jiggle peak/ADAD spam/bunnyhop részét már akkor is rákosnak tartottam.
-
tonermagus
aktív tag
Számomra is elfogadhatatlan ez az új fajta "mozgás".
Tisztában vagyok vele, hogy ezzel akarták megszüntetni a folyosó végén keresztbe futkosós lövöldözős COD momentumokat, de nekem ez nem jött be.
Többek között azért nem szeretek konzolról PC-re portolt játékokkal játszani mert azokban is megvan az a tipikus "delay-es mozgás", ami borzasztóan zavar.
És roppant mód sajnálom hogy a Tarkovba is betették. -
Hauptmann
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Igen, a régi rendszernek mennie kellett, ez nem cod, vagy csgo. Azért 40 kiló lúttal ne úgy mozogj, mintha egy szál faszban volnál csak. Majd alakulni fog ez, finomítják.
-
válasz
Hauptmann
üzenetére
Nem is arra készült, hogy ingame beszélgess a csapattársaddal. Ez az ellenfélnél előny.
Nézz meg videókat YT-on.
Konkrétan eddig lőttél mindenkit akit értél, most meg egyből megy a duma, hogy ne lőj, mert barátságos vagyok, meg küldizek stb. Ez egyrészt az elején most jó, mert relatív 85%-ban normálisak az emberek és tényleg nem lőnek hátba ahogy megfordulsz és sokkal könnyebb küldizni így. Viszont előbb utóbb ez meg fog szűnni, amikor muszáj leszel ölni a küldikhez, és akkor az emberek már nem lesznek ennyire jó fejek. -
válasz
Hauptmann
üzenetére
A játékba beépítésre került a VOIP amit alapértelmezésben a "K" gombbal tudsz használni.
20 másodpercenként 15 secet beszélhetsz.
Alap esetben tiltva van, engedélyezni kell a menüben.
Amúgy nem lehet szűrni, hogy ki hallja.
Ha bekapcsolod, akkor hallja a csapattárs és az enemy is pár méteres körben. -
válasz
Hauptmann
üzenetére
Fos. Ezzel szerintem egész jól összefoglaltam

Konkrétan én 2 nap után töröltem még a játékot is annyira felbaszott.
Tegnap tettem vissza és adtam neki egy esélyt újra.
Nehéz leírni amúgy mert nem adja át azt amit majd valójában érzel.
Gyakorlatilag amúgy azt próbálná szimulálni amit a való életben is, a tehetetlenséget.
Tehát ha pl eddig A-D gombokat nyomtad akkor insta tudtál peakelgetni. Na most már ez megszűnt, mert delayes lett. Legjobban ahhoz hasonlítható, mint mikor nagyon túlsúlyos voltál, és mondjuk elkezdtél sprintelni, aztán kellett 1-2 sec mire elindult a karakter, illetve megálláskor is tett még 1-2 lépést.
Na most már ez szinte alap lett.
Nagyon megosztó dolog, de a többségnek nem tetszik.
Amúgy szerintem ez meg is látszik a játékon, mert én úgy látom nincs több player mint wipe végén.
Plusz a VOIP bekerülése borított mindent. Megtizedelődött a PVP. -
Kinek, hogy tetszik ez az inertia rendszer?

-
dfdfdf
őstag
dfafan addoljatok tarkovban

Wipe megvolt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Facebook és Messenger
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Avagy nem annyira békéset az EFT-ben