- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Fizetéskor ráutalsz egy átlagos havi forgalmat aztán elvagy a TW kártyával.
Én lassan átállok arra. Curve-öt majd csak az 1%-os üzleteknél fogom használni.st6969
TW kártya már mindenkinek megy!
Amúgy itt írja is!
Itt vannak azok az országok, ahol használhatsz Google Pay-t, illetve az utalási limitek:
Az ország, ahol a fiókodat regisztráltad: Magyarország->730,000 HUF
Ingyenes de ha bankkártyáról töltesz rá pénzt az díjköteles! Azaz levonják belőle a feltöltési díjat! Ha azt szeretnéd, hogy ingyenes legyen a feltöltés akkor TW bankszámlára kell utalnod. Annál a kiindulási bank nem számol fel utalási díjat mint ahogyan általában. -
törölt tag
Szeptember óta használom, nem volt fizetési problémám soha.
A tokenekkel van gond folyamatosan, nem látom mennyi van és nem tudom újratölteni.
Hiába próbálkozom wifin és mobilneten is csak pörög és nem tölti le a tokeneket.
Amikor jelez, hogy már csak 3 lehetőség van hátra akkor megvárom amíg teljesen lefogy a maradék token (más lehetőség nincs) majd alkalmazás eltávolítás, adatok törlése, újratelepítés és kártya aktiválás.
Így van csak ismét 10 tokenem, sehogy máshogy nem sikerült még eddig.
Ezért is jeleztem a supportnak (ha válaszolnak csak crtl+c, crtl+v választ adnak általában, mintha minden felhasználó hülye lenne válaszokkal), hogy jó lenne ha folyamatosan mutatná a tokenek számát és esetleg ne kelljen megvárni amíg elfogynak hanem akár ha 6 token van azt is mindig vissza lehessen tölteni tízre.
Nem tudom a készülék mennyire befolyásolja ezeket a dolgokat nálam Huawei P9, android 7-el természetesen minden egyéb beavatkozás (root, stb) mentesen.
De amint említettem ha van token akkor a fizetés hibátlanul működik. -
törölt tag
Ez lehet csak mobilnetnél működik, mert én is így szoktam.
HA rányomok a kártyára kiírja, hogy tokenek letöltése folyamatban és csak pörög körbe de nem frissíti.
Ezért kértem a supportot, hogy jó lenne ha mutatná folyamatosan, a tokenek számát.
Ezek szerint csak a mobilnet hiánya okozhatja a problémámat és wi-fin nem akarja frissíteni.
Bár tavaly szeptemberben még nem volt vele gond, ezért írtam, hogy egyre rosszabb a helyzet. -
viktorhu
veterán
Köszi az infót. Nekem az összes visszatérítésem még egy citibankos hitelkártyára történt, és ott soha nem kaptam ilyet, és elég ciki módon tanultam meg - a legelső alkalommal a kereskedőnek többször is reklamáltam, hogy nem érkezett meg a pénz, ő meg mindig írta, hogy jelzi a könyvelésnek, a végén meg küldött egy kicsit mérges mailt, hogy nézzem már meg a számlatörténetemet
De ez már 9 éve volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest