- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cskamacska #13272 üzenetére
A Matrix Games egy érdekes valami. Felvásároltak egy pár címet, amiket átgyúrtak (minden esetben rossz irányba) kiadták új néven, az eredetihez meg már nem lehet hozzáférni. Ráadásul mindezt túlárazva.
-
válasz
cskamacska #13270 üzenetére
GOTY-ban tudtommal csak 2 DLC van, legalábbis az Impulse-os oldalon azt írják. Én meg az Imperial Edition-t vettem valamikor, és 3 DLC-m van, pedig külön tuti nem vettem hozzá DLC-t.
-
válasz
cskamacska #13268 üzenetére
A Napoleonban benne vannak a DLC-k
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #13189 üzenetére
Akinek nincs bónusza az szokásosan gondolom késsel mehet tankok ellen
-
ruti
Közösségépítő
válasz
cskamacska #12944 üzenetére
ollie, cskamacs: köszi, ha "közepes" akkor nem állítom be a sorba, annyi wwii-s témával vagyok csúszásban
-
FefeeX
veterán
válasz
cskamacska #12770 üzenetére
Azért ez elég durva, hogy elkr*vult a világ...
-
sith7
félisten
válasz
cskamacska #12767 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy steam - en reggelhető ?
-
ruti
Közösségépítő
válasz
cskamacska #12477 üzenetére
csak kiegészítés: akinek csak a java kell a csomagból, külön is megveheti...ugyanúgy -70%-on, és télleg olyan cuccok vannak közte, mint a King's Bounty sorozat
,
a CSOMAG valóban nagyon megéri, ráadásul ugye a -15%-os kedvezményt is rá lehet húzni, és ezen felül kivehető belőle az a 20-22.000 BlueCoin -
choler.
tag
válasz
cskamacska #12283 üzenetére
Thx! Danih-nak is!
A nem Steam-es Gotham City Impostors, frissítés és DLC ügyileg magára van hagyva?
(Sry az újráért!)
A Steam-es player-ekhez sem csatlakozik? -
danih
veterán
válasz
cskamacska #12286 üzenetére
Tehát valaki játszott vele... um... részben
PS csekkoltam megvan az 1, csak halvány...
-
danih
veterán
válasz
cskamacska #12283 üzenetére
Full Spectrum Warrior: Ten Hammers - Peak Players: 1
Forever alone -
Sundesz
addikt
válasz
cskamacska #12257 üzenetére
Én Valve Complete-et kaptam 2 sapiért cserébe.
-
danih
veterán
válasz
cskamacska #12257 üzenetére
Jó, ez csak egy példa volt, nem TF2-zök
-
Balazs_
senior tag
válasz
cskamacska #12202 üzenetére
Na kíváncsi vagyok mi lesz az "ingyen játék". Gondolom Witcher.
Mellesleg szerintem azt is bejelentik, hogy a Witcher 1 kijön X360-ra, CDProjektet ismerve, lehet, hogy ingyen a W2 mellé. -
danih
veterán
válasz
cskamacska #12202 üzenetére
Mókás ahogy a sok emberke próbálja kiszámolni mikor is lesz a saját időzónája szerint
Egy dolgon fennakadt a szemem: Wing Commander 4? Holy shit - szákk máj dikk! Must have! -
danih
veterán
válasz
cskamacska #12170 üzenetére
Mi lenne jobb? GTA náczikkal ÉS űrlényekkel!
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #12152 üzenetére
Ez nem újdonság bf3-at dlc vel fém dobozzal meglehetett venni 9rugóért, most 10 rugóért vesztegetik a csupasz verziót.
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska #12059 üzenetére
Ja igen, a SR3... Szóval nyasgem a THQ-nak
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #12007 üzenetére
Egy felpatchelt példány volt a dvd-n ami csak önmagával kompatibilis az biztos.
De amúgy nagyobb botrány volt abból hogy a pc melett egyre nagyobb terjedelművé vált a konzolos játékok bemutatása.
"Dönteni kell, hogy exkluzívak szeretnénk lenni, vagy PC-sek. Előbbit többen igénylik. Hidd el, ha valaki, akkor én megértem a PC-s elkötelezetteket, mert számomra is ez az igazi szerelem, de ahogyan korábban írtam, más szelek fújnak. Már nem lehet csakis a PC-re fókuszálni, csak akkor, ha nem akarunk többé GS-t. Ez van. "
Mondjuk a gs-t azt kell mondjam én magasból lesz... Felénk még kapni se lehet csak 20km-re lévő városba. Pc guruért meg bemegyek a helyi áruházba és van. gs nek nem kell a pénz. ennyi. A postán mikor egyszer kérdeztem mondták hogy a gs-t terjesztő cég nem terít ám bárhova ha kell nekem akkor fizessek elő.
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #12001 üzenetére
Maga az újság az horror kategória. Ott kezdődik hogy kb 2005 be vettem utoljára és most hogy két hónapban is volt értelmes játék megvettem. Hát kb felére redukálódott és televan reklámokkal az egész. Gamestar gondolom ugyanaz de ahoz még értelmes játék se volt az ut3/gears of war óta ami már volt vagy 2-3 éve.
Most is a scarface van ami a mai gépeken összeomlik folyton plusz a hang néha eltünik recseg van minden. Tescoba dvd tokosba volt 2 éve 500ft ért
2005 ig én is vettem a gamestart a gurut is meg a gamer-t is mikor egy darabig az volt. Régen 3cd volt ezekhez azután lett 1 dvd majd 2 dupla dvd. Mostanában meg mint látom egy dupla dvd árválkodik magában. -
ayo
veterán
válasz
cskamacska #11766 üzenetére
hat igen de azert meg mindig megeri 5 ert az egesz ha azt nezed...
igen aza ketto nem a legjobb viszont sztem kellemes plusz, nem azaz extra bena jatekok azert
-
BaLee
addikt
válasz
cskamacska #11572 üzenetére
Pontosan. Ezt jobban én sem fogalmazhattam volna meg. Régen nem azért játszottunk valamivel, hogy mielőbb "kitoljuk" hanem mert jó volt játszani vele. Mostanában az a menő, hogy végigrohanni egy játékon 4-5 óra alatt, beírni a fórumba, hogy "kitoltam" én vagyok a király, de szar volt a játék mert nem volt hozzá történet (volt, csak nem rohanni kellett volna) majd telepíteni a következőt ami ott vár a vinyón torrentről.
Anno egy Doom II-vel, egy Mortal Kombat 2vel egymás ellen, egy billentyűzeten, vagy akár UFO-val hetekig, de inkább hónapokig játszott az ember.
-
BaLee
addikt
válasz
cskamacska #11559 üzenetére
Kicsit én is csalódtam bennük. A játékkal semmi bajom, tetszik, a kiegészítő sem rossz bár nem adták olcsón és mégis csak egy 4 térképes map packról van szó ami ráadásul nem is új csak átdolgoztak régi mapokat, meg beletettek néhány járművet.
Amennyire készültek a BF3-ra meg végül amekkora siker lett csodálom, hogy hagyják leülni és nem nagyon kényeztetik el a játékosokat 1-1 ingyenes aprósággal, legyen az valami új fegyver vagy térkép vagy ilyesmi. Sokan kimaxolták a játékot, megszereztek benne mindent és nincs előttük új cél amiért játsszanak. -
csaba951
veterán
válasz
cskamacska #11559 üzenetére
Hát, ez nagyon furcsa. A te linkeden le van értékelve 50%-al. Az enyémen nem. Megnéztem Origin kliensben is, ott sincs leértékelve. Mi lehet ennek az oka?
-
Źşë'
addikt
válasz
cskamacska #11279 üzenetére
jó lenne a steames, mert a 2. és most már a 3. is megvan
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #11262 üzenetére
Szerencsére a 6 éves cuccokat még nem nőttem ki!
Még egyelőre nem tette szóvá senki a 6 év alatt hogy csak 2 váltás ruhám van!
Hiába a smiley ez az igazság.Fullra nem költök ruhákra az ezer éves göncökbe járok.De amíg nem szakad szét addig jók azok inkább ilyen 1-2 ezres játékokra kölök! -
danih
veterán
válasz
cskamacska #11262 üzenetére
Szerinted?
"Nincs mit felvenni" - azaz nincs mivel játszani -
hjanos1
senior tag
válasz
cskamacska #11217 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy nekem miért nem az európait mutatja, amikor nem használok proxyt, VPN-t vagy ilyesmit...
-
Agyzuzo
addikt
válasz
cskamacska #11150 üzenetére
Zsír. Subscribed.
-
JSaN
addikt
válasz
cskamacska #11150 üzenetére
LOL nem semmi bundle, a jatek listat hol nezted meg? En nem talaltam semmit.
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #11064 üzenetére
Proxy-k azok vannak ezerrel.De ezt is átlehet verni mint az amazont?
Hogy fake cim és kész vagy minek a proxy ha magyar bankkáryám van ezt még nem értem? -
ayo
veterán
válasz
cskamacska #11064 üzenetére
Thanks to everyone involved in our referral promotion today! This has now finished but you can still refer friends
ezt irtak. meg megy egesznap
megkoszontek hogy hasznaljuk. nem azt irtak hogy lopsz csalsz gyilkolsz
en a sanctumon v unstopabble gorgon gondolkozom nagyon
http://twitter.com/#!/greenmangaming
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #11059 üzenetére
sztem mar igen. kulfoldi forumokon es itthon is irjak hogy mar nincsen. egy kissebb hiba - foleg hogy DNF olcso volt....
-
Kareszovics
addikt
válasz
cskamacska #10972 üzenetére
Elmondanám, hogy szerintem elég célirányosan és megfelelően voltak a kérdések feltéve, szerintem ebből sokat meg fognak tudni arról, hogy manapság, hogy gondolkodik a user.
-
SityiSXT
őstag
válasz
cskamacska #10972 üzenetére
Én kitöltöttem és a végén azt írták, pár nap múlva küldik e-mailen, hogy tudom megkaparintani.
És persze köszi a tippet!
-
7
addikt
válasz
cskamacska #10777 üzenetére
Akkor rám mit mondtál? Egy ideig tagja voltam a Hardcore clubnak, csak aztán meguntam, hogy méteres az e-penisem
-
Kareszovics
addikt
válasz
cskamacska #10777 üzenetére
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska #10671 üzenetére
Az 1C-nek vannak ilyen dolgai. RU-ban pl a Witcher 2-nek is ő a kiadója, és az orosz W2 regelhető Steamen
De a GMG sem írja, hogy a Men of War Assault Squad Steames lenne, szerintem ez a dolog az 1C sara. -
Youri
veterán
válasz
cskamacska #10664 üzenetére
Ő az első, még nem Steamworks-ös részre kérdezett rá.
oh, akkor elnézést
A többire, hát.. kiben bízhat az ember, ha nem a steam supportban... Amúgy tudsz mondani példát ami alapján nem lehet uptodate? -
Youri
veterán
válasz
cskamacska #10662 üzenetére
Supreme Commander 2 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #10650 üzenetére
Biztonságban van a fiók. Szerinted csak mi páran magyarok csináljuk ezt? NEM!!
Amíg fizetünk érte és jön nekik a sastojás addig nem fognak semmit csinálni.Ők sem hülyék! -
válasz
cskamacska #10575 üzenetére
Nem teljesen igaz. Pl. a Master of Orion 3-at kollektíven utálja mindenki a GOG-on.
-
törölt tag
válasz
cskamacska #10557 üzenetére
"Komolyan emberek, ez a Steam trade jó ötletből tragédiává lett, és most kezd komédiává fajulni.
"
Továbbra is jó ötlet, a megvalósítással sincs baj. A problémát csak és kizárólag júzer oldalon érdemes keresni.
Amit a Valve tehet az az, hogy korlátozásokat épít be. Pl tiltani kellene az üzletszerű trede-elést.
-
danih
veterán
válasz
Nem hiszem hogy ruszkinak utalt volna, az ottani steam nem fogadja a paypalt (meg egyébként sincs elterjedve a pp, az orosz bankok nem kedvelik)
-
po1son
addikt
válasz
paypal support kiröhögi, ha ilyet ír neki
-
Crytek
nagyúr
válasz
Idegességembe írtam csak.
Mert húzta az időt. Mindegy.
Megveszem Alan Wake-et rendes áron max még újabb 4 évet járok a már így is lassan 5 éves ruháimba nem gond. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Jól van, akkor nem csak én akadtam fenn azon a mondaton. Csak én már nem merek szólni, mert mindig én vagyok a "kötekedő kö**ög"...
-
Źşë'
addikt
válasz
cskamacska #10452 üzenetére
mondjuk az elég gáz hogy a telepítő fájlokat szedi le, nem pedig az indítható játékfájlokat, steam fényévekkel jobb!
-
válasz
cskamacska #10349 üzenetére
Pedig segített rajta a felvásárlás. Azóta egyre több - általuk árult - játék érhető el a mi régiónkban is, pl. EA játékok.
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska #10349 üzenetére
én azon morcogok, hogy emberek minden tájékozódás nélkül csak bevágják, azt közben meg semmi...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
cskamacska #10266 üzenetére
Tessék rendes áron adni a játékot, amíg egyben a gárda, és nincs ilyen probléma. Indokolatlanul nagy projektek indokolatlanul nagy költséggel az indokolatlan mértékű parasztvakítás érdekében. Én ezt nem fizetem ki. Ha korrekt az ár, megveszem, nem érdekel, hogy mennyire lágyan verődik vissza a kelő nap első sugara a pillangókkal táncoló repcebecő ormányos hátán megcsillanó hajnali harmatcseppekről, miközben engem épp ölnek.
-
CaptainHero
csendes tag
válasz
cskamacska #10182 üzenetére
Ebben az esetben elnézést kérek mindenkitől, az Origin store-os kiírásból indultam ki, illetve, hogy nem akarta megenni a kiegészítő kulcsát.
Akkor visszavonom az előző hsz-emet és mégegyszer elnézés mindenkitől, nem volt célom a senki megtévesztése! (meg akkor a DLC kód sem eladó)
-
Blaise
veterán
válasz
cskamacska #10170 üzenetére
Még a pénzt se szedte le...akkor talán nyugodtabb lennék
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #10130 üzenetére
ÁÁÁ az agyam eldobom már nem igaz.egyszer ne csak LÁSSATOK már.Veygétek meg másnak simán kell ennyiért!Pl nekem is! Csak nálunk nincs auchan csak tesco amibe sosincs olcso game
Más:
Amazonon Dungeon Defenders $2.99 (steam-en regeltehető)
Amazon Exclusive "Dungeon Defenders" Pet
Download "Dungeon Defenders" for PC and receive the Amazon Exclusive pet Nagi, a baby black dragon who heals your towers while also attacking nearby enemies. He also boosts a variety of your Hero statistics. Your product key will activate the game and the exclusive content. -
csaba951
veterán
válasz
Ennyit bőven megér! aki szereti a stratégiai játékokat, az mindenképpen szerezze be ennyiért!
-
fpeter07
veterán
válasz
Arra már pályázom egy ideje. Sajnos eddig a mi teszkónkban csak egy Assassin's Creedet sikerült kifognom 1095 Ft-ért.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ahogy ismerem Tacskót lehagytak megint egy 0-t a végéről. Volt hogy így haver egy premier játékot 9900ft helyett 990-ért vett.
-
mokus1
addikt
válasz
cskamacska #10092 üzenetére
Na steam-en megvettem a killing floor-t.Szerencsére volt egy 75%os kuponom szóval 3,7 euro-ért megkaptam.Eddig egy pályán voltam nagyon tetszik főleg hogy itt úgy bumm bele módra szét robban a zombo feje
-
JSaN
addikt
válasz
cskamacska #10092 üzenetére
Szerintem a paypalal ilyen akciok eseteben kulon szerzodes van, mert ha ennyit le vonna akkor, eleg veszteseges lenne a dolog.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
cskamacska #10036 üzenetére
holnap jár la a trial-od? majd írd meg, mi lett...
GG-n vettél már ezzel a -15%-al valamit? egyáltalán más akcióval összevonható? -
ruti
Közösségépítő
válasz
cskamacska #10021 üzenetére
IGN Prime:
sajna a trial időszakra csak egy "kedvezmény" vehető igénybe
tehát szűz trial reg kell, hogy a GG-s discount-ra benevezz, és nem biztos, hogy tényleg örökös lesz a kedvezmény, ha kifarolsz az IGN Prime "előfizetésből"valaki próbálta már?
-
csaba951
veterán
válasz
cskamacska #9899 üzenetére
Plusz mázli, hogy nincs hozzá DLC, mert azokat meg nem engedné megvásárolni!
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska #9899 üzenetére
passzolom... a rage nekem még az 1 font szállítást sem érné meg
-
Niczo
senior tag
válasz
cskamacska #9874 üzenetére
A csomag árát a mindenkori átlagárhoz igazítják (mint az indieroyale-nál).
Az alapcsomag ára viszont marad 1 dolcsi, ez azért rendes dolog tőlük (persze abba csak 3 játék van).
Ezeket az albumokat amiket adnak velük, ezeket amúgy meghallgatja egyáltalán valaki? -
gtamate2
veterán
válasz
cskamacska #9874 üzenetére
ez a bundle egy vicc
-
DeFranco
nagyúr
válasz
cskamacska #9823 üzenetére
Igen? No, akkor mindegy. 6 dollárt nem ér meg, a demója nem jött be...
-
bozont
veterán
válasz
cskamacska #9792 üzenetére
Bevallom még én sem próbálkoztam gifteléssel, de emlékeztem hogy láttam valami leírást erről a customer service résznél mikor kerestem valamit. De akkor nem értem minek van róla leírás, ha még sincs lehetőség ajándékozásra. Még szerencse hogy nem sűrűn kell vásárolnom az originről és remélem hogy így lesz ez a jövőben is (bár a ME3-nál nem nagyon lesz más lehetőség
).
-
fpeter07
veterán
válasz
cskamacska #9789 üzenetére
Tehát nem e-mailben kapod a kódot? Egy fiókcserét még talán meg lehetne oldani.
-
bozont
veterán
válasz
cskamacska #9789 üzenetére
Már hogyne lehetne ajándékozni: [link]
-
válasz
cskamacska #9769 üzenetére
És az almákkal mi lesz?
-
HS 2142
őstag
válasz
cskamacska #9769 üzenetére
? Szerintem sokkal jobb, mint ami akciók most steamen vannak.
-
válasz
cskamacska #9731 üzenetére
Nem csak téged szívat.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
cskamacska #9691 üzenetére
Ami nincs Steamen az a Minecraft.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Miért, van olyan, ami nincs STEAM-en?
-
Cucuska2
addikt
válasz
Ami nincs Steamen, az nem is létezik, kivéve a minecraft.
-
törölt tag
válasz
cskamacska #9688 üzenetére
ez regisztrálható steam-en?
-
HS 2142
őstag
válasz
cskamacska #9585 üzenetére
Azért valami zárási készletszórás nem lenne rossz, origin vagy steamworkös játékok szempontjából.
-
dokken
tag
válasz
cskamacska #9567 üzenetére
Kiszedtem az eredeti telepítő fájlt,így bármikor telepíthető.Akit érdekel letöltheti innen.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
cskamacska #9567 üzenetére
Ahogy kivettem telepítés után, ha nem törlöd le, akkor nem lesz gondod új OS esetén sem. Szóval gyorsan el is csomagoltam a telepített verziót
-
Debilon
addikt
válasz
cskamacska #9508 üzenetére
hmm..én is kaptam ilyen levelet
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska #9504 üzenetére
-
Kassadin
addikt
válasz
cskamacska #9386 üzenetére
A "zombik hörögnek a sötétben" doom3-nál ezerszer jobb a dead space első része...
-
vhunor
őstag
válasz
Én az Amnesiát nem bírom végignyomni, fél óra után minden bajom van tőle (mert csak este, meló után, fülessel tudom játszani
).
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Jaja, az Amnesia, az már valami!
Meg a Penumbra-sorozat.
De fosatás terén nekem anno a Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth is bejött.A Dead Space-ek se rosszak, de nekem inkább volt sci-fi, mint horror.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
cskamacska #9348 üzenetére
A játékban külön van egyjátékos mód és coop rész, vagy az egyjátékost lehet egyedül coob-ban játszani?
-
vhunor
őstag
válasz
cskamacska #9348 üzenetére
Tudok, van rá fix ember, ezzel nincs gondom, évek óta együtt toljuk a coop játékokat.
-
wikings2
őstag
válasz
cskamacska #9326 üzenetére
De arról
én azzal játszottam először, nekem az a favorit
Közel 2 évem van benne.
DeFranco: köszi a linkeket, de magyar országra gondoltam
sajna az a 15$ os nem hoz magyarországra
-
Hunork
veterán
válasz
cskamacska #9320 üzenetére
Tudom, igazad van, pedig nem szoktam ilyet
, csak a biztos ami biztos alapon kérdeztem, és most jól ráfáztam...
De hátha meg tudom oldani még, majd eldől...
ollie: hm, mindegy, elég lesz egyszer az alapjáték, aztán majd nyáron szülinap lesz, jöhet 1500-ért a GOTY verzió
(legalábbis remélem, így lesz)
-
BigBlue69
őstag
válasz
cskamacska #9143 üzenetére
Ha már itt tartunk valakinek nincsenek el fekvőbven sanctum dlc kodok?? Felírtam őket valahova de elszállt a vinyo és sztem azon volt...
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #9143 üzenetére
D2D nem szűnik meg csak elköltözik mert megvették őket!
De szerintem a támogatás ugyanúgy meglesz! -
Tim82
félisten
válasz
cskamacska #8469 üzenetére
Konzervatív vagyok és a kézzel fogható dolgokat szeretem, mint tok, CD/DVD, no meg eredeti játék.
Másrészt meg megvan az eredeti játék + a Shivering Isles, ami kb. kidobható lenne, ha megvenném a GOTY-t, mert eladni nem nagyon lehet. Egyébként ha megtalálnám a kieg.-et, még mindig kb. harmadannyiba kerülne, mint a GOTY.
Ja és szerintem a mazochizmusra gondoltál, de ez inkább csak logika és preferencia kérdése.
-
Polllen
félisten
válasz
cskamacska #8443 üzenetére
Szerintem inkább az zavarja, hogy nem csak minden régióban elérhető játékhoz adtak feladatot. Tehát nem az, amit megmagyaráztál.
daa-raaBagoly mondja...
-
Niczo
senior tag
válasz
cskamacska #8443 üzenetére
Szerencsejátéknak ott a steamgifts, igaz ott még ennyit se nyertem
-
ruti
Közösségépítő
válasz
cskamacska #8417 üzenetére
jahh, hogy csak többjátékos, ezen az apróságon átsiklottam
-
ruti
Közösségépítő
válasz
cskamacska #8413 üzenetére
köszi,
mikor láttam, hogy idei szeptemberi release, gondoltam h még nem volt olcsóbb -75% -nál
a 71% metascore még nem izgatna, hogy kevés, ha azt mondjátok itt, hogy megéri
ennyi pénzért nem idegesíteném magam egy bugos vbolti verzióval -
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #8295 üzenetére
Mit sírtok előre?Váltott már a napi akció? NEM! Hátakkormeg!
-
Digitman
csendes tag
válasz
cskamacska #8212 üzenetére
Én is vettem egy Crysis 2-t és a mai napig várom a kulcsot hozzá. Ezek szerint le is mondhatok róla.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Roviden ezt hivjak DRM-nek
Azt csinalnak a digitalis tartalommal, amit akarnak. Addig hasznalhatod ameddig ok jonak latjak stb.
Nem tudom ki mennyire ismerte a Reflexive Arcade digitalis online boltjat, az peldaul tavaly zart be. Szoltak mindenkinek hogy bezar a bazar, toltsetek le mindent amit megvettetek es aktivaljatok, mert jovo honaptol mar sem letolteni, sem aktivalni nem tudtok majd semmit. Ez sem rossz, mi?
Pedig eleg nagy online bolt volt (casual jatekokat arultak, koztuk pl. a Crimsonlandet meg a Plants vs Zombiest).
D2D azt igeri hogy szepen lassan minden, eloszor "hianyzo" jatek fel lesz toltve es mar beszelnek a Paypal tamogatasarol is, de a Gamefly nem tamogat semmit ami nem jatek.
Tehat aki game guide-okat vagy magazinokat vett annak jol beintettek. -
Youri
veterán
válasz
sose vásároltam a D2D-nál, így pont lesz*rom
-
djculture
félisten
válasz
Jóhogy felébredsz ez bármelyik online ilyen rendszerrel megtörténhet, örülj neki hogy egyáltalán ha letöltöd tudod használni az adott terméket. Akármelyikkel megtörténhet ugyanez hogy megveszi másik konzorcium és repül minden amiért lóvézott az ember. Ezért én jómagam nem is adok pénzt ilyen rendszereken lévő cuccokért, nem szeretem ha valami nincs fizikailag nálam és pénzbe kerül nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest