- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Sziasztok! Nem tudom jó topikba írok-e.
SimplePay-es NFC fizetéssel vannak gondjaim. Van amikor minden gond nélkül megy hetekig, aztán egyszer csak elcsesződik valami, és nem fogadja el a terminál sehol.
Az appon belül minden rendben lévőnek tűnik, ott a kártya, aktív is, mégis elutasítja. Valami olyasmi hibaüzenetet írt ki a terminál, hogy nem megfelelő mobil fizető eszköz, vagy hasonló. Most napokig ez ment.
Ma megint nem tudtam fizetni vele, beléptem az appba is, ott se ment elsőre, aztán meg kiírta hogy élő net kapcsolat kell hozzá. Akkor bekapcsoltam a mobil netet, és utána ment csodálatos módon.
De előtte sose kérte, hogy legyen net kapcsolat, sőt az alkalmazásba se léptem be soha, mert háttér szolgáltatásként fut. Elég volt csak feloldani a telót, és már ment is a fizetés. Mi a túró van vele?
Unom már, hogy arra van az NFC, hogy ne kelljen magamnál tartanom a rendes kártyát pénztárcástul, de mégis magamnál kell tartani, ha nem akarok random beégni a pénztárnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Fotó állvány eladó
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest