Új hozzászólás Aktív témák
-
lord.lakli
őstag
A POS-t használó cég azt tudja eldönteni, hogy zárolják a pénzt X napig és nekik kell jelezni, hogy nem kérik a pénzt vagy X nap letelte után automatikusan a zárolás terhelés legyen. Ez független a fizetés módjától. Pont azért zárolják néhány napig a pénzt, mert úgy egyszerűen lehet sztornóznia a tranzakciót.
-
Kbali
nagyúr
5000-nél nagyobb összeget nem tudsz paypass offline fizetni. De kis összegnél pont az azonnali, akár offline fizetés a lényeg.
Nem fér össze az igényeiddel. Ha ennyire kényelmetlen, akkor ne használd a paypass lehetőséget. De még chippel is lehet offline tranzakciód, hiszen a pin ellenőrzés lokálisan a kártyán történhet. -
Huroq
senior tag
Nálam régebben az Erste bank próbálta ezt bemesélni, hogy a POS terminál beállításán múlik, nem rajtuk.
Érdekes sokadik reklamáció után hirtelen zárolódott azonnal az összeg, ezek szerint átállították az összes terminált miután reklamáltam...
Felvetettem én is nekik, hogy ha most bemegyek egy autószalonba és elhozok egy autót, akkor mi van?
Azóta OTP-nél még nem volt ezzel baj, pedig amit lehet azt kártyával fizetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest