- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
válasz
belsodavid #4512 üzenetére
Sajnos csak MasterCard -al működik a mobilfizetés.
OTP Bankkártyák
Itt fel is van tüntetve melyik kártya alkalmas rá. -
Huroq
senior tag
Elég rég használtam a Simple appot NFC fizetésre. Ma olyan gyorsan végbement a fizetés mint GPay -el. Pozitív csalódás volt. Legfrissebb beta app. Most próbálgatom pár napig.
-
Huroq
senior tag
válasz
slice14 #2804 üzenetére
Erre annyit válaszolnék csak, mint online kártyaelfogadó, hogy azért használja egyre több webáruház a Bariont, mert nem olyan bürokratikus és túlbonyolított mint egy-egy bank online kártyaelfogadó rendszere (CIB eCommerce rendszeréhez való csatlakozás több hetes procedúra tesztelésekkel, végtelen papírmunkával, meg miegymással, Barionnál meg kb. azonnal használható a rendszer). Rebesgették talán pár hónapja, hogy a MasterCard egyszerűsíteni szeretné a kártyaelfogadók dolgát az átláthatóbb és egyszerübb igénylés bevezetésével. Várjuk szeretettel és akkor nem lesz szétvagdalva a piac több kisebb szereplőre.
-
Huroq
senior tag
Meglepődtem én is, hogy hibamentes nálam a dolog, mert olvastam, hogy sok embernek bugos.
Remélem hamarosan hivatalosan is elérhető lesz a GPay a Curve -nél. TW amúgy azért nem jó, mert arra külön pénzt kell rakni, így meg nem hogy egyszerüsítí a dolgot, hanem még bonyolítja is.
-
Huroq
senior tag
Nem a kártyacsalásra reagálok most, viszont mint kártyaelfogadók nekünk is nézni kell/kéne, hogy kinek a nevén van a kártya amikor a kedves vásárló fizet. Persze PayPass/PayWave -nél ez lehetetlen, de chipes fizetésnél meg kellene nézni. Benne van a kártyaelfogadási szabályzatba, hogy mindegy ki áll a kártya mögött (társtulajdonos stb.), ha egyértelműen látod vagy tudod, hogy nem az a személy aki rá van írva, akkor meg kellene tagadni a fizetést. Ezt a szabályt úgy zérushoz közeli ember ellenőrzni, de elméletben így kellene történnie. Az aláírásról itt már ne is beszéljünk, ha véletlen a terminál nyomtat aláírós részt és ellenőrizni kéne, hogy stimmel -e a két aláírás.
-
Huroq
senior tag
Változó főleg attól függ mikór használtam utoljára az appot.
Ha mondjuk aznap használtam már fizetésre akkor általában szinte azonnal sípol is a terminál. Ha aznap előszőr fizetek vele, akkor kell neki 2-3 másodperc mire felfogja most fizetés köetkezik. Viszont 1-2 x előfordult, hogy 5-6 másodperc is kellett neki. Ez egy Samsung A70. -
Huroq
senior tag
Elindult az OTP -s kártyákkal az Apple Pay. Kipróbálva, működik.
-
Huroq
senior tag
-
Huroq
senior tag
válasz
#18193920 #1684 üzenetére
Igen sajnos tudom, hogy sok embernek a tokennel van a legtöbb problémája.
Nekem talán a legelején volt 1x ilyen gondom. Akkor egy OnePlus 5T -vel fizettem, most már P20 Pro a delikvens, de ahogy korábban írtam én "manuálisan" mindig tudom frissíteni a tokeneket (nap elején általában). Nem tudom sok embernél ez miért nem müködik rendesen. :/ -
Huroq
senior tag
Mindíg érdeklődéssel olvasm a Simple fizetéssel kapcsolatos problémákat.
Én a Telekom -os SIM -es korszak óta használom az OTP megoldását és 1 kezemen meg tudom számolni azóta hányszor nem tudtak valami hiba miatt fizetni. Természetesen nem azt mondom, hogy ne lehetne stabilabb vagy hiba mentesebb, csak érdekes hogy ennyire eltérőek a tapasztalatok. -
Huroq
senior tag
Én ezt találtam ezzel kapcsolatban:
K&H mobiltárca akció 2017
"Valamennyi Résztvevő az Akciós időtartama alatt végzett I pont szerinti sikeresen végrehajtott K&H mobiltárca
vásárlások összege után 2% jóváírásra jogosult." -
Huroq
senior tag
Nálam régebben az Erste bank próbálta ezt bemesélni, hogy a POS terminál beállításán múlik, nem rajtuk.
Érdekes sokadik reklamáció után hirtelen zárolódott azonnal az összeg, ezek szerint átállították az összes terminált miután reklamáltam...
Felvetettem én is nekik, hogy ha most bemegyek egy autószalonba és elhozok egy autót, akkor mi van?
Azóta OTP-nél még nem volt ezzel baj, pedig amit lehet azt kártyával fizetek. -
Huroq
senior tag
OTP -nél ezekröl jön SMS, méghozzá "Áruvisszavét ellenértéke" címszóval.
-
Huroq
senior tag
Kérdeztem az Apple Pay -el kapcsolatban az OTP -t és azt mondták, hogy határidőt nem tudnak mondani, de nem rajtuk múlik a bevezetés, hanem az Apple -től.
Nem tudom minek kell történnie a háttérbe, de remélem jövőre már elérhető lesz. -
Huroq
senior tag
válasz
Winner_hun #967 üzenetére
Ugyan ezt kérdeztem tőlük 3-4 hete, részletezve mire is gondolok. Azóta nem jött rá válasz. Gondolom lefagytak a nagy modernizáció közepette.
-
Huroq
senior tag
Bő fél éve már én is csak mobillal fizetek mindenhol. Hihetetlen kényelmes, mert a mobil szinte állandóan a kezem ügyében van, de sajnos most én is váltok OTP-ről, mert durván drága (illetve ahogy előttem is írták én tájékoztatóm a kedves ügyfélszolgálatost a saját termékeikről). A Gránit meg azért nem játszik, mert hihetetlen, hogy 1 helyen lehet csak KP-t befizetni (legalább a WestEnd-ben is lehetne). Valószínűleg a mobil paypass hiányozni fog, de így legalább sok ezret megspórolok évente. A BKK -s Rigó bevezetését én is várom már nagyon...
-
Huroq
senior tag
Én is nemrég észrevettem, hogy egyik számlához sem lehet mobil paypass kártyát igényelni. Még nem kérdeztem utána. Amelyik számlámhoz van az normálisan működik vele.
-
Huroq
senior tag
válasz
Rendeske #330 üzenetére
Üdv!
Jelenleg csak Telekom vagy Vodafone ügyfél tudja igénybe venni az NFC alapú fizetési szolgáltatást.
Amennyiben ennek a feltételnek megfelelsz, akkor bármely OTP bankfiókban vagy OTP direkten felületen igényelhetsz MasterCard Mobile PayPass kártyát.
Bővebben itt találsz róla információt. -
Huroq
senior tag
Tudom, hogy lehetett volna...., ha működött volna.
Ugyan nem osztottam meg mélyrehatóan a személyes ügyintézés mivoltának okát, de ettől eltekintve az ügyintézők kompetenciája ebben a témában lehetne mélyrehatóbb, hisz nem most indult a szolgáltatás.
Megjegyzem az online kártyarendelést azóta se tudták számomra megoldani, de ez egyéni szoc. problem és a témához se kapcsolódik. -
Huroq
senior tag
-
Huroq
senior tag
Üdv!
Ha én a fizetést és a supershop kártya használatát is mobillal szeretném intézni, akkor először fizetek, majd mondom, hogy supershop kártyám is van és akkor még egyszer oda érintem?
Ennek esetleg tudja valaki a gyakorlati részét? Illetve mennyire fognak pislogni a kedves pénztárosok?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest