- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Volna pár kérdésem az oldallal kapcsolatban: [link]
Nem az ára miatt kérdezem, csak ha már megveszem akkor lehetőleg minél kevesebbet bukjak rajta.
1154 Ft-ért az oldaltól veszem a kulcsot, és 1047Ft-ért lehet bizonyos felhasználóktól?
Alul a shield mit is takar pontosan? Megéri?THX
-
mcwolf79
veterán
-
cskamacska
addikt
Befagyott a pokol!
Matrix Games/Slitherine Humbli Bundlin, hát a franc gondolta volna, Iain McNeilt eltették láb alól a gyíkemberek?
Teljesen jó ez a bundli, a Battle Academy, a Hell, a Quadriga, és a Frontline sem az az eszeveszetten hardkór stratégiák, bárkinek tudom ajánlani, és a Gateway to Caen-t is el lehet kattintgatni mint bármely más RTT-t, mégis ízig-vérig Close Combat.
-
eami
veterán
oké, most újra olvastam kickstarteren is ugyanezt a szöveget és a kis pledge dobozkák megvilágosítottak
"inXile Entertainment is proud to announce an unprecedented crowdfunding offer: anyone who backs The Bard’s Tale IV on Kickstarter in the first 24 hours of the campaign will receive a FREE copy of inXile’s Wasteland 2, or CD Projekt Red's The Witcher, or The Witcher 2: Assassins of Kings. (until 6/3 at 6am, PST)"
Támogasd őket az első 24 órában - összeghatár nélkül - és a három közül az egyiket megkapod.
"For all backers of The Bard’s Tale IV at the $20 Reward Tier and above. Wasteland 2 will be delivered on Steam or DRM-Free on GOG.com after the Kickstarter campaign. The Witcher and The Witcher 2 will be delivered on GOG.com."
Támogasd őket 20 dodóval vagy többel és amint lefut a kickstarter kampány (38 nap múlva) akkor kapsz egy wasteland 2 választásod szerint steamre vagy GOGra.
Csakhogy a játék 2017 végére van ígérve, így tényleg csak annak éri meg ez így aki amúgy is megvenni pont ennyiért 1 hét múlva sale alatt (mert hogy 50% offot tuti kapni fog).
-
tomsolo
addikt
-
leikomessi
aktív tag
-
Dilikutya
félisten
Nekem személy szerint nincs bajom a Steam telepítési rendszerével, nem is igénylem, hogy torrentes telepítőből rakjam fel, az én sávszélességemet bőven ki tudja használni a Steam, és nem foglalja a helyet fölöslegesen az iso. Sőt, megvásárolt játékot nem is akarok torrentről telepíteni még akkor sem, ha utána ugyanúgy használható, mintha a kliens telepítette volna.
Magáról a UPlay-ről nem tudok sokat, van fiókom, ajándék DLC-t is aktiváltam már a Far Cry 3-hoz, de letöltésre még nem használtam, mivel Steam-es az FC3-am. Fallout 3-at ott vettem a Ubi shopban, de az is Steam-es. Van ugyan egy Blood Dragonom, de az ilyen formán még nem volt telepítve. -
csaba951
veterán
5 db patch van hozzá, amit a UPlay egyenként tölt le és telepít. Vagyis az első indítás után még kb. 1 órán keresztül csak a patchek letöltését, telepítését nézed.
Ezzel szemben Steamről rögtön a legújabbat töltöd le. Indítás után bejelentkezel a UPlay-be és játszol! Ha sérülten jött le valamelyik fájl arra a Steam kínál ellenőrzési és javítási lehetőséget, a UPlay nem. A Steam ad tárhelyet, ahová a képernyőmentéseidet feltöltheted és megoszthatod. A UPlay tud ilyet? Ja, és Steam-en a barátaid is nézhetik ahogy játszol (külön szoftver letöltése/telepítése nélkül).
Szóval enyhén szólva nem ugyanabban a kiszolgálásban részesülsz, UPlayen mint Steamen!
Egyébként érdemes szétnézned a GTA V fórumban is! A Rockstaros vevők folyamatosan szívnak, a Steamesek meg simán "csak" játszanak!
-
x_o_n
veterán
elég nehéz volt listát csinálni mert nem különitette el és szinte majdnem mind olyan ami mind három platformra van,és nem az az ár a lényeges.....,a lényeg olyan akció van ha 3 darab játékot veszel 16,50 darabja ,lehet az xbox,ps3,pc teljesen mindegy.a lényeg akkor ennyi ha 3 darabot veszel
-
reelc
veterán
Van új Humble Bundle is.
Szerk.: Benéztem, ez másik topic. Már mindegy. -
Heavyrain
őstag
GMG-t is érdemes nézni,én 2200 Ft-ért vettem ott Legendary Editiont. (2014.12.26)
-
zsotesz81
senior tag
Én is coop-ban toltam végig haverral, nekem az a bajom a játékkal, hogy a varázslót egész jól eltalálták , tök poén a varázslatokkal variálni, ezzel szemben a másik 3 kaszt nem kapott ilyen lehetőséget, ill. a közelharcos karakterek számomra használhatatlanok, mert tömegben pikk-pakk ledaráltak.
-
eami
veterán
Elnéztem kicsit de lehet mégsem. Ugyanerre a kódra 2-ig ez volt a szabály:
"*The 20% voucher expires at 5pm UTC on Monday 2nd March 2015.
Voucher only valid against selected PC Download titles. Multiple vouchers and GMG Credit cannot be used in conjunction. Voucher and titles available are susceptible to change. Single use voucher."Előfordulhat hogy aki korábban használta annak már most nem veszi be hiába változtak (elvileg) a feltételek.
Amúgy ezt a kettőt meg is vetted vagy csak kosárba raktad?
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest