- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
válasz
stevve #55752 üzenetére
Én sose törölnék semmit accomról akármennyire tartom hülyeségnek..
Egyrészt kitudja mikor lesz kártyás..
Másrészt kitudja mit hozz a jövő.. Barátnő, akár később gyerek is el lesz vele.. Mert sztem steamnek nem 1-2 éve van már.. hanem bőven sokkal sokkal több.Más: AYO! Köszönöm State Of Decay-t!
-
csaba951
veterán
válasz
stevve #48455 üzenetére
16-17 TF2 kulcsért találsz ROW-ost tf2outpost-on. Idény végén biztos lesz megint -50%-on Steam-en, de neked ez már túl késő.
-
szami777
addikt
válasz
stevve #48455 üzenetére
gamefly-on jelenleg 22.4 euro
GFDNOV20UK -
3psilon
aktív tag
válasz
stevve #40210 üzenetére
Így van. Én is gondolkodtam rajta, hogy ezeket el lehet passzolni, de nem most. Most mindenkit arra kell buzdítani, hogy vegye meg, és lehetőleg fizessen többet $1-nél, mert jótékonyságba' megy.
Gondolom, ők nem adtak ki többet a minimumnál...
Kezdődhet a trollkodás! [link]
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
stevve #40206 üzenetére
Kérdés: Mi van, ha valaki hasonló szándékkal (üzletrontás/útbaigazítás) feltesz egy hirdetést, de a korrekt árat közli? Akkor a kereső ugyanúgy kidobja, mint találat, és annál lesz legalacsonyabb az ár... Problem solved.
Ez így átmegy a rostán?
x_o_n: Látom, nem csak én gondolkodok.
Bár szerintem beleírhatnád a címbe is ,hogy egybe, vagy a "/"-ek helyett tehetnél "+"-t.
-
válasz
stevve #40200 üzenetére
az a szörnyű, hogy akik ilyenkor bemennek "leoltani" az eladót, betű szerint azok szegik meg a ph szabályokat az "üzletrontással", miszerint "minden annyi, amennyiért el lehet adni"
@(#40201) x_o_n
ebbe is bele lehet kötni, mert akár üzletszerű árusításnak is tekinthető. (persze nyilván nem fognak kötözködni, csak itt kb. reklámozol egy "céget"/szervezetet)
---
nagyon nem akarom, hogy jöjjön a fizetős HA, de az ilyesmit visszafogná rajta, az biztos -
válasz
stevve #38420 üzenetére
ha esetleg ezt nem viccnek szántad, akkor 100 vs 400 Ft-on megy a rugózás
btw. meggondoltam magam, nekem már nem kell Just Cause,
de amúgy valaki most árulja teljes steam gift inventory-ját hardveraprón, benne 18 darab just cause-zal (és egyebekkel), ha valakinek van türelme árulgatni, akkor egész jó beruházás lehet. -
BigBlue69
őstag
válasz
stevve #25341 üzenetére
GetGamesGo-n 50%-os akció van rá.. igy az alap 25 euró
És sztem egyből kapsz kulcsot..
De GG-s játékhoz nem vennék dlc-t
-
Rent
senior tag
válasz
stevve #24965 üzenetére
Sztem sincs arra vonatkozó ha már kifizetted, max ha a számlád van meg róla, felhívhatják a figyelmedet hogy elbasztuk sorry, visszavonjuk, de ha már kifizetted a számlán lévő linken és berakta my games-be, na onnantól szerintem, mondom csak szerintem, nem utalhatják vissza. Bár felőlem visszautalhatják, max visszautalom az én két vásárlómnak is az árát, viszont az enyém bereggelve marad steamen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple MacBook
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PayPal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- LG OLED48C43LA 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 820 G3 16gb ram 256 ssd,1080p érintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest