- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
válasz
cskamacska #45193 üzenetére
De, csak most féláron van.
-
maddionmax
senior tag
válasz
cskamacska #45186 üzenetére
Multiról beszélek, nem a megvételről
Megvéve, beaktiválva, csak a multinál dob ki szerverekről.
-
genndy
addikt
válasz
cskamacska #45131 üzenetére
Innentől inkább Steam topikba, kösz.
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #44854 üzenetére
nekem se gond, mondjuk egy kategoriam van: jatekok amiket vegigvittem v bundle cuccok amiket kenytelen voltam beaktivalni mas jatek miatt.
amugy egyszeru a keplet: ha nem tetszik nem veszed meg
ha erdekel 0.25 ert meg ott a drm free valtozat, ha megtetszik 1ert megveszed steamre. nekem annyira nem jott be de hib8 kor lattam hogy voltak akinke pont az kellett volna, hat most ez egy jo akcio ezert is irtam. IGSrol en sok jatekot megveszem minimal csak azert hogy bele tudjak nezni 60 forintot kibirik egy teljes verzioert
-
Agyzuzo
addikt
válasz
cskamacska #44854 üzenetére
"200 felett már macera a lista rendben tartása"
Miért macera? Én semmilyen kategóriát nem használok. Tudom fejből mi van és mi nincs. Esőember powa.
-
maddionmax
senior tag
válasz
cskamacska #44776 üzenetére
Process Lasso pont ugyanezt csinálja nálam. Sőt, ami a legviccesebb, hogy Játékos üzemmódban játék közben "köhög" a gépem. Egyszerűen akad a játék. Kikapcsolom,akkor minden rendben.
Valahogy nem akar ez működni
-
po1son
addikt
válasz
cskamacska #43634 üzenetére
Rosszul fogalmaztam... Ők találnak meg engem.
Itt szoktam steamgifteket hirdetni. -
törölt tag
válasz
cskamacska #43044 üzenetére
Nem lenne egyszerübb megvárni az akcíós GotY kiadást ? Még hátra van legalább 6 DLC .
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cskamacska #43044 üzenetére
Végülis 25 EUR-ért hozzájutottam, az a Steamen több, mint 50%-os akciónak felel meg, és azért jó eséllyel azt megelőzően lesz már egy működő játékom.
Nem mondtam, hogy ennek fényében bölcs dolog volt a pre-order, kipróbáltam, legközelebb meggondolom, ennyi.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cskamacska #42994 üzenetére
Mutass nekem boltot, ahol magyar CD-kulcsokat árulnak...
-
warcat
veterán
válasz
cskamacska #42655 üzenetére
Szerintem oda lenne írva ha az lenne ,így valóban nem az igazi az iszonyatos mennyiségű dlc miatt,a CK2 nél különösen fontosak ,ott az amazon bundle jó.
Én 1 dolláros pakkot vettem, az EU 3 és a war of the roses is kártyás.0,79 EUR az egész és ebből még jön is vissza pár fillér,nincs min gondolkodni -
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #42655 üzenetére
Biztos hogy nem azok szerintem. Ha lenne benne CK II délc is, azonnal venném.
warcat: Igazad van, tényleg nem olyan rossz ez.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
cskamacska #42617 üzenetére
thx
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cskamacska #42617 üzenetére
Az ilyenek most akkor nem mennek inkább a Bundle topikba?
-
HS 2142
őstag
válasz
cskamacska #41601 üzenetére
Én múltkor azon ütköztem meg, hogy a Plants vs Zombies androidos változatában egy júniusi frissítéssel hozzáadtak játékmódokat, Zen Gardent, amik az alapjátékban is ugye benne voltak PC-n. Itt viszont 50ezer játékbeli pénz egy játékmódot feloldani, amire készségesen felajánlja, hogy vehetsz igazi pénzért PvZ dollárt. Látszik, hogy az EA birtokába került a Popcap.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Mondjuk ebből csak egy ad contentet a játékhoz, de az már 5 euróba is fáj.
-
djculture
félisten
válasz
Már megjelenés előtt ebből volt a balhé és ezért se kellett a kutyának sem...
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #41115 üzenetére
resident evilekre leszek kíváncsi az operation racoon cityig az összes dobozos kiadás live-os.. Ugyan így a GTAIV kiadások a,Section8, hunted demons forge és lehetne a lap végéig sorolni..
-
morvaigaben
tag
válasz
cskamacska #41115 üzenetére
De eddig csak a Marketplace bezárásáról volt szó nem?
Hogy a játékoknál nem lesz semmi kavar.jó mind1, már eljutott az agyamig
"A Games for Windows Live Piactér megszüntetése után a szolgáltatás szerverei is leállnak, de csak 2014-ben." -
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska #41059 üzenetére
én intéztem egyet, bár 3 kulcsért, de mivel a könyvet annyira szerettem, a metascore se riasztott el tőle. Majd meglátom, hülyeség volt e
-
csaba951
veterán
válasz
cskamacska #41059 üzenetére
Biztos, hogy nem kár azért a 2 kulcsért?!
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #41034 üzenetére
Igazság szerint rengeteg jó játékot adtak és adnak ki nemsokára így nem szorulnak rá. EA mostanában rengeteg szemetet gyártott (lást a citerion féle most wanted, a medal of honor warfighter lebőgése, dead space 3 is elég halovány a sorozat legrosszabb darabja, crysis 3 szintén egy hülye techdemó minden haver megunta fél óra alatt még kicsit bohóckodtak a multival utána visszamentek a kettes rész multijához, SimCity is egy fs lett tized annyi terület sincs benne ment a régieknél)
Ubi ugyanezen idő alatt kiadta a far cry3-at ami tényleg jó cucc, a kiegjét a blood dragont ami még nagyobb siker lett, jóformán csak a AC3-at rontották el mostanában. -
bullseye
addikt
válasz
A beták többsége ilyen, nem?
-
Heavyrain
őstag
válasz
Miért járna érte ban?
-
La Magra
tag
válasz
cskamacska #40899 üzenetére
Soldier of Fortune, na az meg a másik ilyen nosztalgia feeling nekem!
Egyébként tisztában vagyok vele, hogy a Kingpin nem jó játék, de mivel bennem borzasztó jó emlékeket ébreszt, rászántam ezt az ezrest...
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #40873 üzenetére
A Kingpinnek Quake 2 motorja van, ami 1999-ben valóban nem tartozott a szépségek közé már. Megvolt nekem is, csak ma már nem olvasható tökéletesen a CD, bár ennyiért tuti nem veszem meg, mikor darabra átszámolva HL részek kevesebbe kerültek, sőt a Left 4 Dead-ek is.
-
CriticalHit
addikt
válasz
cskamacska #40873 üzenetére
Az Outcast-nak máig nincs párja. Az a befejezés.......
-
DeFranco
nagyúr
válasz
cskamacska #40057 üzenetére
linkeld már a gifet légy szives, lehasal tőle az interwebz
szerk: köszi
-
törölt tag
válasz
cskamacska #39488 üzenetére
Melyik jatekbol vettek ki dolgokat a nemeteknel?
-
bullseye
addikt
válasz
cskamacska #39484 üzenetére
De Angliában jóval többünknek vannak ismerősei, akiket megkérhetünk, hogy vásároljanak nekünk...
-
$p@rr0w
őstag
válasz
cskamacska #39110 üzenetére
Köszi
-
dejaris
addikt
válasz
cskamacska #39116 üzenetére
Szerintem meg egy 23 literes maybach benzines, ami mar 2500-as fordulaton 600 loeros volt. De ahogy gondoljatok
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
A harmadik képen az a kombi Lada külön elismerést érdemel.
Látom, te szakértője vagy a témának.
Egyébként akkor ez most a Humble Bundle Weekly-ben szereplő Men of War folytatása lesz?
(#39117) Vertigo18
-
Vertigo18
addikt
válasz
szerintem az első képcsomag jobban néz ki, de az uccsó képen a kocka kombi lada mindent visz!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cskamacska #39110 üzenetére
Ez miféle motor?
-
dejaris
addikt
válasz
cskamacska #39033 üzenetére
Szoval te nem hiszed, hogy ilyen gyorsan lehet olvasni? Nem "vetites", csak sokat kell olvasni, hogy ugy fejezzem ki magam:gyakorolni
Mivel hitetlenkedsz, gondolom lassabban olvasol, de meg igy sem sikerult pontosan ertelmezned: 100 mondatot en 70 hozzaszolasnak feleltettem meg
Egyebkent en dislexias is vagyok, csak senkinek nem tunt fel, kive a francia magantanaromnak, mivel ott nem tudtam kisegiteni magam logikaval es olvasottsaggal. Apam nem dislexias, na o ugy olvas, mint a villam, nem tudsz neki eleg vastag konyvet adni, amit ne olvasna ki egy ejjel es nem csak atfutja. Kenyszerbol gyorsult fel ennyire az olvasási sebessege, Erdelyben egy kicsit nehez volt hozzajutni konyvekhez, igy amikor egy valakinek sikerult is, akkor mindenki csak 1-2 napra kapta kolcson.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cskamacska #39033 üzenetére
Ugye most nem az olvasási szokásokról akarunk beszélgetni?
-
Wolverine
félisten
válasz
cskamacska #37536 üzenetére
Egy Diablo-klón MMO-val sem játszom
MMO-val igen, nem is eggyel.
Közben van egy Humble Weekly Sale is - Spiderweb Software Bundle:
- Geneforge Saga
- Avadon: The Black Fortress
- Avernum: First Trilogy (ez egyedül nem Steames!)
- Avernum: The Great Trials Trilogy
- Spiderweb Game Arts
- Spiderweb Hint Books
BTA: Avernum: Escape from the Pit
BTA: Nethergate: Resurrection -
SityiSXT
őstag
válasz
cskamacska #37525 üzenetére
Ezek egy eves cikkek. Ugy is lassuak voltak?
-
Blaise
veterán
válasz
cskamacska #37516 üzenetére
Csak ma lehet használni?
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #37125 üzenetére
Már megkezdték itt is a gameek eladását.
Ha beírod google-be kiadja eddig miket adtak el.Én arra leszek kíváncsi a Test Drive-ot ki veszi majd meg!
-
Vertigo18
addikt
válasz
cskamacska #37049 üzenetére
Az első hsz-ben EZ tisztán olvashatóan benne van... Az általad említett nem...
Az meg mindegy, hogy pl. ÉN egyet értek-e az első hsz-szel, itt EZ a szabály...
-
danih
veterán
válasz
cskamacska #37025 üzenetére
Én sem jutottam még a modokig, attól félek megborítja a game balance-ot - Elder Scrollokkal is ez volt, addig modoltam amíg semmi sem maradt az original játékból
-
zone
őstag
válasz
cskamacska #36855 üzenetére
Én május 23. óta nem kaptam tőlük levelet. Szerintem ez a játék is hamar F2P lesz, nemrég még havidíjas volt.
-
BigBlue69
őstag
válasz
cskamacska #36855 üzenetére
Aki esetleg nem használná fel én szívesen elfogadom!
-
törölt tag
válasz
cskamacska #36754 üzenetére
@Sonja : Már itt is van az email .
válaszcím: Ubisoft <email_ubi-ctg1aecfeaaeixja64itwni5gayfaiha@email.ubi.com> Nem is gyanús .
-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska #36754 üzenetére
a kanizsai is hozzátartozik?
-
warcat
veterán
válasz
cskamacska #36514 üzenetére
2K (Civilization-ök pl), Square Enix mindig kapható akciózásra és most még nincs semmi tőlük,lesz itt még leárazás
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #36363 üzenetére
Ennyi elpazarolt erőforrásból alkothattak volt egy darab értelmes játékot ami kasszasiker lenne
-
BigBlue69
őstag
válasz
Haunted is jó féle!
-
Cheesus
senior tag
válasz
szvsz ez a Necrovision nem is lehet annyira rossz
lehet érdemes lesz beruházni erre a bundlira
-
szami777
addikt
válasz
cskamacska #36048 üzenetére
Sztem sem éri meg most megvenni a coh 2-t. Elég csillagászati az ára, pár hónap múlva sokkal olcsóbb lesz.....
-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska #35878 üzenetére
Hát amazont ismerm, a másikat pl amit említesz, nem is.
Amúgy én is csak nagyon olcsón szoktam játékot venni az tény, ha olyan, inkább kivárok míg lemegy az ára, netán bekerül valami akcióba.Kártyákból én eddig 5 TF2 keyt és olyan 6 eurót mellette hoztam ki össz
-
Wolverine
félisten
válasz
cskamacska #35360 üzenetére
A Get Gamesnél jelenleg is 35 euróba kerül a Grand Master Collection.
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #35234 üzenetére
nemet baratom szokott itt venni, neki eddig nem volt gond vele, hogy mennyire szukre stb ezt nem tudom en meg nem vettem itt.
-
Pedro78
senior tag
válasz
cskamacska #35141 üzenetére
Warriors of the North??? Mikor volt bundliban?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #35141 üzenetére
Nekem meg nem volt meg egyik sem, szoval jol jott. Az Armored Princess megeri a +3$-t?
-
mcwolf79
veterán
válasz
cskamacska #35131 üzenetére
Mi kerül ebben 83 EUR-ba????
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #35131 üzenetére
latom te is kinezted magadnak
-
DeFranco
nagyúr
válasz
cskamacska #35010 üzenetére
Nintendo-ra? Meg úgy általában korabeli konzolra?
Persze Commodore-n más volt a helyzet, feltéve, hogy voltak kocka barátaid és/vagy valahogy szerezték CoV-ot.
-
BigBlue69
őstag
válasz
cskamacska #34567 üzenetére
Előbb legyek túl a steam listámon.. És majd Utána Desura..
Meghát ott achik sincsenek.. Már annyira nem is motivál..
-
edemark
csendes tag
válasz
cskamacska #34417 üzenetére
Köszönöm közben megoldódott a178 taggal csereberéltünk. Így hát már tárgytalan. Még egyszer köszi azért, hogy felajánlottad.
Üdv -
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska #34389 üzenetére
igen, dino poénnak tűnik, én is, barátnőm is úgy vagyunk vele, hogy kipróbáljuk maga az ötlet miatt
Többi meg, van benne ami érdekel annyira, hogy megvegyem. Flippernek meg apám fog örülni. Ilyen családi csomag ez nekem.
-
sittes79
addikt
válasz
cskamacska #34343 üzenetére
ment pü.
-
szami777
addikt
válasz
cskamacska #34131 üzenetére
Mondtam én, hogy 11 euroért vettem?
Aki lemararadt róla, vagy nem is sejti, hogy ez anno mennyi volt , az megveszi -
szami777
addikt
válasz
cskamacska #34113 üzenetére
Már behúztam
Nekem a Black ops kéne tőlük 12 euróért, de sajna ki fogytak jelenleg -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cskamacska #33978 üzenetére
Azert ezt igy kijelenteni.... na ez a görénység. 1000ből 1 esetben elofordul. Kulcsbol is fizethetsz kamukulcsért....
-
Xmodule
őstag
válasz
cskamacska #33978 üzenetére
Kicsit radikálisan látod ezt a dolgot. Arról nem is beszélve, hogy nyiltan le görényezel
Másrészt, ha akarnám se tudnám vissza szerezni az accot, mert teljesen más mailcimmel volt regelve ahova a pass-t sem tudom. Szoval meg lehet ezt oldani rendesen. Persze a kiadok tiltják, nehogy már aki használt accountot használ ne vegye meg a játékot. Én viszont nem fogok 50$-os vagy mennyi volt játékot csak ugy tartogatni úgy hogy nem is használom. Persze megértem, hogy vannak csalók. Sajnos. De vannak kivételek. Részemröl ennyi. Peace. -
válasz
cskamacska #33632 üzenetére
az a 10 inkább 3-4. nem csak a Batman/Star Wars lego játékok voltak, hanem autóversenyzős, meg különböző egyéb építősök is.
nekem amúgy alapból fura ez a "kérem, hogy vegye meg nekem valaki" helyzet. az még oké, hogy elkéred valakinek a feleslegét, dehogy eleve neked vegye meg...
@(#33633) dadawa
erről eszembe jutott ez a kérdés.
-
törölt tag
válasz
cskamacska #33632 üzenetére
Inkább túlbecsülted . Az én játékgyűjteményem is a család fiatalabb generácíójának a tulajdonába fog vándorolni .
-
törölt tag
válasz
cskamacska #33447 üzenetére
caff=6199938 ?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cskamacska #33301 üzenetére
Mielőtt nagyon elfajulunk, most már kérek mindenkit, kanyarodjunk vissza a topik eredeti témájához. Köszönöm.
-
bullseye
addikt
válasz
cskamacska #32968 üzenetére
vagy mégis kapható, én már nem értem... két oldala is van, egyiken lehet kapni asszem...
http://www.amazon.com/dp/B003LY49K4?tag=cheapassgam08-20 -
djculture
félisten
válasz
cskamacska #32433 üzenetére
kíváncsi leszek pc guruban mi lesz, mert steam-es lesz a mostani is azt írták a facebookon. Még az is lehet hogy ez lesz bár két stratégia egymás után nem szokott lenni.
Borderlands 2-n én is gondolkoztam de láttam külföldi oldalakon már azt írták hogy jön a Tiny Tina meg még egy dlc és utána várható a teljes kiadás. -
7
addikt
válasz
cskamacska #32369 üzenetére
Mint mondtam, nem érdekel, kinek a sara. Egyszerűen túl sok volt, és biztos vagyok benne, hogy ha tanulni akartak volna belőle, akkor azóta nem fordulna elő ilyesmi időről időre. A vicces az, hogy az IGN-es szívás volt az első nagyobb afférjuk, előtte nemigen volt, azóta viszont visszatér. Van egy olyan erzésem, hogy volt ott valami egyéb változás is cégen belül, mert ok nélkül egyik pillanatról a másikra normálisból egy ennyiszer hibázó disztribútorrá átváltozni nem tűnik túl valószínűnek.
-
válasz
cskamacska #32369 üzenetére
Ha kihasználsz egy ilyen méretű hibát, a te hibád vagy azé, aki lehetővé tette? Kár moralizálni, mindenki ráment, aki csak tehette, de ezért senki nem tehető felelőssé, egyedül az, aki csinálta. Ki volt írva egy ár, bevásároltak a népek, de az ár nem az volt, amit a bolt szeretett volna. Ezért ne a vásárlókat becsméreljük.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #32361 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy anyagilag senki sem károsult, ha jól értelmeztem. Nem sikerült mindenkinek egy jó akciót kifognia, na bumm! Soha nagyobb baja ne legyen senkinek az életben (hozzáteszem, én is lecsúsztam a BL2-ről).
Ja és ettől függetlenül szerintem jó akciói szoktak lenni a GG-nek akkor is, ha épp véletlenül jó számra böknek. -
7
addikt
válasz
cskamacska #32361 üzenetére
A GamersGate-nek több húzása is volt abban az időszakban:
- A permanensként hirdetett kedvezményt megszüntették, miután az IGN-nel való partneri viszonyuk megszűnt
- Egymáshoz képest rövid időn belül *több* balhé is volt abból, hogy valaminek elcseszték az árazását, aztán visszatáncoltak, a rendeléseket visszavonták, a már megkapott, de nem aktivált játékokat elvették. Mindezt persze karácsony tájékán, amikor sok ember másoknak vesz gifteket.
- Azóta is időről időre előfordul, hogy elhúzzák a mézesmadzagot, aztán kiderül, hogy hoppá, nem úgy van azEgyszerűen már nem tudok bennük megbízni, teljesen lerombolták azt a jó reputációt, amit előtte jó hosszú idő alatt sikerült kialakítaniuk, és azóta sem sikerült igazán javítani a helyzeten. Az ember azt gondolná, hogy foggal-körömmel harcolnak azért, hogy ne történjen a jövőben semmi kétes hírű baki, ennek ellenére mégis rendszeresen megesik.
-
Fboy
aktív tag
válasz
cskamacska #32259 üzenetére
ment privi
-
po1son
addikt
válasz
cskamacska #32259 üzenetére
Hát sajnos, amikor 23 évesen egyedül tartom el a családomat ebben a remek országban hónapok óta, akkor ilyen bevételi forrásokhoz is kell folyamodni...
-
po1son
addikt
válasz
cskamacska #32156 üzenetére
Ment a pm.
-
válasz
cskamacska #31408 üzenetére
muerto nagyon talalo szo
-
csaba951
veterán
válasz
cskamacska #31408 üzenetére
Erős konkurenciát kapott ezzel az Aliens: Colonial Marines!
-
Wolverine
félisten
válasz
cskamacska #31384 üzenetére
Vagy a) túl kevesen problémáztak emiatt Magyarországról; b) eleve alig voltak innen vevők és ezért fel sem merült, hogy mi is kedvezményt kapjunk.
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska #31384 üzenetére
Mindezt úgy, hogy szlovákiábn az euró a hivatalos fizetőeszköz
-
Vertigo18
addikt
válasz
cskamacska #31300 üzenetére
Már többször elmondtuk itt is, hogy nem minden kereskedés vesz részt az akcióban. Ha az akcióban résztvevő boltban veszed, és nem kapsz mellé kódot, akkor lehet reklamálni...
Hameg olyan helyen veszed, ahol nem vesznek részt az akcióban, ott vagy nem is volt benne, vagy valóban kivették...
-
dante0425
tag
válasz
cskamacska #31247 üzenetére
Two Worlds II kiegnek tudnék örülni
-
po1son
addikt
válasz
cskamacska #31221 üzenetére
Köszönőm, hogy felajánlottad a segítségedet, de közben már megvásároltam. Tesómnak vettem egy Train Simulator 2013at, mert már régóta vágyott rá...
-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska #31154 üzenetére
Kinek ez, kinek az tetszik, én pl szoktam nézni, mikor otthon vagyok.
De azért nem játszanám
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #31154 üzenetére
es raadasul az egyik legdragabb mert kb barhonnan olcsobban kuldtem levelet haza mint bprol vissza
tobbek kozott mikor kaptam meg egy cuccot ebayrol inkabb azt valasztottam hogy kifizetem elvegre nem baj ha van belole ketto, a posta dragabb volt mint az egesz cucc
-
lordjancso
senior tag
válasz
cskamacska #30857 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, pü ment!
-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska #30767 üzenetére
Hogy, beaktiválod steamen a kódod, és hozzáhajítja a DLC-ket a meglévődhöz? Mert még így is megéri.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cskamacska #30755 üzenetére
Bientôt l'été.
Erről azt olvastam, hogy művészi, ezért érthetetlen. Attól még semmi nem lesz eredeti, hogy senki nem érti. -
dokken
tag
válasz
cskamacska #30716 üzenetére
Én kaptam kulcsot és nem használtam proxyt.
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #30688 üzenetére
Fele nem is win7 kompatibilis, valamelyik régebbi kettő nekem is megvan eredetibe el se indul.. Régebbi játékokat mostanában kezdtem újra nézni és rengeteg nem kompatibilis. Majd egy xp-t kell felraknom egy másik vinyóra ha ezekkel akarok játszani
Úgynéz ki a Lost Planet Extreme Condition-al is beszoptam 64 bites rendszereken nem indul csak x86-on. -
JoolsNOS
veterán
válasz
cskamacska #30611 üzenetére
Na a Gridet én is behúztam 2.75 fontért. (pont minap érdeklődtem felőle a traden) Dirt 2-n gondolkozok még, de most a 3d-re vagyok rákattanva az meg nem megy 3d visionnal
-
huskydog17
addikt
válasz
Köszi szépen, a GRID-et megvettem, a kuponnal 3,5 euróba került, még sosem játszottam vele, remélem megérte! A vásárlás gond nélkül lezajlott, a kulcsot azonnal megkaptam és a Steam aktiválta. Majd hétvégén szakítok rá időt, kíváncsi vagyok rá nagyon.
-
Psychonaut
veterán
válasz
OTP:
GRID: 1.082 Ft
DiRT 2: 797 Ft...ha valakit érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest