- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Igen, ha átlagos felhasználó vagy (és oda figyelsz a biztonságra) akkor nincs szükséged a supportra. Nekem eddig egyszer volt és nem kaptam választ (vagy legalább is nem kaptam értelmes választ, rég volt, nem emlékszem). Originnel már találkoztam, üzengetve lassú, de ha felhívod őket gyorsan megoldják és ráadásul nagyon kedvesek is (+ magyar). Uplayel még nem volt dolgom, de amilyen gáz a boltjuk (nem a kliensre gondolok, az lassan alakul), örülök, hogy még nem volt rá szükség.
-
NyMRooD
őstag
Persze, ilyen nincs steam-en, mindig a választott játékot kapod és ha valami gondod van a support 4 óra helyett inkább 4 nap alatt válaszol. Azért gáz, hogy egy akkora cégnek mint a steam ennyire lassú a supportja (persze valószínűleg a steam support több megkeresést kap, de akkor is), ők maguk is tisztában vannak vele, azért is tettek nemrég ígéretet a javításra. De g2a helyett hasonlítsd össze az origin supporttal.
-
cskamacska
addikt
Valójában attól hogy valami open world, nem azt jelenti, hogy egyből Survival ZombieCraft Z lesz belőle. Már az is "open world", hogy a helyszínek között lehetett oda-vissza mászkálni az eddigi Metrókban, így nagyon elkurvulni sem tud.
A szabadon mászkákban egy fokkal nehezebb összehozni a "narrative experience"-t, többe is kerül, de alapvetően a nyitottság felé halad minden játék már a kezdetektől, a "csőjátékok" tipikusan random korlátok miatt születtek, aztán megszoktuk.
-
Dilikutya
félisten
Kénytelen vagyok, programokat én sem telepítek ékezetes mappába. De a saját dokumentumokban marad az ékezet. Programok meg úgyis a "C:\Program Files"-ba mennek alapból, a játékoknak van külön fenntartva a nagy partíción hely, de az meg "Games", abban vannak a Steam és Origin mappák, meg a Steam kliens is, így azok szabadon pakolhatók ide-oda.
-
-
tomsolo
addikt
annyira nem létfontosságú öldösni őket*** - noha a fő"hős" folyamatosan nyomja a pusztuljon mindenki dumát
egy 20 percet tudtam úgy mászkálni hogy senkit nem öltem meg, csak aztán megjelentek a rendőrök és elszabadult a pokol
1. annyira nem ártatlan a legtöbb mert simán felveszik az elhullott fegyvereket és akkor ok okozat részesei lesznek ők is
2. az is igaz hogy vannak küldik amik "mintha" erről szólnának de pl. a pucold ki az áruházatnál elég volt felrobbantan,i az a 2 aki meg nem futott el, hát minek ment oda
3. a kivégzések tök látványosak egyébként(bár vannak ilyen egyszerűsítettek is) lényegében így töltesz vissza életerőtszóval nem lenne ez rossz csak nincs mivel azonosulni, mert önmagában a rampage nem elég
-
bullseye
addikt
Amennyire tudom lelőtték a Season Pass-t, a fő darabját kihozták ingyen, a többit törölték, amíg helyrehozzák a játékot (mondjuk most is van valami kozmetikai DLC asszem, de lehet, hogy az későbbi), és aki befizetett SP-re, az választhatott vadi új játékok közül.
Csak van itt valaki, aki ezt átélte és jobban tudja.
-
maddionmax
senior tag
Semmi gond, rendelj elő egy autót és miután kifizetted és átvennéd, közlik, hogy majd 5 hónap múlva lesz működképes. Na de 5 hónap múlva megkapod, ajándék jégkaparóval. Légy boldog vele.
Az alapjáték és az SP árának viszonyát meg hagyjuk már...Te sem gondolhatod komolyan végignézve a jelenlegi tartalmakat (90% skin), hogy az SP tartalma egyenes arányban van az árával
-
Dilikutya
félisten
Abban azért kiegyezhetünk a problémamentes Arkham Knight játékosokkal, hogy attól, hogy náluk/szerintük/igényszintjüknek jól futott a program, sokaknak nem, mert már másnap negatívba csapott a Steam-en az értékelése, a WB pedig határozatlan időre felfüggesztette az értékesítést. Most is vegyes, 47% a pozitív, ami nem feltétlenül jelent problémamentes futást és 60 fps-t. Többről van itt szó, mint hisztiről, hiszti miatt egy nagy kiadó nem vállal be egy ilyen húzást.
-
micafighter
nagyúr
Az a gond hogy a "nálam jól fut" egy nagyon nagyon relatív dolog, mert valakinek akkor "fut jól" ha a minimum FPS nem esik be 60 alá, van aki meg átlag 20FPS-el is elvan, és nála "jól fut". És ehhez akkor még vegyük hozzá a grafikai beállításokat, mert lehet olyan grafikai beállítás ami nagy mértékben befolyásolja a teljesítményt. Továbbá ahány számítógép annyi féle konfiguráció, és akinek például nagyon erős gépe van az joggal várja hogy jobban fusson nála a játék, az lehet a minimum 60 FPS-el sem lesz elégedett ultrán.
-
szallasi007
őstag
Minden tiszteletem a tiéd, de gondoltál már arra hogy mondjuk van olyan aki felrakja az nv meg az amd driveret de az életben nem frissíti az alapból hátrányból indul, plusz a windowsat teleszórja mindenféle "szükséges" progival azok min csodálkoznak? Nem kevés gépet és rendszert telepitek fel vagy keltek életre a fenti hibák miatt mert a gyerek nem tud játszani mert sz@r a gép!
Az valóban vicc hogy maga a játék korrekt módon vagy ipari gépeken fut vagy futott rendesen, de senki nem mondta hogy vedd meg pre orderben.
Ezeket a single játékokat egyébként is minek előrendelni? Egy év múlva kb 60-70%-al olcsóbban meg lehet venni, vagy legrosszabb esetben karácsonyi akció idején még olcsóbban -
Źşë'
addikt
nálad valami nagyon user error lehet... nagybetűzzük külön a Te kedvedért hogy nálunk semmi gond nem volt a B-AK-val?! vagy végre abbahagyod itt a duzzogó kisgyereket játszani... vesztettél 6000Huf-ot (mert a saját elmondásod szerint neked 5€ ér a játék)... most mi lesz?! minek játszol egyáltalán, nem gondolkoztál még el ezen? plusz tiszteld már a másik hozzászólását, és ne fröcsögd le ((#97568) Bluerainbow és még Ő a hibás mi
)... könyveld el saját járulékos veszteségednek és ne mást hibáztass hogy a te konfigodon 60fps helyett csak 50 el megy valami, pláne hogy neked az már kevés
... te veszed meg, a te pénzed... nem semmi vagy!
-
Agyzuzo
addikt
Téged mi húzott fel ennyire ezen a B:AK-s témán? Azért ez már nem most volt.
Spec. én végigtoltam, abszolút élvezhető volt, egyedül a batmobilos részeknél fordult elő 1-1 beakadás, de bőven nem annyi, hogy fröcsögve-anyázva kilőjem a játékot miatta. Ha kipöcsölik akkor tolok egy new game plust is, csak a feeling kedvéér.De jócskán túl volt tolva ez a téma, a Unity-t se vonta vissza anno az Ubi, a Rocksteady is lehetett volna tökösebb és "on the go" patch-elhette volna nyugodtan sztem.
-
-
Crytek
nagyúr
Öröm ilyen butaságokat olvasni.
Pont hogy ezért vonták vissza a Batmant, mivel 600 millió embernél semmi baj nem volt lazán végigvitték és már talán el is felejtették a játékot, de a másik 700 milliónál érdekes módon folytak a könnyek ment a sírás játszhatatlan volt magyarán kőkemény randomfos volt.
Felfogni nem tudom ,hogy ilyenkor az irigység szólt-e belőled, hogy más hiba nélkül tudta végigjátszani vagy mi? -
Źşë'
addikt
de mi jogon kérdőjelezed meg az állítását?!
azt mondod hazudik?!
akkor én is, mert nekem is röccre indult, faszán ment
csak a 30as fps limit volt rajta, és az fpst is tartotta fixen... utóbbi pecsekkel lehetett kikapcsolni alighanem
//ja hogy te még mindig a preorderelt batmannel vagy vérig sértve
így már világos
-
szallasi007
őstag
mikor ment a de szar batman, akkor is rengetegen streameltek, egyik nem sírt miatta hogy milyen fos, meg összeomlik és társai. kamerakezelési gondok voltak, de azon is röhögtek kb.
komoly hibát az sli rendszereken tapasztaltak, de ott meg valami driveres vagy szoftveres mókával meg lehetett oldaniaz nem lehet hogy van aki nem tud drivert telepíteni rendesen, meg karbantartani egy oprendszert és esetleg amiatt vannak gondjaik?
djculturea gond az sli-vel volt
nem védem a WG mert vicc volt hogy nem tesztelték le csak a szerverparkjukkal, azzal azért biztos nem akadt
-
djculture
félisten
-
tomsolo
addikt
-
Dilikutya
félisten
Mondjuk az már teljesen mindegy, hogy 150 vagy 200 fps.
Egyébként a 47 fps nagyon is jó, sok mai überbrutálcsúcskártya hoz annyit új játékokban.
Egy dologban CryTek mellé kell állnom fps szám kérdésben, ha évekig lassú volt már játékhoz a gép, akkor a több bármennyi is legyen, felüdülés. Évekig egy Sempron 3100-am volt Radeon X300-al, 2Gb RAM-al, utána egy közepes APU maga volt a csoda, ráadásul magasan várakozáson felül teljesített. Nem kell 200 fps a jó játékhoz, de még 60 se. 30+ fps-el már nagyon jókat lehet játszani
-
bul07
nagyúr
Itt Európában euróban számolnak, értve ez alatt hogy általában $=€ és az euró nem erősödött annyit hogy indokolná az ilyen mértékű áremelkedést
Arról nem is beszélve hogy nagyon meg kell gondolni az előrendelést , mert 1-2hónap és máris kapnak 20-40%-os akciót, 3-4éve ez még nem volt jellemző
-
Crytek
nagyúr
Nem tökmindegy hidd el. Mivel jelenleg nekem évek óta csak a yt videokt és fraps számok nézegetése jutott, tudom hogy mit megy a 980 és amire nekem kell oda éppenhogy a 980Ti is elég lesz. Szóval nem kell a 980 elég baromság.
"2007-es játékban a 296 helyett neked 335 frémed lenne" 2007-es game az a Crysis 1 az meg maxon szerintem nem éri el soha a 150 fps-t se nemhogy a 300-at.
Igen 60 hz-en montoron tolom de a 980Ti sok esetben éppen elég erre a 60fps-re sőt inkább alatta lesz.
-
Crytek
nagyúr
Lehet ez a 980Ti is 6 évig lesz meg, majd a DX12 eldönti. Szerintem bármennyire is nyerő lesz dx12-ben az amd (már ha az lesz) olyan akkor se lesz szerintem ,hogy a Fury X-en megy valami 90 fps-el (csak mondtam egy számot) a 980Ti meg ugyanabban ne menjen 30 fps-t.
Engem nem érdekel a 4K meg a VR és nekem a 700 fps se lényeg. Menjen 30+-al és jó-világ van. -
Crytek
nagyúr
Nem megbánatni akarlak ,de hol élsz te? Ez a kickstarter csak amolyan kirakat fos.
Pl az a mostani legujabb rekorder agyonhájpolt fos amiről ugyanúgy nemkaptunk semmit csak egy tószimulátort ránézésre (le**arom, hogy volt már két része a mi emberek 98% nem is halott róla) is összeszedett sok milliót holott ha nem jön ösze a lové akkor is kiadják már a Sony pénzeli a projectet.
Meg a legtöbb ilyen 20-50 ezres bohóckodás ami kb semmire nem elég.
Csak egy felmérés kb hogy érdekli-e a népet.A legviccesebb amikor szinte nem is gyűlik a pénz már temeti mindenki és hopp hirtelen elő jönnek a "backerek" és 2 nap alatt összedobnak több száz ezret miközben 1 hónapig semmi nem jött. Ugye ezek érdekes dolgok..
-
djculture
félisten
Pedig jón jópár olyan játék mint a crew az ubitól hogy szervertől függ minden. A division és a Rainbow Six Siege az ilyen lesz elve. Ritka szr pedig ez az online dolog erőltetés, mert még a gta V-el is néha kínszenvedés játszani ha nem szeparálod ki a hülyéket meg trollokat a crew-ből.
-
i2k
őstag
Kötelező online: manapság ugye így védi mindenki a portékáját. "Alap"
Mapok: már pedig, ha a multiban lövöldözgető (macska-egér) játékosokat egy helyre kell összpontosítani [hogy ne legyen uncsi az egész], akkor bizony lesznek "mapok" - még pedig a Single Player (?, ha egyáltalán lesz olyan) "openworld" mapjából kihasítva. Lásd összes Battlefield, amiben volt SP-ből is átemelt, és módosított map, meg direkt MP-re faragott térkép is. -
Dilikutya
félisten
Amíg nem jön PC-re, addig nincs vele baj, mobilra teljesen rendben van, amit ez tud, ott a Colinnal sincs gond. Csak az a baj, hogy a PC nem mobil, és manapság kiadni egy 10+ éves képességű játékot, miközben sokkal jobbak vannak ennyi pénzért, az a botrányos. Bár itt is ijesztő, ahol írják a fórumban, hogy az irányítást szokni kell. Nem egy autós játékkal játszottam már mobilon, a giroszkópos és kezelőfelületes irányítás is egyszerű volt, nem igényelt hozzászokást. Úgyhogy elképzelhető, hogy mégis csak szar a játék.
Bár az nem derült ki, mitől nincs hozzá eszközöm, mikor nem szebb a Colin McRae Rally-nál, és az kompatibilis mindkét androidos eszközömmel, de pl. az új Mortal Kombat X is...
-
Lackki
őstag
miért lenne vicc?
Ez volt az első olyan játék, ahol komolyan beállításokat lehetett csinálni. 16 évvel ezelőtt ez is csoda számban ment! Sports Car is jó volt, de Toca is ott van még (codemasters)bár ugye az később PS-re tért át...
viper racing 98-as
hasonlítsuk már össze a 99es STCC videóval
-
Lackki
őstag
nananana ne beszéljünk már marhaságokat
első komoly szimulátort is ők csinálták!
STCCpersze azok még a svédek voltak, nem az indiai parasztok akik a bfeket gyártják
1999-ben erre voltak képesek! még netes ligák is voltak, amik elég kemények voltak és jó versenyeket futottunk vele
Csak ugye akik ezt a játékot csinálták, később megalapították a SIMBIN-t, ami szerintem a legjobb szimulátor készítő jelenleg is a piacon (najó mostmár sector3 a nevük) -
Źşë'
addikt
gta5 indulási problémairól nem tudok, előtöltve sztimen, nemsokkal 2 után már toltam is, gond nélkül ment és még az online is!!
egyébként ez egy körfolyamat, mint a természetben a tápláléklánc.. ha te nem adsz ki a játékért normális összeget ne is várd el hogy azt kapd amit kellene, mivel le van szűkítve minden (keret, fejlesztésre szánt idő - mert a te 3-4€ bundli kiadásodból (ami tartalmaz 10 játékot) erre futja
)
kivételek vannak, és én akkor is maradok az Alien CM résznél mint példa (nem rendeltem elő szerencsére, de ennek ellenére fel voltam háborodva, mert imádom az Alien univerzumot)...
döntse el mindenki kinek mennyit ér meg az egész, de ha valaki ilyen 3-4€kat képes csak kiadni ilyen 10darabos játékokért, annak nem járna jog a témában való hozzászólásért nemhogy az egész preorder ellenzéséért(#95505) Dilikutya Miért bízok a Rocksteady-ben? mert nem gurigáznak sz*rral, szememben az egyik legjobb fejlesztőcsapat, mert egyetlen egy olyan szintű (akár film akár képregény) adoptáció nem született még a játékiparban mint amit ők csináltak, minőség mellett tartalom
egyébként ha el is csúsztatják uígy kell várnod a játékra mint most, csak ez picit botrányos a számukra, szóval lényegében az elcsúsztatás majdnem uaz mint a mostani helyzet, annyival hogy játszhatsz is vele "ha" jól fut a gépeden - ez már felér egy béta tesztfázissal...
nem védeni akarom őket, és nem is értem hogy miért engedték ki a kezük közül... felelőtlen döntés volt, de én még mindig úgy gondolom egy optimalizálási probléma kisebb jelentőséggel bír, mint egy tartalmilag leegyszerűsített példányt kiadni agyonhypolva, csillagos egekbe magasztalva... mint régen a kofák a gyógyelixíreknél, közben csak citromos víz volt az üvegben
-
eami
veterán
GTA V steames verzió volt és gond nélkül ment is. Megjelenés előtt elő volt töltve, kb 35 perc alatt megvolt a decyption és lehetett játszani is. Az hogy az innen onnan gombért vettem rockstar kódos cuccokkal cumi volt az az olcsóság ára. Dying Lightot meg még azon a héten ki is toltam, nem különösebben volt gáz vele. Pedig maxra volt rakva minden (kivéve a látótávot, ami valóban megakasztotta a procikat 10 perc játékidő után ha túl nagyra volt véve).
-
eami
veterán
csak félig, ugyanis a komolytalan picsogás már megad egy alap hangot. Nem azzal van baj hogy valaki úgy dönt hogy nem vásárol elő játékokat, hanem ha azzal győzköd másokat hogy milyen hülyeség is az. Nekem többet érnek a valódi user reviewek a hivatalos oldalak és fő állású bloggerekhez képest. Ahhoz pedig nyilván kellenek olyan emberek akik megveszik előre a játékokat. Nincs ezzel semmi gond, csak kicsit sok lett már ez az anti pre purchase sírás.
-
csaba951
veterán
>Kickstartert/earlyaccesst óriási hiba a többi kiadói mocsokság mellé venni...
Teljes mértékben nem értek vele egyet! Az alapelvük teljesen jó, csak ma már nem arra használják őket az emberek, amire ki lettek találva.
Mára szinte kivétel nélkül az ilyen "játékok":
* egy részük csak a pénzt szedi össze, eszük ágában sincs valódi terméket/szolgáltatást nyújtani* menet közben kiderül, hogy túlvállalták magukat, az ígéretek töredékét sem sikerül megvalósítani technikai/anyagi okokból
* ennek létezik egy olyan formája, ahol ezt már a kezdetén tudják is, de szándékosan hazudnak az embereknek, csak azért, hogy megszerezzék a pénzüket
* a végtelenségig béta állapotban tartják a projektet, soha nem készülnek el vele
* ugyanez, csak pár hónap után még a készítő is lelép, nem érkezik több frissítés sem
Valóban van 1-2 pozitív példa, csak ezekre lassan ezerszám jutnak a negatív példák. Ebből szerintem látszik, hogy az emberek egyszerűen nem elég érettek egy ilyen rendszer használatára.
Úgy tűnik, hogy mégiscsak az előre kijelölt megjelenés a jó, mert ez az egyetlen ösztönző erő arra, hogy egyáltalán elkészüljenek ezek a játékok. És persze az, hogy megjelenés előtt -pont ezért- egyáltalán ne jussanak bevételhez, legalábbis a játékosoktól ne!
-
Źşë'
addikt
hehh, mekkora előny vagy ajándék egyeseknek hogy az előrendelők teljes áras kifizetésein újabb játékokat tudnak csinálni a fejlesztők amit egyesek fillérekért ismételten csóróskodva behúznak, vagy lewarezolnak
nem fikázni kellene őket hanem köszönetet nyilvánítani ill. együtt érezni ilyenkor... de persze mit is várhatna az ember, jó magyar mentalitás és bemutatkozás... -
cskamacska
addikt
Talán mert tetszik neki a játék a hibák ellenére is?
Prototype 2-nél nálam előjött a gyengus PC port démona, az AMD VRAM bug, 40 percenként alt+tabolnom kellett a játékból, mert teljesen belassult. De ettől független nagyon élveztem, 1 hétig mással sem játszottam, tudom ajánlani bármely AMD tulajnak is.
Kellene több értékelési pont is úgy érzem, mert ez a bináris pistikékre szabott rendszer túl merev. Az Arkham Knight simán jó játék egyébként, legjobb denevérember szim eddig, és ezzel kategóriája legjobbja, csak éppen nem indul, vagy játszhatatlanul szaggat ha kellően peches az ember. Viszont ez javítható(legalábbis sokkal könnyebben, mintha maga a játék lenne középszar), 2 hónap múlva tán nem is emlékszünk már rá, de a negatív értékelések akkor is ott maradnak, azt már senki le nem mossa.
Szűkebb pátriámban is zajlik hasonló, a Men of War Assault Squad 2 fejlesztői a saját szakállukra nekiálltak a játék motorját nagygenerálra gurítani, összeolvasztani a készülő saját új játékuk eredményeivel. Ezért a kiadótól egy vasat nem kapnak, csak a DLC-ből részesednek szokásosnál jobban. Csakhogy a kódbázis öreg mint az országút, az új ficsöröket(mint pl a script nélküli skirmish AI ellen, vagy a visszajátszható csaták, amelyek minden épkézláb RTT/RTS-ben benne vannak pár éve, de a motor ami egy Commandos klónhoz készült eredetileg, eddig nem kezelte) meg nem jól tűri, az ideiglenes DX10.1 render motor bevezetése óta elkezdett enyhén bugzani, és még bőven nem értek a 64 bites memkezelés és DX11 végére. Na most erre a fejleményre a népesség egy része felzúdult, ugyan milyen jogon pakolnak az ő játékába új bugokat, biztos az új játék megvételére akarják rákényszeríteni a játékosokat a régi tönkretételével, meg egyébként is minden le van ejtve, jó volt a játék ahogy volt.
Ennek megfelelően jönnek is a negatív értékelések szép sorjában, a fejlesztő Digitalmindsoft meg a játékostábor józanabbik fele meg néz ki a fejéből, hogy miért lázonganak a játék gyarapítása és új lehetőségek bevezetése ellen, ezt a lépést már évekkel ezelőtt meg kellett volna egyébként is lépni, csak a ruszki 1C kiadó sz@rt magasról rá, nekik jó volt úgy is, csak a pénzt hozza, és ne vigye.
És ebből mit lát egy kívülálló? A játék így rossz, úgy rossz, bugos, és a fejlesztők szemetek, vegyen mindenki Battle of Empires-t, ami a módosítatlan 6 éves motort használja, feleannyi újítás(konkrétan a 2009-es Men of War óta csak a Steam-es multit sikerült belepakolni, de azt is csak kényszerből a Gamespy kimúlása miatt), és negyedannyi tartalom nincs benne, de stabilabb és jobb játék.
Emlegetett BoE egyébként azzal is büszkélkedhet, hogy minden részegységét DLC-ként jelölik Steamen(!), és elsőként talán a Steam Early Access történetében a korai vásárlók kevesebb tartalmat kapnak mint a kiadás utániak, mert a játék részeként beígért Burning Guns hadjáratot kiszedték a játékból, DLC-ként kerül értékesítésre, de kiadástól július 1-ig vásárlók még ingyen megkapják, viszont a kiadás előtti Early Access vásárlók már NEM.
-
tomsolo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest