Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott egy raklapnyi Motorola Razr promóanyag
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
Tényleg, valakinek megvan a STEAM-re kiadott verzió?
Nekem anno volt valami gamebreaking hibám, és nem tudtam végigjátszani. -
nemeth989
senior tag
Elvileg hivatalosan csak a Blizzardtól lehet megvenni digitális formában, ettől függetlenül külföldi oldalakon a legolcsóbb amit láttam eddig az 19.99 Euró volt ~6100Ft. Szerintem megéri még így dobozosan is, én is rendelek 1 példányt, kb. ilyen ajánlatot vártam. Köszönöm a linket
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest