- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Polllen #13226 üzenetére
Nincs ezen mit javítani, ingyenes hétvége van.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
genndy #12602 üzenetére
A hivatalos weblapról letölthető mindig a legfrissebb Enhanced Steam, jelenleg a 8.8.1. Pár funkció nem működik a Chrome verzióhoz képest, de folyamatosan dolgozik rajta Jason. Elvileg az 50-es FF verzió fölött már könnyebb dolga lesz. A Firefoxot érintő dolgok szerepelni szoktak a Steam csoport bejelentései között.
-
SenorGrande
senior tag
CD Galaxis:
"Bethesda digitális akció indult: DOOM, Fallout 4, Elder Scrolls Online, Skyrim, Wolfenstein...
Az akció 2016. július 19-ig, a készletek erejéig érvényes és csak a játékok DIGITÁLIS változatára vonatkozik, a dobozosra nem." -
SenorGrande
senior tag
indiegamestand.com - Szokásos PWYW akció: Super Splatters, Steam kulcs 1$-tól.
-
SenorGrande
senior tag
-
-
SenorGrande
senior tag
Úgy-úgy. Én a Dishonored-del szívtam meg, anno ROW kulcs formájában vettem, Steam store-ban nem tudok hozzá DLC-t venni, Green Man Gaming-en tudom hogy RHCP-t adnak, tehát onnan sem, a többi site meg kérdéses, de próbából nem vásárolgatok. Szerintem kénytelen leszek újra megvenni GOTY formájában valahonnan a DLC-k miatt...
-
SenorGrande
senior tag
This War of Mine GMG-n £5.99 (~2600 HUF).
-
SenorGrande
senior tag
Az IndieGameStand szokásos 96 órás PWYW ajánlata (Steam kulcs 1$-tól) az Alum. Érdekesnek tűnő point & click kalandjáték.
-
SenorGrande
senior tag
-
SenorGrande
senior tag
A Steames Child of Lighthoz is írja a Uplay-t, akkor az is potyogtat ilyen pontokat?
Egyébként érdekes, hogy régebben a Steam sale-lel párhuzamosan a többi webshop is akciózott, most meg nem igazán erőlteti meg magát egyik sem.
-
SenorGrande
senior tag
Az IndieGameStand szokásos 96 órás PWYW (Steam kulcs 1$-tól) ajánlata a Grey Cubes. Kipróbáltam, fantasztikus - ha lehet ilyet mondani, új-generációs - faltörős játék (Arkanoid klón), jó ötletekkel, jó hangokkal. Élmény vele játszani.
-
SenorGrande
senior tag
Feltétlenül szükséges tudnunk, ki mit kapott...
Az IndieGameStand szokásos 96 órás PWYW ajánlata a Parallax.
-
SenorGrande
senior tag
Steam napi ajánlat:
Prison Architect -80% 1̶9̶,̶9̶9̶€̶ 3,99€Elkészül vajon valaha ez a játék?
-
SenorGrande
senior tag
Szűk hónapon belül egy éve lesz hogy megjelent, de még most sincs abban az állapotban, amit megjelenésre ígértek a kickstarter során. Én ennek a brigádnak többet egy forintot nem adok. Elővételben vettem meg anno...
A - néha-néha megjelenő - patch-csekkel sokszor csak rontanak az addigi helyzeten, és sokszor hónapokig egy rohadt közlemény nem volt a részükről, hogy mi a helyzet, dolgoznak-e rajta, vagy csak nyaralnak a pénzünkön. Most meg már a Spintires 2-t emlegetik... Ígérgetnek, azt folyamatosan, de vagy nem is lesz belőle semmi, vagy hónapokkal később.
Gyakorlatilag egy Early Access játék (volt?), csak nem jelölték annak. Akkor is megvették volna az emberek, csak lett volna magyarázat rá, hogy miért olyan, amilyen.Ha valaki reagálni szeretne erre, ha lehet, a játék topikjába tegye.
(#1463) x_o_n:
17,99 az a 13, megegyezik az ára a két eu régióban. -
SenorGrande
senior tag
-
SenorGrande
senior tag
Az IndieGameStand szokásos 96 órás PWYW ajánlatában most a Wrack szerepel.
-
SenorGrande
senior tag
-
SenorGrande
senior tag
Akkor próbáld meg a másik kuponnal.
-
SenorGrande
senior tag
GMG, Contrast (Steam kulcs) £2,99, 20OFFM-ATTHEW-HATTON kuponnal £2,40 (~1000 HUF).
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest