- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #121364 üzenetére
Brazilok EQ-ták.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #121364 üzenetére
Foci. #instantskip
-
FunPro
őstag
válasz
cskamacska #121359 üzenetére
Elég érdekesen mondod a VB-t!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #121337 üzenetére
A Call of Duty Dilik mindig olcsók... csak nem a Strémen, hanem a Cédékulcs.com-on.
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #121310 üzenetére
erőteljesen ajánlotta ő is
-
Cheesus
senior tag
válasz
cskamacska #121310 üzenetére
Köszi a tippet, de a Day of Infamy már régóta megvan, azért vettem meg a DoD:S-ot, mert majd egy leendő cikkhez kell, amikben a 2.vh-s multi fps-eket veszem górcső alá
-
válasz
cskamacska #121279 üzenetére
És ha már szélgép: van gyári is!
190 USD csupán az alapszett ( maxi élmény picit több, de ez nem lehet gond a gold edisönöket kilóra vásárló topiklakóknak
), cserébe AI (!!!) vezérli, hogy mikor honnan fújjon.
Sajnos a Superflight támogatásra még egy ideig várni kell, csak pár garázsszimmel működik (jól).
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #121136 üzenetére
Hát igen, azok az update-ek...
A kedvencem persze, hogy most már nem Service Pack van, hanem Apple féle marketingbullshit megy itt is és sajnos az update-ek színvonala is hasonló - Paint 3D, je.
Ahogy írtam feljebb innen már csak tényleg egy lépés, hogy állatneveket adjanak minden 1-2 éves új rendszernek, ami ugyanez a Win lesz álruhában -
i2k
őstag
válasz
cskamacska #121081 üzenetére
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #121078 üzenetére
Off az offban, de nem olvasok redditet. Amikor utoljára ott jártam, baromira, kaotikus és átláthatatlan volt az oldal.
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #121075 üzenetére
Különösen akkor, ha pont nem olyan stílusra vágyik... ja...
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #121001 üzenetére
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #121001 üzenetére
Felesleges vihar a biliben...
A mobiltelefonod többet elárul rólad 7/24. -
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #120871 üzenetére
Dehogy, az M$-ezés most menő csak igazán, látod.
Érdekes, hogy a $ony meg nem megy (pedig szerintem ők sem a világbékére hajtanak), az Apple pedig alapból a legszentebb cég, ráadásul S betű sincs benne.
-
cyberkind
félisten
válasz
cskamacska #120871 üzenetére
Nekem csak egyszer szart össze mindent a Win update de akkor váratlanul támadt, azóta meg nincs baj, de persze oly mindegy, egyszer az Intel
gyengíticseszi el a dolgokat, egyszer az NV vagy Amd, kicsit gyakrabban meg a M$, minden szar úgyhogy lassan teljesen mindegy lesz. -
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #120865 üzenetére
Ebben pedig nagy zseton van. Lásd M$ game pass.. Hidd el sokkal többen csengetni ki inkább havi x eurot és tolnak 100+ játékot mintsem vegyenek 40k-ért 3db-ot.... Ezt látja a M$ is ezért jön egyből minden oda náluk.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #120865 üzenetére
szerintem már vagy 4 éve nem vettem ea játékot, (ubinál azért nem annyira rossz a helyzet) minden esetre el nem tudom képzelni miből élnek
-
reelc
veterán
válasz
cskamacska #120852 üzenetére
Láttam az Anthem videóját, és 1 percre belegondoltam, hogy ugyanannak a cégnek a termékét nézem, ami régen olyanokat csinált, hogy Baldur's Gate(k), Star Wars: Knights of the Old Republic, Mass Effect. A maguk idejében nem volt párjuk. Nagyszerű, singleplayer játékok.
Ez meg egy n+1 multis lövöldének tűnik.
Hamarabb telepíteném vissza az UT2004-et, hogy a botokkal szórakozzak (a multi nem érdekel).
Ezzel nem becsmérelni akarom amit láttam, csak a grafikával engem sosem lehetett lenyűgözni, és tényleg egy valószínűleg konzolra írt multis lövöldének látom. -
Cheesus
senior tag
válasz
cskamacska #120857 üzenetére
Oks, köszi, addigra talán egy kis ráncfelvarrás is várható lesz nálam gépfronton, hogy teljesebb legyen az élmény
-
gyimger
őstag
válasz
-
Cheesus
senior tag
válasz
Az a baj h talán még be is vállalnám a Steam Walletes pénzecskémmel kiegészítve a Post Scriptum-ot, de mivel a minimum követelménye egy GTX 770, nekem pedig csak egy 760-as zakatol a masinába lehet a játékélmény rovására menne...
-
duvi
nagyúr
válasz
Nem erről volt szó
A fentebb linkelt cikkben azt írták, hogy egyedül nem lehet végigtolni a küldetéseket, csak négy fős partiban
-
ayo
veterán
válasz
lassan már tényleg olyan leszel, mint azok akiket üdítőitalcégek szponzorálnak és minden interjúban legalább egyszer megemlítik azt, hogy jöjjön a zsé. megyek is enni egy új mekis szendvicset, amiben most 2x több hús van, mert olyan finom...
amúgy hol lehet influenszernek jelentkezni?
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #120798 üzenetére
A multi továbbra sem opció nálam.
Az újabb multisoknak nem ez a legnagyobb baja, hogy 1 hét után hátrányban vagy a cuccok miatt. Bár ez is elég kreténség, hogy a tudás háttérbe szorul. De sokkal nagyobb gondnak tartom a szar matchmaking rendszereket (beletettem pár órát pl. a CS:GO-ba, öröm volt a nulláról kezdve sokadik szintű játékosok keze által halni), meg azt, hogy agyatlan rohanás az egész. Még a BF1 multija is, kipróbáltam anno a bétát, ami úgy megtetszett, hogy EA Access-ben már csak a single-t vettem elő. Fel-alá rohannak a gépfegyverekkel az I. világháborúban. Sajnos a single sem volt az igazi, pedig az eleje baromi hangulatos a sárral, tankokkal, de később az olasz hegyekben már páncélban meg valami kéziágyúval kellett irtani az ellent...
-
reelc
veterán
válasz
cskamacska #120730 üzenetére
Én nemigen fogok játszani vele, de kíváncsi lettem, milyen csapat tud ekkora élményt szállítani a zsánert szeretőnek?
Nincs bajom a stílussal, de az első Medal of Honor és az első CoD óta nemigen foglalkoztam háborús FPS-sel.
"“Periscope Games” is a game development studio that came to exist from the merging between PR WW2 (an add-on crew from the Battlefield 2 mod Project Reality) and Liberty’s Highway (a modding team from SQUAD)."
-
gyimger
őstag
válasz
cskamacska #120644 üzenetére
26-án szokták újratölteni a mobilnetem, szerintem ezzel vége is lett
De nem gond, legalább kedvet kaptam hozzá.
Arty: szép is az irónia.
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #120644 üzenetére
Nagy kár ,hogy singlere nincs pénz...
-
válasz
cskamacska #120624 üzenetére
Ehhh....ne is mondd.
Ez a trailer nagyon ratyi lett.
Mintha a legújabb Michael Bay film előzetesét látnám.
Olyan érzesem van, hogy a Dice/EA azt csinálja a BF sorozattal, mint a Disney a SW-al.
Ettől függetlenül még ma nyomom a preordert (egy ratyi trailernél azért több kell ahhoz, hogy leszoktassanak a legkedvencebb játékomról), már csak azon agyalok, hogy megér-e nekem +20 eurót a deluxe edition....pláne, hogy premium pass nem lesz.
Ehhez még egy gondolat: tudom, eretnekség, de nekem nincs gondom a premium rendszerrel, legalább tudtam, hogy 3 havonta 4 új map meg mifaszom....így meg majd lesz valami....vagy nem.Szerk.: persze egyetértek minden szavaddal, tényleg igazad van, de én reménykedem még mindig.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #120619 üzenetére
Ugyan számomra ritkán releváns a cskamacska bemutatja: A Játékok, Akikkel Pár Elvetemült Gameren Kívül Nem Játszik Senki (AJAPEGKNJS) rovat, de a PG-t (és a Panzer Corps-ot) szeretem, szóval ezt be is fogom húzni. Köszi!
-
cyberkind
félisten
válasz
cskamacska #120602 üzenetére
-
válasz
cskamacska #120584 üzenetére
Pont erre célzok: ha a 360 amúgyis vitte (volna) a gent, minek a bw compat?
A simán nyerő PS2-be minek tették be?PS3 esetén lehetett volna nagyobb fegyvertény, jah, hiszen késve/drágán indult, erre EU-ban (ahol a ps egyébként is erősebb volt!) sz*rtak rá alapból, később meg már teljesen/mindenhol. Felteszem mégse érezték fontosnak ANNYIRA...
Ezek nekem azt mutatják, hogy hasznos kis extra a bw compat, de valójában a goodwillen kívül sokat nem nyom a latba. Ergo az MS sem a gen állásának megfordítását látja benne, kár ezt sugallni
A szimpátiára viszont rászorulnának a 2013-as fiaskó óta ....
(nekem tényleg killer feature a bwcompat, de én öregszem, nosztalgiázni és retrózni vágyom ...
)
-
válasz
cskamacska #120563 üzenetére
értékelem mindig a hírösszefoglalóid, de a konzolos visszakompatibilitás kapcsán odafűzött véleményed finoman szólva is megkérdőjelezhető...
"ha utcahosszal vezet a konkurencia, na akkor a régi játékok futtatásának lehetősége hirtelen hatalmas feature lesz.."
- az x360 akkor volt kompatibilis az eredeti xboxal, amikor a ps3 piacra sem tudott kerülni, ms vitte a gent...
- a ps2 úgy volt kompatibilis a ps1-el, hogy akkoriban meg se tudta őket (sonyt) közelíteni senkiszóval annak, hogy a xbone kompatibilis, semmi extra jelentősége, nem kell többet belelátni (alátámasztva a kárörömünket) - lehet vele villogni, erősíteni a brandet, hasznos is, talán valamicske pénzt is hoz (kérdés nem-e visz el többet, ha régi játékkal nyomom, ahelyett h vennék újat....). nálam pl egy xboneX vásárlását néhány 4k-s régi cím tudná indokolni, más nem nagyon... (persze kérdés h el akarják-e adni nekem: ha meglenne, akkor persze több multiplatformot azon nyomnék és nem ps-en, ergo royaltiban is nyernének... valamennyit.... aprót
de azé' akarják csak! (jobban mint most, amikor a pécé simán kiváltja a boxot, szevaszplayanywhere) )
-
SityiSXT
őstag
válasz
cskamacska #120563 üzenetére
A Nintendo eShopban egy hét alatt van annyi megjelenés, amennyi Steamen egy nap alatt. Ha ilyen mennyiségben ömlik az egyszeri egyszerű gamerre a cucc, nem fogja átnyálazni a kínálatot (akkor se, ha akarná, mert ez már nem kezelhető mennyiség emberileg). A Switchet ha elindítom, hetente van egy összefoglaló, mi újdonságok jöttek, ez úgy bő egy tucat címet jelent általában, ezt nem gond átlapozni. A Valve kitalálhatna valamit, mert a jelenlegi 25000+ cím között a jelenti rendszerben képtelenség rendesen turkálni. Szerintem.
-
gyimger
őstag
válasz
cskamacska #120453 üzenetére
A Warner nagyon ott van a szeren ezekkel a mobil játékokkal. Én a DC Legendsszel játszottam bő két napot, ahol van vagy háromféle valuta, az egyik zöld szarral vehetsz néhány lila szart, amiből vehetsz karakter szart és vannak azon belül is több, képességeket fejlesztő szarok. Ahhoz, hogy fejlessz egy karaktert, vagy feloldj egy újat, ahhoz több (nem tudom, 12-16?) karakter tokenre van szükség, de azokat még akkor is random dobálja, ha valódi pénzért vásárolod őket, és mivel rengeteg karakter van, 0:10000000 az esélye, hogy feloldj egy új karaktert vagy szintet lépj egy meglévővel, akármennyit is költesz rá. És persze az energia is fogy, nem játszhatsz vele csak úgy akármennyit, ha nem vásárolsz zöld szart!
Ez a gyerekfojtogatós elmetrükk egy könyvbe illő példa. Fizess, különben a karaktered MEGHAL! Addig fojtogatom a karakteredet, amíg nem fizetsz! -
FunPro
őstag
válasz
cskamacska #120438 üzenetére
Ez a játék Dr. Chuck Tingle ajánlásával készült?
-
morfondőr
addikt
válasz
cskamacska #120438 üzenetére
Rá se merek kattintani
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #120436 üzenetére
Egyetlen jó dolog benne a "2 dollár Humbli bolti játékpénz" de az meg nem ér meg 10$-t
-
válasz
cskamacska #120381 üzenetére
"Battlefield 1 bohóckodást viszont kenjék a hajukra."
Azért egy 64 fős operation oda tud baszni....ha a balance rendben van és ha mindenki tudja a dolgát.
Elég sok multionly játék megfordult már a kezeim közt, de ez az operation nagyon nagy húzás volt a részükről, én konkrétan ezt az egy módot tolom.Egyetértek viszont abban, hogy a BC2 kampány volt a legjobb....meg a Vietnam dlc a Creedence-el.
A BF1 kampányát meg eladja a grafika, már aki vevő az ilyesmire, én megettem, nem jött vissza.
-
válasz
cskamacska #120370 üzenetére
bf5-ben lesz szingli
lesz klasszik multi
és _ezek mellett_ lehet h lesz battle royale mód IStehát nyugodtan preorderelheted
(codot meg el kell temetni és kész - persze tudom, hogy 10-12 millióan nem fogják, kár
de legalább +15 ezerért jön az MW2 kampány rimazterelve, szingi gyanánt.... (rumor
))
-
cyberkind
félisten
válasz
Nem kell aggódni, a R* 4-5-6 évente odateszi magát, meg a Sony is, legalább a pénzt értelmes játékokra lehet költeni és nem a sok szarra.
(#120372) tomsolo
Én nem akarok mást csinálni szabadidőmben. -
tomsolo
addikt
válasz
> ha tomsolo mackó jelmezben verné a hátamat egy farkánál forgatott gonosz mosómedvével
#multionlyinstantskip
BTW személy szerint nem izgatnak az ilyen félelmek, hogy mi lesz a kevés singlevel, annyi minden más is van amit a számítógépes játékok helyett lehet csinálni.
-
Crytek
nagyúr
válasz
"A multiplatform singleplayer AAA játékok lehet ki is halnak majd" Dehogy halnak...
-
Źşë'
addikt
válasz
cskamacska #120281 üzenetére
diák fejjel másként láthattam/éltem meg, azt tudom h szüleimnek valóban húzós volt (más kiadások és lakáshitel miatt) az első konfig ami sulihoz kellett, és sulinet előnyei ide vagy oda, azért nem mertek vele élni, hátha nyakukba szakad még valami ami nem kellene
2. gépem nyári munka fizumból vettem és ha jól emlékszem akkor a proci volt (nem is 1,4es hanem 1,2es) sacc/kb 17-18ezer, asrock alaplap 19körül, tehát az egész gép olyan 70-80 ból megvolt monitor meg egyéb külső perifériák nélkül
(#120284) reelc 10-15ezer havonta? az nem kevés picit? én olyan 2002ben mentem el diákmunkára és emlékszem 86ezret kerestem 1 hónap alatt, ebből lett a duron 1,2es konfig gf 3 ti 500al, és 256 mega rammal, amivel far cry első részét gyűrtük, és ámultunk bámultunk, aztán ram mellé picivel később lett még 256 mega és fél gigával már kevésbé swappolt a cucc
(#120294) arty azt pontosan ott nem írtam hogy mikor, de most írtam, 2002 nyara volt ez kb.
-
cyberkind
félisten
válasz
cskamacska #120305 üzenetére
Nem hagyom el teljesen a PC-t, meg továbbra is veszem a bundle-kat, a kisebb játékokat amik jól mennek majd a laposon, de ami nem, az jön szépen a PS4-re, ott nem lesz gond se a bugokkal, se az optimalizációval, csak néha.
A visszafele kompatibilitás meg jó dolog, és valszeg a Sony se engedi el mert akkora előnyük van most, hogy ezt nagy kár lenne borítani olyan hülyeséggel mint a teljesen új platform és a sok kukázott játék, iszonyat jók ezek a címek, én nem is tudnám, akarnám elhagyni a mostani gen exkluzívjait.
A Wildlands-re nem tudok jót írni, hülyeség volt, hogy megvettem, coopban nem rossz de abszolút semmi a játék, sőt, szerintem Gta klónnak is szar, a JC3 meg nem volt rossz akkor se, azzal ellehet ökörködni.
-
morfondőr
addikt
válasz
cskamacska #120305 üzenetére
Nem szeretném túlzottan védeni a Wildands-et, és nem is igazán mentség ez neki, de ha barátokkal játszol a legnehezebb fokozaton úgy, hogy maximálisan össze dolgoztok, akkor nagyon jó játék és izgalmas. De rambózva, egyedül, könnyű fokozaton baromi unalmas!
-
i2k
őstag
válasz
2002 februárjában vettem ezt:
Ház: Feel IV
Táp: Chieftec 400 W
Alaplap: Gigabyte
CPU: AMD Athlon XP 1700+ (Palomino) (1 mag, 1466 MHz)
RAM: 128 MB DDR* RAM (+ később ehhez kiegészítés 512 MB-ig)
HDD: Matrox 20 GB HDD (SATA, 7200 RPM) (+ később ehhez jött egy Seagate 80 GB)
VGA: ATI Radeon 9500 Pro (128 MB)
Hangkártya: SoundBlaster AWE 64 (+ később váltotta egy SoundBlaster Live! 5.1 Player)
Monitor: 15" CRT (1280*1024) (+ később váltotta egy LG 1915S LCD)* = nem hinném, hogy akkor már volt DDR2
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Bizony luxus volt. 2002-ben a ballagásra kapott zsetonból vettem a következő gépet: AMD Duron 1200 MHz, 128 MB DDR RAM, valami Ali chipsetes Abit lap, Titán procihűtő. VGA-ra már nem is volt keret, havertól kaptam valami régebbi Ati-t (valami Xpert volt 8 MB RAM-mal). 2011 januárban kb ugyanennyiért vettem Phenom II X2->X4, Gigabyte alaplap, 8 GB DDR3 (ez volt a legdrágább) konfigot, pedig ez jóval jobbnak számított, mint anno a Duron téma.
-
reelc
veterán
válasz
Igen, nagyon durva árak voltak.
Ha jól rémlik 1998 körül lett gépem.
Ha jól emlékszem kb.80e Ft volt. A fizetésem meg vagy 10e vagy 15e havonta.
Nagyon sokáig spóroltam rá, végül testvéreim besegítettek jelentős kölcsönnel.
Cyrix PR 150+ (legolcsóbb proci, még a Celeron is durva erőt vonultatott fel hozzá képest), olcsó alaplap, kevés memória, ház, egér, billentyűzet stb. Mindenből a legolcsóbb.
Használt monitor havertól.
Nagyon örültem, hogy a Commodore 16-ot váltotta valami komolyabb. -
morfondőr
addikt
válasz
Szerintem a csúcspont 2007-2009-ben volt, akkor bő 200k-ból egy olyan gépet ki lehetett hozni, ami akkor mindent szépen vitt. Előtte a felső kat. hardverek a fizetésekhez képest nagyon is drágák voltak. Most a fenti összegből kijön egy valamire való VGA és még egy kis sallang és kész. Szerencsére pont a tavalyi nagy bumm előtt fejlesztettem egy jó konfigra (ami közel sem volt olcsó, de ennyire nem is volt drága), ami még a mai napig kiszolgál, de már kérdéses, hogy innen elmozdulok-e, mert egy teljes platformváltás már nagyon nem éri meg!
-
cyberkind
félisten
válasz
cskamacska #120279 üzenetére
Nem igazán gond mert egy 1060 i5 kombó a jelenlegi PC-s játékaimra elég lenne, amiből meg lehet nem is 1060 meg i5 lesz, mert ha ősszel veszem a lapost, akkor már ott lesznek az új hardverek is, egy biztos, ilyen hardverárak mellett én nem fejlesztek gépet, és most annyiban fog különbözni a PS, hogy nemcsak az exkluzívokat veszem oda, hanem mindent ami új, és gépzabálós játék, engem nem zavartak a konzolos kötöttségek, a 30fps meg pláne nem, most se okoz gondot visszaszokni egy Uncharted 4-re.
Ugye azt mondani se kell, hogy Red Dead Redemption 2 is először vagy talán csak oda jön, aztán hiába vártam a FF XV-re, nem lett annyira kiemelkedő PC port, a vga-t nem használja ki, de az fps 60 alatt van, ezt is így nyugodtan megvehettem volna oda dobozosan, feleslegesen vártam.
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #120269 üzenetére
Crytekkel értek egyet...
Ezek a bolhafing méretű SSD-k, ilyen áron (is!), kellenek a francnak.
Már ott kellene tartanunk, hogy a 960 GB-osok nyaldossák az 50,000 Ft-os határt...500 GB manapság egy gépbe... röhej.
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #120269 üzenetére
A szomorú az hogy már évek óta az 1 TB-os SSD-knek kéne ilyen áron lenni...de akciókkor is csak 60- 70 k környékére esnek be.HDD-t lassan szotyiért adják a 4TB-osakat..
-
Lackki
őstag
válasz
cskamacska #120230 üzenetére
Post Scriptum érdekes... nem vagy VH fan, de még így is jónak tűnik
Nekem amúgy inkább operation flashpoint ugrott be elsőre, amivel viszont nem keveset játszottunk LANon. -
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #119956 üzenetére
Nagyon jó az ubis Jim video, nagyon jó meglátásai vannak a csávónak. Nem mellesleg imádom a brit akcentust az elfúló mondatvégekkel.
-
morfondőr
addikt
válasz
cskamacska #119956 üzenetére
Jim videóját is néztem, azt mondta, hogy nem rossz, amit túl sűrűn nem szokott. Az általad linkelt videó kikerülésekor pedig már meg volt a játék. Kritikus videót nem találtam, 1-2 cikk viszont a sztorit és a főhős karaktert (ha lehet egyáltalán karakternek nevezni mivel meg sem szólal) negativan értékeli. De összességében nagyon magas értékeléseket kapott!
AC: Origins szerintem sokkal jobban sikerült (bár a sztori ott sem az erősség, de ubi már csak ilyen) és mégsem értékelték ennyire fel!Cheesus: ezt néztem én is, régen minden sokkal jobb volt
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #119942 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cskamacska #119907 üzenetére
Linkeltem amikor indult KS, de kb. senkit nem érdekelt.
[link]
Én megelőlegeztem nekik a bizalmat.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #119907 üzenetére
Májusban jön ez is.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #119840 üzenetére
ez a decomposed vivaldi elég foscsi
ha már klasszik akkor vmi Paganini pl tőle - Paganini Caprice no.24 by Alexander Markov.
-
FunPro
őstag
válasz
Amúgy én játékzenéken szocializálódtam, innentől megint csak ízlés kérdése a dolog, hogy mikortól vannak/voltak jó játékzenék. Nomeg az sem mindegy, hogy azt tekintjük játékzenének, amiket kifejezetten a játékokhoz komponáltak, vagy már az ost-t is játékzenének tekintjük.
Mert ha az OST is játszik, akkor:
- Tony Hawk sorozat
. Mat Hoffman's Pro BMX
- Crazy Taxi
- Guitar Hero-k
- NBA-k
- GTA-k
- Burnout sorozat
- Need For Speed-ekÉs még tuti lehetne sorolni.
-
cyberkind
félisten
válasz
Ezek játék vagy filmzenék? Én nem ezekre gondoltam, a simáról írtam, a többit nem vettem ide.
Egyébként ha jól látom az eredeti Vivaldi – The Four Seasons-on kívül egyet se ismerek.
Mert DJkultusz mit csinál? Azt tudom mit csinál a másik.
Egyébként köszi a felsorolást, amint lesz kedvem át is nyálazom egyesével ahogy a sok játékzenés hsz-t is nem oly rég.
-
ayo
veterán
válasz
nem rossz lista
-
i2k
őstag
válasz
Biztosan engem minősít, hogy ebből a listából kettő előadót ismertem...
- Massive Attack
- FaithlessAzt meg csak mellékesen említem meg, hogy nem játékzenékkel indítottunk, és senki sem állította, hogy régen nem voltak hulladék zenék (de ez is szubjektív --- mert nekem például a punk, metál, szinte az összes alter stílus és nem egy rock csapat is az Elviselhetetlen Zene kategóriát erősíti).
Miközben abban egyetértettünk, hogy a komolytól a rockig akadnak nagyon fincsik sokkal korábbról is (80 előtt). -
i2k
őstag
válasz
cskamacska #119807 üzenetére
S az a baj, hogy az ilyen szemétládákból (a scammer is, meg a ch..d pr0n) van több azon az oldalon, ahol a gazdagok élnek... rohadjanak meg.
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #119803 üzenetére
Ideje volt már...
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #119650 üzenetére
Fordítást kérek... a kis hurkalé zárt szájjal pofázik...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
cskamacska #119621 üzenetére
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #119607 üzenetére
Soselehessenazttudni... lehet, hogy egy jó fúrás, jó helyen és időben még egy ilyet is függővé tesz és meg is javít egyben...
//S ha nem, akkor is:
-
Frod
addikt
válasz
cskamacska #119595 üzenetére
Imádom, köszi
Ez a fotósorozat még egy fáradt nap után is vigyort eredményez. -
i2k
őstag
válasz
cskamacska #119604 üzenetére
"or even worse my computer" --- ez mindent visz.
Hát nem tudom... Én nem váltam volna el a csajszitól (ha már valamiért összejöttem vele ugyebár)... szépen, laaaaasssaaaaan elmagyaráztam volna, hogy csak viccccccceeeeeeeeltem, és ez miatt nem kell mindjárt azonnal nekiesni bárminek is.
Ha láttam volna némi értelmes csillogást a szemében, akkor indulhatott volna a Fajfenntartás Project V1.0 fázisa a pi-ncébe(n)... -
tomsolo
addikt
válasz
-
cyberkind
félisten
válasz
Zseniális, legalábbis nekem nagyon tetszenek ezek a képsorok.
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #119565 üzenetére
Rendben, most már, hogy túltárgyaltuk a hüvelygomba témakört, térjünk át más vizekre:
https://uk.gamesplanet.com: "Far Cry 4 - Gold Edition (Uplay Key) -- 65% OFF - 17,49 font (~6190 Ft)
https://de.gamesplanet.com/ (francián is ennyi) -- Far Cry 4 - Gold Edition (Uplay Key) -- 67% OFF - 19,99 euro (~6220 Ft)Olcsóbb, mint a szürkéktől. Azok között a ~6280 Ft-os ár a legolcsóbb.
-
törölt tag
válasz
cskamacska #119541 üzenetére
Mi újság a stratégiai játékok területén ?
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #119534 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy olyan öreg lesz már addigra, hogy a kezét az ágy szélén ülő nővér köpeny-széléig tudja már csak emelni...
-
gyimger
őstag
válasz
cskamacska #119495 üzenetére
Hihetetlen, hogy egy ideje megy itt a jobbnál-jobb játékzenegyűjtés, és egy szó sem volt a Hitmanről. Szinte minden részének minden száma aranyat ér, Jesper Kyd brutálisakat alkotott a sorozat alá, óriási a közös munka a magyar szimfonikusokkal is. Csak hasraütésre, a második rész főtémája, a harmadik rész legemlékezetesebbje, vagy a negyedik rész legismertebb száma. Hiányzik is a 2016-os részből, mint egy falat kenyér.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crysis 2 Hans Zimmerből "jött ki". Akkoriban még nagyon jól tolta az öreg. Az elmúlt pár évben annyira nem ír izgalmas zenéket sajnos, de ettől még az egyik legnagyobb zeneszerző.
Nagyon jó válogatás egyébként!
-
reelc
veterán
válasz
Én az 'itt lakókhoz" képest kevés játékot ismerek (főleg az elmúlt 10+ évből), de ami nekem nagyon tetszett, az a The Elder Scrolls III: Morrowind Soundtrack.
Illetve a Grim Dawn: Original Soundtrack, és a Grim Dawn Ashes of Malmouth OST. -
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #119484 üzenetére
Hotline Miami 1 oST is naon jó, na meg a Divinityknek is marha jó zenéjük van.
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #119484 üzenetére
A főnököm gépén szoktunk zenét is hallgatni, munka közben (irodai).
Kezdetben úgy kedvelte, hogy a tudta nélkül a géjm induszti egyik remekművéről van szó - s mikor elmondtam neki, hogy az "Endless Legend" c. játék zenei albumáról van szó, akkor meglepetten és elégedetten fogadta.
A Foobar2000 playlistjében ez az album is ott van, jó régóta. -
FunPro
őstag
válasz
cskamacska #119454 üzenetére
#metoo
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #119454 üzenetére
Azt hittem, játék...
...de kiderült, hogy dugásra-csábítás-szimulátor... -
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #119383 üzenetére
Hozzá kellene tenni a feljelentésben hogy még holokauszt tagadó is volt és akkor:
-
válasz
cskamacska #119383 üzenetére
köszi - ez nagyon kemény
feljelenteni szerintem fel kell a csalót, más kérdés, hogy sikerül-e a bizonyítás... mármint a rosszhiszeműségét a kedves eladónak sikerül-e bizonyítani.(és igen, ~2évvel számolni kell sajna, de szerintem ez elvi kérdés is KELL legyen.)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
cskamacska #119373 üzenetére
Belepirultam, hogy ugyanarra a hatásvadász spekulációra jutottam mint a Kacsa és társai. Ha tudtam volna, biztos megtartom magamnak és addig korbácsolom magam, míg végleg ki nem verem a fejemből ezeket az ostoba gondolatokat
.
Én csak azt látom, hogy hasonló kategóriájú gépet szeretnék venni, mint 4-5 éve, akkor min. 2x annyiba kerülne. Ez nagyon sok. Viszont alsó kategóriába nem mennék el, mert az nem húz ki újra 4-5 évet. High-End mindig is megfizethetetlen volt számomra, azért nem bánkódnék
. / Mindegy is, ez a téma körbe lett járva négyszer-ötször /
Szubjektív hírforrásokva támaszkodva az csapódott le bennem, hogy külföldön is röhejesnek tartják az árakat - azt viszont nem tudom, hogy mennyi ebből az üres pamogás és mennyire valódi a bojkott-hangulat."Ha pedig elhúzódik a kriptaszezon, akkor a vidkártya ára lesz a legkisebb gondunk, ez a világméretű Il Ferro őrület milliókat fog tönkre tenni.. nyugaton és a szintén jólétükbe belehülyült szövetségeseknél, és simán hozhat maga után egy kis-közepes gazdasági válságot."
Na, ez jó hír. Látod, csak más kontextusba kell helyezni a dolgokat és máris szebb színekben pompázik.Szerk:
Az előbbi gondolatról jutott eszembe: lassan már a VR se lesz luxus. Annyiba kerülnek mint egy videókártya. Amikor megjelentek ezek a cuccok, akkor éppen arra vártam, hogy videókártya árban legyenek. Igaz, nem így képzeltem a dolgot.
-
válasz
cskamacska #119264 üzenetére
"Közepes lapok ősidők óta tartják a 30 ezres árat"
én a 2012-es sandym alá még 20ért vettem a tuningképes (de egyébként alap) asrockot, ugyanez 2017-ben már 33 ezerbe fájt...
és a 2x4gb ddr3 (a mai 16 giga ddr4 korabeli megfelelője
) is félárba fájt ..
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #119274 üzenetére
"Amúgy most akkor hedonista vágyaid kiélésére kell a a félmilla, vagy gépet akarsz?"
--- Már álmodozni sem szabad?
--- Papíron röhögve elköltök fél milliót gépre: az aktuális haszonélvezeti görbémnek megfelelően.
--- A valóságban meg elvagyok ezzel is, ami adatott, visszafogottan."Ne gerjessz Cucus, mert elcsábulok"
Ezek szerint, te családos ember vagy. -
tomsolo
addikt
válasz
Chieftecet se vennék soha.
Anno a cégben összeraktam két gépet mindekettőbe csak a chieftec. Aztán amikor atto másodpercre ugyanakkor kezdett el mindkettő füstölni, ment ez is a feketelistára.
-
i2k
őstag
válasz
"Ebben már a válási perköltség is benne foglaltatik? "
Még szabad a kezem, megkérheted...A fél Mil(l)kának a felét csak a VGA kitenné...
Aztán új alaplap és proci + zárt vízhűtés + új táp + több RAM (Anno, mikor állítottam össze a gépet, akkor fórumtársaim "minek neked 16 GB, 8 is bőven"... ha most cserél(het)nék, 32 GB-ot raknék, mer-csak!) = el is ment a félmilliójómagyarforint. -
cyberkind
félisten
válasz
Ilyen játékok mellett meddig elég az 512-es SSD?
(#119261) djculture
Mindenki szopik csak ők hozzájutnak, mi meg nem, persze nekem ennyiért nem kéne, a gyártók is bekaphatják szépen, az NV a tavalyi bevételi rekordot megfogja sokszorozni idén a Volta-val.--------------
És jön a Division 2.
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #119238 üzenetére
Érdekes dolog ez a steam értékelés. Sudden Strike 4-ről jót pl nem is olvastam de most látom steamen meg kb ajnározva van. Mondjuk forditva is igaz rettentő sokszor, hogy valami le van húzva pedig király cucc. Ezért sem hallgatok egyetlen egy ilyen user/tesztoldali értékelésre sem.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #119198 üzenetére
Soha nem vennék Gigabyte-ot.
-
Nashaba
tag
válasz
cskamacska #119031 üzenetére
Oh, ez a Radír akció tetszik, pont most gondolkodtam az első rész beszerzésén is.
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska #119029 üzenetére
Emellett hétvégi zakcióban érdemes még az Eidos Anthology-ban kutakodni.
Innen kiemelném az 1,2 eurós Order of War-t mint közepes kazuár RTT-t, az 1-1 eurós Battlestations: Midway, és Battlestations Pacific magyar(még a Tomcat is bedolgozott mielőtt főállású politikai üldözötté vált volna) stratégia-TPS játékokat, 3 eurós TömbRadírt, 4,5 eurós Sleeping Dogékat, és a 12 eurós Deus Ex teljes pakkot. -
Nashaba
tag
válasz
cskamacska #119005 üzenetére
Ez nagyon tetszik, köszönöm!
Ráfekszem a dologra amint esedékes.
Jó lenne egy időtálló kis erősebb masina ami nem zabálja fel a tárcámat. Nehéz is egyetemista ként 😁
VGA, bár tudom, hogy már gyengusz, de marad amíg nem találok majd jobb áron. -
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #119005 üzenetére
S hol marad a Slitherine Midweekend ajánló???
reelc: Persze, azt én nem tudom, hogy neked milyen szintű hobbid ez. Nekem a PC kb a WoW és az autós játékok miatt kell, sajnos ezek alá kell pakolni vasat. Mondjuk az i5-3550-emmel még én is elleszek egy darabig, meg szerencsésen vásároltam VGA-t tavaly nyár elején. Utóbbiak árai embertelenek, konkrétan újat nem is éri meg venni most. Bár el tudnék lenni régebbi játékokkal, akkor kb 5-6 évet kibírnék ezzel a géppel, csak sajnos ami érdekelt, azt már kijátszottam.
-
eami
veterán
válasz
cskamacska #118961 üzenetére
nem azt mondom hogy nem krepál(hat)tak be, csak hogy akkor az selejt
vagy ha jobban tetszik, akkor gyengébb minőségű, mint azok is amik ciceregnek (CW).
-
válasz
cskamacska #118904 üzenetére
jim = mindentszidnimeno, "f*ck skyrim" es tarsai... hat ha neki f*ck skyrim, akkor a f*ck minden, nem csodalom.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #118904 üzenetére
Helyes, legalább visszatérhetnek a normális árú 1060 3G-k a piacra - már a sok leharcolt, bányászásra használt second-hand darab mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest