- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Heavyrain
őstag
BioShock Infinite: Complete Bundle 8€ (Akinek van az USA-ban ismerőse,annak 8$)
Benne van minden:
-BioShock Infinite
-Columbia’s Finest DLC
-Season Pass -
huskydog17
addikt
Shadow Warrior -> -90% (3,09 euró)
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
i2k
őstag
http://www.bundlestars.com: "All Stars 2 Bundle"
* A Bird Story
* Alien Rage: Unlimited
* Broken Sword: Director's Cut
* Duke Nukem: Manhattan Project
* Mount & Blade
* Pool Nation
* S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl
* Spy Chameleon - RGB Agent//Nekem a fele megvan már
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz mcwolf79 #1988 üzenetére
Azért, hogy magamnak nehogy bármiféle spoilert ellőjek, nem olvasom el a cikket - és nyugtatom magam, hogy ennyi pénzért akkor is jónak fogom mondani, hogy a lőtéri kutya is csak zollstockkal piszkálná meg
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
eami
veterán
Maga az iromány csak elsőre tűnik vészesnek. Csupán két dolog mentén fikázza. 1) az író nem parázott elégg, de ez ugye elég relatív 2) nincsenek benne fejtörők.. van akinek nincs is rá igénye.
Ennek ellenére beta gameplayeken azért erősen látszik hogy a szörnyeken van/volt még mit fejleszteni.
-
-
mcwolf79
veterán
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Sirpi
senior tag
válasz Bluerainbow #1986 üzenetére
Ez nem jelent semmit. Pl. megvan nekem a The Raven: Legacy of a Master Thief, abból is a sima, de ha meg akarom venni a Digital Deluxe Editiont, akkor is azt írja, hogy megvan, valszeg az alapjáték megléte miatt.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
eami
veterán
válasz Bluerainbow #1984 üzenetére
az biztos hogy a steames áron engem sem érdekelt, így viszont kb harmad annyiért már elgondolkozós. A héten ráadásul meg is jelenik.
szerk: na ez hirtelen felindulásból vásárlás lett.. honnan látod amúgy hogy Eldrich Edition? aktiválásnál a "pre purchase" miatt az cím végén?
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz Bluerainbow #1981 üzenetére
erősen gondolkodós. Vajon érdemes?
-
i2k
őstag
válasz Bluerainbow #1981 üzenetére
Köszönöm az információt
-
i2k
őstag
Hátha érdekel valakit - Nuuvemen ATARI akció van és nincs régiózár:
A jelek szerint, itt nincs alapáron kapható Eldrich Edition, mint a STEAM-en [de nem lehet tudni biztosan].
STEAM: 27,99 euro (312,56) = ~8750 Ft
Nuuvem-STEAM: 29,99 breal (88,86) = ~2670 Ft.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
MrTwister
őstag
-
tomsolo
addikt
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
-
warcat
veterán
válasz bullseye #1966 üzenetére
Igen, 1:1 a váltás náluk, sima gift card opció ez, ajándékozásra.
Viszont bosszantó olvasni,hogy amcsiknál lehet venni ilyen kártyákat boltoktól (pl Frys) 15-20% akciókban
(pl 50 dolláros kártya 40ért, 2x 100 dolláros 170ért)
Nyilván vásárlócsalogatóként bevállalják ezt nekünk marad a nagy semmi és a jó drága EU1 árakEA: It's in the crate!
-
tomsolo
addikt
Én is behúztam, viszont nekem a Heroes® of Might & Magic® III - HD Edition nincs a könyvtárban.
A számlán rajta van viszont így:Product Name: Heroes® of Might & Magic® III - HD Edition (Pre-Ordered)
Jól van közben megfejtettem - ez a DD edition része így annak megjelenésekor lesz ott -.-
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Azon nincs mit megerősíteni,ki van rakva paypal boltjában, a Steam gift card rendelésnél: vásár jun 11-21-ig
Be the first to save in the Steam summer sale.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Sirpi
senior tag
válasz Heavyrain #1958 üzenetére
Pont azt néztem, hogy nekem is megvan az összes játék a pakkból. Viszont nem is lesz bónusz, csak egy hetesre van tervezve.
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Heavyrain
őstag
Min 1$:
-World of Goo
-Super Meat Boy
-Dustforce DXBTA:
-Dungeon Defenders Collection
-LIMBO
-BraidBTA+1$:
-Risk of Rain
-Antichamber[ Szerkesztve ]
-
Hat jo, koszi, elmorzsolok egy kover konnycseppet a 3 eurom folott es nyitok egy ticketet. Tudom, ne legyek telhetetlen, szinte ingyen kaptam uj jatekot - de amennyit elore lathatoan en jatszani fogok vele (h6 = eddig kb 1 ora, minden igyekezetem ellenere ) lehet még igy is busas felarat fizettem erte .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
RedMan
tag
Ezt én is beszívtam, support segített... (elég gagyin van kitalálva a kuponozás)
TFT tisztítás: ''Nagyon egyszerü a képlet: kirakni a kertben a füre, és gőzborotvával adni neki. után hagyni kell a napon állni, hogy jol kiszáradjanak az elektronikus alkatrészek.'' -by Vicces
-
-
warcat
veterán
válasz NyMRooD #1951 üzenetére
Leírták előttem igazából,jelenleg order submitted státuszban van a rendelésem, bétakulcsot egyből megkaptam és aktiválódott is magától a fiókra, megjelent a Heroes VII preordered felirattal.
Viszont elképzelhető, hogy Homm3Dhez adnak majd Steam kulcsot,szerintem abból nincs Uplayes.
Szerk.: néztem már videót,a béta jó fapados ezt tudom,de eddig minden résszel játszottam,és persze a 2 és 3-ban szerintem 1000+óráim vannak,szóval valahol kötelező megnézni,mit hoznak össze,nyilván nem 50-60 euróért,de ennyiért már igen.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
RedMan
tag
válasz NyMRooD #1951 üzenetére
@ollie: Promo price
@warcat: Majd informálj, szerintem nem fogják sztornózni. Én meg most rendeltem meg a Collector's Editiont mielőtt az akciót észrevettem. Ennyiért inkább ezt választottam volna.
@NyRooD: Uplay accountra fog felkerülni ha megjelenik vagy kulcsot adnak. De kb. 99%, hogy nem aktiválható majd steam-en. Tehát a steam-es kulcs kizárva...
[ Szerkesztve ]
TFT tisztítás: ''Nagyon egyszerü a képlet: kirakni a kertben a füre, és gőzborotvával adni neki. után hagyni kell a napon állni, hogy jol kiszáradjanak az elektronikus alkatrészek.'' -by Vicces
-
NyMRooD
őstag
Lenne két kérdésem:
1. Kulcsot ad vagy uplay accountra kerül?
2. Steam-es kulcsot ad (amennyiben ad)?PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
RedMan
tag
Uplay Shop - Might & Magic® Heroes® VII - Digital Deluxe Edition - 15€
Igaz, hogy Uplay, de azért ez az ár nagyon nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
GOG-on ingyenes a Battle Realms limitált ideig.
(Le kell görgetni)
-
tomsolo
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz kalozhun100 #1943 üzenetére
Tudtommal mindkettővel ugyanúgy lehet fizetni a weboldalom, szóval azt már te döntsd el,hogy neked melyik a kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz kalozhun100 #1941 üzenetére
Játékot kosárba rakod,kifizeted,ad egy steam kulcsot,amit a barátodnak elküldesz,ő meg beaktiválja.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
PORTAL 2 - 5€
HALF LIFE 2 - 2.5€
South Park: Stick of Truth - 10.3€Kuponnal lehet őket még -20%-ozni is.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #1935 üzenetére
Az "Inversion"-nel sincsenek bajok. Könnyed, sztoris lövölde.
Szerk.: Ja, és ugye gravitáció-machináció is van benne, meg fejtetőn-álló-képernyős és súlytalanságban közelharcolós eksön is.[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Gamersgate:
DEADCORE - 2.5€/$
Inversion - 2,5 €/$
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst - 7,5 €/$
A DeadCore nagyon jó kis játék.
[ Szerkesztve ]
-
Zamery
senior tag
Nekem is onnan van meg. Az mindent elmond róla, hogy leültem kipróbálni és hirtelen eltel 1 óra, úgy hogy nem vettem észre! Jó a zene, változatosak a pályák, jók a hangok. BTA-hoz meg jár a soundtrack is.
Egy kis kedvcsináló: [link]
Volt egy hasonló játék még a c64-es időkben, szerintem azzal játszottam a legtöbbet eddigi életemben. Egy teljes nyári szünetet toltunk végig vele, 2 joystick ment gallyra. Régi szép idők...
Vegyétek, szerintem marhajó: [link].
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
-
eami
veterán
válasz SenorGrande #1931 üzenetére
Groupees - Build a Greenlight 24 benne volt, szóval érdemes ránézni hátha meg van már
-
SenorGrande
senior tag
Az IndieGameStand szokásos 96 órás PWYW (Steam kulcs 1$-tól) ajánlata a Grey Cubes. Kipróbáltam, fantasztikus - ha lehet ilyet mondani, új-generációs - faltörős játék (Arkanoid klón), jó ötletekkel, jó hangokkal. Élmény vele játszani.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
pigster
senior tag
válasz cskamacska #1929 üzenetére
De akkor mivel játszottál az elmúlt 10-12 évben?
Lásd egyik kedvenc sorozatom leírását:
Az utolsó zsaru (Der letzte Bulle) -
cskamacska
addikt
válasz bitpork #1926 üzenetére
De akkor mivel játszottál az elmúlt 10-12 évben?
Securom, Tagés, Starforce, Steam, Games for Windows Live!, Impulse, Gamespy, Origin, Uplay, meg kismillió egyéb fejlesztő és kiadóspecifikus DRM rendszer mind hazatelefonált, ha akartál multizni, ha nem. 2012 óta már dobozosan sem kapni nagyon játékot online DRM nélkül, 2010 óta pedig egy nagy rakás játék meg sem jelenik dobozosan, csak olyan online boltokban amelyek vezetik rólad a statisztikát.Az egyébként a slusszpoén az egészben, hogy pont az a Dragon Age rész érdekel a 3 közül, amelyik leginkább hasonlít egy többszereplős Dragon Age Online MMO-ra, csak MMO rész nélkül.
És ha már szentségtörés, csak a DA: Origins, meg az első Mass Effect volt nevezhető még standard Bioware RPG-nek, a DA II és a további Mass Effect részek pedig inkább voltak TPS-akciójáték spinoffok, miután az EA meghallotta az idők szavát.
Jaj, jaj, offban vagyok, gyorsan zakciót.
Humbli bolt
Act of War: Direct Action
Act of War High Treason3,39€ darabja. Nemrég lettek újra kiadva sztímre, ki lett kupálva a memória bug belőlük, indulnak új rendszereken szépen.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
ayo
Topikgazda
-
JoolsNOS
veterán
válasz bitpork #1926 üzenetére
Kinek mi? Én meg már nem vagyok hajlandó dobozosat venni. Csak a port fogja. Így meg egy helyen van minden, akárhonnan elérem. Ha meg esetleg beadja az unalmasat a steam, amire esetleg csak egy apokalipszis esetén látok esélyt, akkor onnantól jogosultnak fogom magam érezni a warezra. Bár sokkal jobban esik a játék ha adtam érte egy kis pénzt.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Hát ja, pedig csak az van És nem is akarok konzolt
Azt nem értem hogy ha megveszem, akkor miért nem dönthetek úgy, hogy nem köszönöm nem akarok se a gyártónak se senkinek semmilyen statisztikát küldeni, meg semmit se nem se ?! Miért kell a magányomba belepofázni? pl GéTéAá 5...mi az már h csak online elérhető minden?! Akkor miért nem olcsóbb ha csak story módot akarok? Szóval minden kiadó békaphassa a hátamNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
Heavyrain
őstag
Grow Home (az Ubisoft új "indie" játéka) 4.79$ Amazonon.
-
tomsolo
addikt
Nekem Hacker Evolution Completet dobott 1 $- ért.
-
-
bullseye
addikt
válasz adamkaa777 #1910 üzenetére
Egyszer kíváncsi voltam g2a-n. Nem kellett volna (pláne áfával, miegymással)
Ezeket dobta:
Knightshift
Commander - Conquest Of The Americas
iBomber Defense
Battlepaths
Canyon CaperN'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Csak origin v retail boxos van Dragon Age Inq.-ből ?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz adamkaa777 #1910 üzenetére
Egyertelmuen nem, 98%-ban 0.1-0.2dollaros bundle kulcsok.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Zamery
senior tag
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok. Random steam kód szerintetek megéri ?
El. Psy. Congroo.
-
-
vitaro
senior tag
Sziasztok! Innen vásárolt már valamelyikőtök? Mennyire megbízható az oldal?
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
MoVieFaN
aktív tag
Game Giveaway of the Day - Virtual Farm 2
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
-
Heavyrain
őstag
Papo & Yo Soundtrack & Game Bundle £1.50 ( 23PERC-ENTOFF-48HOUR kuponnal)
Plusz még ezek járnak mellé ingyen:
- Stealth Bastard Deluxe
- Gentlemen!
- Air Guardians
- Nihilumbra
- FootLOL
- Gun Monkeys
- The Nightmare Cooperative
- Guns of Icarus OnlinePOSTAL 2: Paradise Lost mellé is járnak ezek az ingyen játékok,ami £3.23 a fenti kuponnal.
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Game Giveaway of the Day - Insane Cold. Back to the Ice Age
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest