- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Elég annyi, hogy még anno végigtoltam törtben 2x is, majd megvettem és újra végigtoltam most már az achikat is (részben) kimaxolva?
Nekem csak 118 órám van benne (mármint az eredetiben), de csak azért, mert inkább a Divisiont tolom, és az még nem enged
Coopban meg külön poén az egészA legjobb este a felbosszantott volatile-ok között menekülni, komolyan mondom, néha olyan volt a feeling, mintha ott lettem volna valóban
Ha szereted a zombi hentelős/fejlődős/lootolós/questelős/craftolós játékokat, aminek még a grafikája is ott van, illetve rohadt sok fegyver van benne, akkor ez kötelező vétel. nem utolsó sorban a sztori is nagyon ott van szerintem! Ha lesz következő rész, akkor nálam (ha lesz időm játszani) kötelező vétel!
-
thomasa
senior tag
Javított link Face Noir Lap alján keresd.
-
MrTwister
őstag
Lássuk csak SZVSZ: Ara Fell: valami retró grafikás JRPG, ok lapozzunk 5-ből zéró, Butcher: ez is amolyan minimál grafikás Broforce klón, szerintem ez is 5-ből zéró, The Tiny Bang Story: erről eddig csak jókat hallottam, point&click kalandjáték, Steamen is very positive úgyhogy ez eddig 5-ből 1, Seraph: Imyke szerint jó, bízom a sok éves játéktapasztalatában, amolyan metroidvania ugrabugrának néz ki, igényes grafikával, tehát 5-ből 2, és akkor itt a Crookz: The Big Heist: hát ez Steamen túl kevés értékeléssel rendelkezik, igaz azok majdnem mind pozitívak, ránézésre amolyan Frozen Synapse, PAYDAY, Hotline Miami keveréke, mondjuk legyen 5-ből 3 "értelmes". Mindez fee-vel együtt majd 3 euróért, hát ööööö szerintem ennyiért ez így nagyjából korrekt, azért alszok még rá egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest