- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
cskamacska #90946 üzenetére
Nem értem mi a problémád, nem lehet valaki akinek már megvan a mordor és csak a többi kell? Lassan illene már elhagyni azt a "jó magyar"-os szokást, hogy mindig mindenben csak a rosszat, meg a hátsó szándékot keressük...
(#90947) tomsolo: inkább maradtál vna csendben
-
törölt tag
válasz
cskamacska #90664 üzenetére
Nocsak . Csipkerózsika ébredezik ?
Jó , hogy ennyi idő elteltével észreveszik a dolgot .
-
Cheesus
senior tag
válasz
cskamacska #90679 üzenetére
Atya ég... szerencsétlen Wolfenstein-t meg 250+ kulcsért árulják
Ha traderhuszár lenék az első dolgom tuti az lenne, hogy a "bevételből" összeharácsoljam erre a kulcsot
-
reelc
veterán
válasz
cskamacska #90679 üzenetére
Elég komoly árak!
Én még az utolsó napokban a Gameflytól vettem az alap Deadpoolt 6 Fontért, akciós kuponnal. Talán az egyik utolsó hely volt, ahonnan még belehetett digitálisan keríteni pár napig, miután levették a Steam áruházi oldaláról. -
Hunbeast87
senior tag
válasz
cskamacska #90664 üzenetére
Teljességgel jogos, lassan már minden sz@rt beszavaznak Steamre, hogyha a fejlesztők beígérnek néhány száz kulcsot azok közt, akik szavaznak a játékra. Egyre silányabb minőségű játékok jutnak így be.
Ami által a kismilliónyi bundle minősége is csökken majd, mert ezekkel a semmit nem érő, plusz egy sornak sem való játékokkal tömik majd tele őket.
-
bul07
nagyúr
válasz
cskamacska #90388 üzenetére
Ha van olyan mint a IL-2 Sturmovik: 1946 akkor megéri
1946-os nagyon jó sok száz órám van benne, 2007 környékén ezért a játékért vettem joystick-ot (saitek st 290) -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cskamacska #90018 üzenetére
Miért is nem írsz blogot legalább itt a Logouton?
Jók ezek a bejegyzéseid. -
TTomax
félisten
válasz
cskamacska #89866 üzenetére
Atyaég ez a játék mekkorát bukott...
-
vidaila
senior tag
válasz
cskamacska #89866 üzenetére
Lesz biztosan, a 12 dolláros Tier 3-ban
-
sagem
addikt
válasz
cskamacska #89852 üzenetére
Meglepő is lenne, ha "jó" vagy "átlagos" játékokat szórnának szét ingyen, megjelenés előtt
Eddig az volt a "legalja" kategória, ha valami már a zöld lámpa megkapása előtt bundlébe került, most már ott tartunk, hogy még a "sok kicci occón" oldalak sem vállalják be ezeket az izéket. Ezért aztán ingyen szórják, hátha majd valamelyik sale alkalmával -90%-on megveszik az emberek +1 sornak, s legalább a bekerülési árat visszahozza
-
xavix13
őstag
válasz
Régebben voltak online streamjeik amiken rengeteg játékot sorsoltak ki és mutattak be, volt hogy adományt gyűjtöttek rászorulóknak. Én pl. nyertem tőlük többek közt egy Assetto Corsát.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Mi ez az alpári.... valami!?
Kb. CS1.6 látvány ránézésre. -
törölt tag
válasz
mert látom épp szülinapod van
Hát persze .
Amúgy befejeznéd végre az állandó piszkálódást ?
-
cikasz
őstag
válasz
cskamacska #89819 üzenetére
Még a kezdetekkor vettem egy unepic-et, játszottam is vele egy darabig aztán elfelejtődött. Win reinstall ilyenek. Nemrég gondoltam előveszem, de nem sikerült bejelentkeznem és a kód sem volt jó!
Gondoltam írok a készítőnek egy emailt amiben csatoltam az akkori vásárlás email-jét, hogy ez és ez a problémám.
Erre küldött egy steam kódot! -
i2k
őstag
válasz
cskamacska #89823 üzenetére
Mivaaaaaa'??????
-
törölt tag
válasz
cskamacska #89823 üzenetére
Remélem lackó és i2k ráncigálja már olliet a banhammerért
Én biztosan nem . Mindenki úgy és arra költi a pénzét amire akarja . ( csak ne siránkozzon utána oldalakon keresztül )
-
duvi
nagyúr
válasz
cskamacska #89819 üzenetére
Valamit nagyon benéztek, mert 10 dolcsiért a Ryse: Son of Rome nagyon best buy lenne... Persze a GameStop oldala jelenleg: Internal Server Error Gondolom nem véletlenül
-
laceszgamer
addikt
válasz
cskamacska #89706 üzenetére
Kssz a választ, bár igazából ennyivel megelégedtem volna alapból is.
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #89529 üzenetére
Tényleg az ..
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #89184 üzenetére
Én azért a HDD-men szeretném tudni azokat a dallamokat majd
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #89180 üzenetére
"Előbukkant a Petroglyph legújabb játéka a Grey Goo a semmiből nagy hirtelen"
Aki barlangban él(t) a külvilágtól távol net nélkül,csupán azoknak jött a hirtelen a semmiből.
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #89180 üzenetére
A zenéje már előre érdekelne...
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #89061 üzenetére
Összese jött nekik a kickstarter -.-
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #88666 üzenetére
A Behind Enemy Lines maga az alapjáték, a Beyond the Call of Duty meg egy önállóan futó kiegészítő.
-
wikings2
őstag
válasz
Praetorians meg is vettem, köszi! Egyetlen rts amiben nem az építkezésen és igazgatáson van a hangsúly mégis évekig letudott kötni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Hajrá, Commandos!
Nekem a 2. rész a kedvencem, még egy külön nehezítő patch is letölthető hozzá, akit érdekel, fan-made, a neve: Destination: Paris. -
eami
veterán
válasz
cskamacska #88604 üzenetére
és best buy jeligére nálam van is egy felesleges példány
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #88582 üzenetére
Röhögni fogsz téged akartalak ajánlani topikgazdának. Amúgy hwsw-röl jöttem át és néha még be is nézek oda, sg-n ha évek alatt 10-szer irtam be akkor sokat mondok.
-
Źşë'
addikt
válasz
cskamacska #88531 üzenetére
a képet értem, csak a hozzászólást nem tudom értelmezni, fogjam fel személyeskedésnek?!
-
törölt tag
válasz
cskamacska #88470 üzenetére
Én is ott találtam a linket .
-
Darth_Revan
veterán
válasz
cskamacska #88087 üzenetére
Még jó hogy a ez nincs leárazva, hisz talán az összes többinél is jobb lenne...
-
hoax
senior tag
válasz
cskamacska #88105 üzenetére
Csakazértis megvettem a 11-et és a 13-at is...!
-
Zamery
senior tag
válasz
Űristen, és vannak hozzá acsik: [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Ha mar nincs mire elcseszni a penzed, vegyed....
Kell ez a lowoknak hogy ejjel kejesen magukhoz nyulva mondogathassak, tizenhatezeherehehhhahh pont.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Kell a ráknak, nem kártyás!
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #88053 üzenetére
Ez jó játék?
-
szami777
addikt
válasz
cskamacska #87919 üzenetére
Az igen
(#87914) djculture
Én ha csak simán felteszik a régit steamre akkor is behúztam volna.
Nem szabad elfelejteni, hogy steamworksot kapott a játék, normálisan meglesz csinálva a multi, achik is lesznek. Aki rajongó, az megveszi ennyiért, aki nem, az inkább hőbörög és majd 50%, 75%-on megveszi. -
djculture
félisten
válasz
cskamacska #87919 üzenetére
Á ez már a 4k-s verzió.. 100 euróért..
-
eami
veterán
válasz
cskamacska #87795 üzenetére
az a tippem hogy a Google akár ilyen elszámolásokat is nyújthat mint szolgáltatás. Ezért ő már mindenre pakolja az áfát ahol kell. Szóval ja, lehet a gugli befizeti helyettük.
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #87779 üzenetére
Konkrétan a Far Cry 3 küldetés szerintem a Deluxe-ban sincs benne.
-
Mate
nagyúr
válasz
cskamacska #87779 üzenetére
Azt hittem csak nekem nem sikerült értelmeznem a dolgot
-
TheProb
veterán
válasz
cskamacska #87724 üzenetére
mondjuk rápakolja ez is az áfát... így már nem nagyon éri meg nekem...
+ már vissza is állt a régi 5ezer feletti árra
-
TheProb
veterán
válasz
cskamacska #87724 üzenetére
Hola
-
huskydog17
addikt
válasz
cskamacska #87673 üzenetére
Köszi, a Path to Talamus kérdés már megoldódott, egy itteni kolléga nagyon segítőkész volt!
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #87393 üzenetére
Ennyit a Gamestop-ról:
Internal Server Error - Read
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Reference #3.895fc6d5.1420019500.dcf62e5
-
reelc
veterán
válasz
cskamacska #87263 üzenetére
Valószínüleg igazad van. De nem én válogatom össze a bundlik tartalmát.
Amúgy meg nem olyan a memóriám, hogy akár 100 játékot vágjak fejből megvannak-e? Pláne ennél többet.
Már én is nagyon szelektálok. -
djculture
félisten
válasz
cskamacska #87263 üzenetére
Mindegyik átfog állni szépen lassan euróra mert minden ilyenre vonatkoznak az új adózási jogszabályok.
-
törölt tag
válasz
cskamacska #87129 üzenetére
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
cskamacska #87100 üzenetére
Nekem nem engediVagy csak én vagyok nagyon béna és nem tudom összerakni combo-ba a másik játékkal.Rájöttem
-
törölt tag
válasz
cskamacska #87079 üzenetére
Kitoltam, 1$-os HB-ből van meg
Ja és jó játék
Majd még pár fejezetet újra kell játszanom, hogy meglegyen az összes acsi
-
Crytek
nagyúr
válasz
Ez valóban karaj game. Csak ajánlani tudom.1 acsi híján kimaxoltam majdnem (ezt kb soha nem szerzem meg legnehezebb szinten kéne végigküldeni)
-
djculture
félisten
válasz
Nem rossz tényleg, de az is tuti hogy nagyon ritka akinek nincs meg mivel 1 dolláros szintű bundliba volt.
This War of Mine-ra is ez a sors vár én kívárom, emlékszem 1 éve még ezt a deadlightet is 15 euroért adogatták. -
djculture
félisten
válasz
cskamacska #87053 üzenetére
Nekem a képeket elég volt megnézni mint valami 15 évvel ezelőtti förmedvény, sok szerencsét annak aki ezért egy petákot is kifizet..
-
wjbhbdux
veterán
válasz
cskamacska #86993 üzenetére
A GFWL kliens működik és minden korábbi vásárlás elérhető, lehet hogy az xbox.comról kell újabb változatot letöltened.
-
micafighter
nagyúr
válasz
cskamacska #86783 üzenetére
Hát miféle biztonságban vannak nála az adataink, ha csak úgy random törölget, és ezek szerint átnéz és ellenőriz!!, miként a kedve tartja?
Én ugy tudom, benne van a dropbox felhasználoi feltételekben, hogy a jogsértö anyagot jogában áll a dropboxnak letiltani illetve törölni.
Vagyis ez ugy néz ki öéldául, hogy a játék fejlesztöje szol dropboxnak, hogy xyz fiokban az abc fájl sérti a jogaimat, dropbox erre pedig ennek utána jár, és addig befagyaszthatja a kérdéses fiokot.
-
echterion
nagyúr
válasz
És ez neked új és meglepő? Abban a korban, mikor Merkel telefonját is Obamához kapcsolják először? Kis naiv.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Nem random bemondasra, a kiado "jogvédelmével" megbizott cég érvényesített egy DMCA beadvanyt, ami kötelezte a Dropboxot is az eltavolitasra. Vélhetőleg MD5 alapján. Tovabbi kerdeseddel fordulj az amerikai szovetsegi birosaghoz.
-
válasz
Newsflash!
Több olyan tárhelyszolgáltató van, ahol csípőből törölnek dolgokat, elsősorban warezt. Igen, itt a személyes tárhelyet értem ez alatt.
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #86459 üzenetére
Én ha ilyenekkel akarok játszani előveszem az ezer éves floppykat meg egy erre a célra meghagyott p2-est. Mai világ szokásává vált hogy előásnak valamit a régmúltból és új cimet adva neki kicsit átdolgozva aranyáron újra elakarják adni és ez engem idegesít. Azt jelképezi hogy a mai kor vásárlóival bármit meglehet csinálni mert olyan hülye hogy huszadjára is megveszi ugyanazt..
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #86340 üzenetére
Nem tudom, hogy a fejlesztők mit ígérgettek - nem szokásom kickstarter oldalakat böngészgetni -, csak azt, amit magam tapasztaltam: a Shadowrun Returns jó játék (még így is).
A Dragonfall [amit még az elején külön lehetett venni hozzá, olcsón] pedig szintúgy erőteljes tartalom.Ez utóbbit pedig a Director's Cut verzió meg is fejelte, önállóan futtatható, és finomításokat is kapott, és nem drága. Azoknak főképp, akik az alapjátékkal [nem a Deluxe-szal] rendelkeznek.
-
válasz
cskamacska #86259 üzenetére
-
eami
veterán
válasz
cskamacska #86225 üzenetére
na igen, ezt nem értem én sem. Rengeteg nagyon szimpatikus ígéret van, amikből sajnos eddig csak egy űrverseny-arena mód van. Van egy halom dollárért vásárolható hajó, de hogy mikor lehet majd velük szabadon repkedni az (számomra) talány
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cskamacska #86225 üzenetére
Nem akarom elvenni toled a cimet nyugi.
Es ismetlem, azt mondtam: Szanalmas aki a 3dmark-kal jatszik... ne akard mar Te is felremagyarazni mint a haverod visszabb...
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #86005 üzenetére
Hatalmas köszönet a tanácsért, igyekszem nem elfelejteni!
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #85918 üzenetére
Hofi örök
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #85847 üzenetére
Nemtudom ezt tegnap reggel irták ki. Engem nemizgat a kód tegnap se használtam elég volt a rubel döglődése. Vettem egy mázsa játékot 3 nap alatt semmi pénzekért de ugynézki ma már a rubel kezd visszamászni a helyére...
Más: Unity rekordot döntött értékvesztésben már 15 euroért is van, ugynézki nem jött össze a majd 8 gigás patch meg ajáték hibák javitásának leszrása.. Szerintem február körül már 4-5 euroért is lesz annyira nem ér semmit. Azt nem irígylem aki teljes árát kifizette
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #85844 üzenetére
Ha az alábbi hibaüzenetet kaptad, amikor megpróbáltad beváltani az ORIGIN20 promó kódodat, győződj meg róla, hogy semmi sincs rajta a lenti kivételek listáján, ami a kosaradban van. Amint a kivételeket kivetted a kosaradból, végrehajthatod a vásárlást.
Hibakód: Ez a promóciós kód a kosaradban található egy vagy több tételre nem érvényes. Csak akkor tudsz továbblépni, ha a kosár kizárólag olyan tételeket tartalmaz, amelyekre érvényes a megadott promóciós kód.
Lehetséges, hogy a beváltott kuponkód a vásárlás idején nem érvényes minden termékre. Ellenőrizd a kuponod részleteit és a vásárlásodat, és győződj meg róla, hogy a kuponkód, amit beírtál, helyes.
Ha van olyan tétel a kosaradban, amelyre nem érvényes a kuponkód, egyszerűen vedd ki a kosárból, és próbáld meg ismét beváltani a kódodat.ORIGIN20 promókód kivételek
Ennek az ajánlatnak a kivételei: minden demó, béta, ingyenes próba, Játékidős játék, ingyenes játék, előrendelés, előfizetés és tagság.
Valamint az alábbi címek is kivételek:
FIFA Points
SimPoints
BioWare Points
Plants vs. Zombies Garden Warfare Coin Packs
Club Pogo
Eve Online: Explorer Super Starter Pack
Battlefield™ Hardline
Battlefield™ Hardline Digital Deluxe
Need for Speed™ World Pack (Sport Edition)
Assassin’s Creed® Unity
Battlefield Heroes™
Command & Conquer: Tiberium Alliances
Dark Age of Camelot
Far Cry® 4
Far Cry® 4 Gold Edition
Far Cry® 4 Season Pass
Farming Simulator 15
STAR WARS™: The Old Republic™
STAR WARS™: The Old Republic™ 60-Day Pre-Paid Digital Game Time Code
STAR WARS™: The Old Republic™ Digital Deluxe Edition
STAR WARS™: The Old Republic™ Digital Standard Edition
The Walking Dead
The Witcher® 3: Wild Hunt
Tiberium Alliances Funds
Ultima Online™ Codes
Wasteland™ 2 Classic Edition
Wasteland™ 2 Digital Deluxe Edition -
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #85778 üzenetére
A Fekete Viperának zseniális a magyar szinkronja. De a felsorolásban nem látom a Ford Fairlane kalandjait, remélem csak feledékenység, és nem vagy olyan perverz, hogy angolul nézed. Nekem az eredeti DVD-n ott az angol hang is, de még egyszer sem mertem úgy megnézni, pedig alkalmam lenne rá bőven, az egyik legtöbbet nézett filmem.
-
maddionmax
senior tag
válasz
cskamacska #85747 üzenetére
Második olyan posztod, amin könnyesre röhögöm magam...de sajnos DeFranco-nak igaza van, ma a nyelvtudás az alapműveltség része lett.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
túl sok tévét nézel. nem jön ide senki.
majd szépen kimész az álláspiacra releváns nyelvtudás nélkül, és majd egymás hasát fogjuk a nevetéstől, hogy hogy kapkodnak utánad. nem nekem tanulsz.
befejeztem a témát.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Azt a Rigó utcai nyelvjárást valahol a Rigó utcán kívül is beszélik? Utoljára Shakespeare beszélte szerintem...
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
cskamacska #85548 üzenetére
(I)És ne feledjük, hogy minden a G2A, a Kinguin, és a többi szemét cédékúcsbót miatt van, amelyek már a legál boltokhoz hasonló forgalommal nem is tényleges CD kulcsok, hanem továbbértékesített régióugrott Steam giftekből éltek.(/I)
Igazából pont leírtad a trader fogalmát. Vagy szerinted egy trader nem fog Neked 100 játékot megvásárolni, átküldeni másik régióból, ha kifizeted neki?
Akár többet is...
Maximum csak annak csípheti a szemét, aki tradertől vásárolta a játékai 99%-át, és/vagy más országban trükközéssel létrehozott fiókot használ. De nyilván ezt is szeretnék megszüntetni, nemcsak az ajándékok átküldését régiók között... -
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #85548 üzenetére
Nem hiszem hogy ezek a fikarcnyi méretek még kellenek neki a NAPI több tít milliós bevétel mellé. De ezek szerint a telhetetlenség határtalan.
-
micafighter
nagyúr
válasz
cskamacska #85504 üzenetére
Halott? Az említett játék még meg sem született teljesen
-
micafighter
nagyúr
válasz
cskamacska #85494 üzenetére
Haverokkal talán van értelme megvenni, ha tudtok együtt játszani.
-
reelc
veterán
válasz
cskamacska #85422 üzenetére
Én csak a CS:GO-ra reagáltam, a többi nem érdekel.
Idecopyzom a szöveget a Steamről:"NOTE: On Thursday Dec 11th we had an issue with Gems that meant we needed to reset the Auction and start over. We apologize for the interruption. Any placed bids will need to be placed again.
All Gems created by you have been returned to your Inventory
All Gem purchases from the Community Market have been reimbursed. View your Store Transactions to see the Wallet Credit to your account.
All previous Auction bids have been canceled and the Auction has been reset.
Additionally, anyone who traded away items in exchange for Steam Gems on the first day of bidding will receive a copy of Counter-Strike: Global Offensive in their Inventory."Most akkor mi nem tetszik neked?
-
warcat
veterán
válasz
cskamacska #85319 üzenetére
Satellite Reign: annyi a vélekedés eddig,hogy meg szeretném venni 5 kulcsért, bár van 4.5ért is de csak"manuális" traidernél.
Mondjuk Syndicate örökség kapcsán nekem elég sok mindent el lehet adniIszonyat sokat játszottam vele anno.
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #85190 üzenetére
Nekem a Force Unleashed, a Jedi Academy és a Jedi Knight II: Outcast már megvan. Ha tényleg szokott lenni 4200 környékén, akkor kivárok, a Forced Unleashed II, Starfighter, régi Jedi Knight-ok még kellenének. Kotorral soha nem játszottam, annyira nem vonz. Még megálmodom, multi amúgy nem is érdekel.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Elég sok idei PC-s játék a megszokott árnál drágább, aztán minőségileg meg látjuk, hogy milyenek...
Amúgy meg ezek az adventi "akciók" egytől-egyig egyenlőek a nullával... Felemelik az árakat, aztán visszavágják őket kb. normál árra.
És GSO-n is úgy hirdetik őket, mintha az évszázad üzlete lenne... Bár lehet, hogy nekik az, de kezdenek egyre szánalmasabbak lenni ezek a fizetett "remek" ajánlatok. Amik meg tényleg jó árban vannak máshol (akár hazai cég, akár humble-féle boltok), azokról meg egy szót sem szólnak, mert árt az üzletüknek (lásd anno a Van Helsinget).
Persze valamennyire meg lehet érteni, de azért kezdenek átesni a ló ama bizonyos másik felére, miközben a minőség évek óta csökken. Pár ott dolgozót már kivágtam volna onnan, annyira irritálóak, és hozzá nem értőek egyes dolgokhoz...
-
djculture
félisten
válasz
Sajnos a nextgen-ek mondott játékok minden kiadónál emelkedtek 1-2 ezerrel
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #85125 üzenetére
Erről az jut eszembe, hogy még mindig nem sikerült végigvinnem a HL2-t, kb percre pontosan ugyanott untam meg mint ezelőtt tíz éve(na jó talán kicsit előbb).
Borzasztóan rossz játéknak tartom, mai napig nem értem a lelkendezést vele kapcsolatban, pedig az egyet és spinoffjait imádtam.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #85125 üzenetére
Vásárolni engedtek, meg persze a kártyát is elfogadták, csak az aktiválás nem ment.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #85071 üzenetére
Annál jobban kell!
-
Zamery
senior tag
válasz
cskamacska #85068 üzenetére
Az Enemy Front akkor tökéletes lesz nekem, meg Agyzúzónak, mert mi (ha jól vettem ki Agyzúzó írásaiból, akor ő is) az ilyen igénytelenül összerakott "bottal se*" bughalmaz cuccokra gerjedünk, a' la rosszpécéjátékok.
Példák: Rouge Warrior, Ride to Hell meg hasonlók.
*© by Crytek.
-
tomsolo
addikt
válasz
Nem nagyon vágom ezt az értékelést. Én a videók, screenek alapján kb. vmi Painkillerbe oltott varázslózást képzelek el, ez meg jön itt a Skyrimmel.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Az Enemy Front tema csak ugy jott (tapasztalat), vagy valahol akcios? Mert en meg igy is lecsapnek ra.
-
válasz
cskamacska #85045 üzenetére
Nem tudom mikor játszottál utoljára az Eve-vel, de az alatt az 5 év alatt, amíg nyomtam, hihetetlenül sokat fejlődött a kezelhetősége. Én bátran tudom ajánlani bárkinek, aki nem egy szokványos MMO-t keres, és szeretne amolyan igazi kaland érzést. De az tény, hogy nem mindenkinek fekszik, már csak azért sem, mert tényleg gondolkodni kell benne.
A Heroes 3-hoz meg: A GOG féle változat mindenen fut.
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #84902 üzenetére
Én mindig a saját véleményemnek hiszek.
TB-t csak megnézem, elkönyvelem, és aztán majd megnézem magam, ha érdekel a játék.
Ajánlom mindenkinek ugyanezt a módszert - kevesebb átvert ember élne a Földön. -
eami
veterán
válasz
cskamacska #84902 üzenetére
én szeretem az MMO-t, szeretem a diabló/jellegű játékokat is, de ez annyira nem jön be. Amúgy nem tragédia, akad még jó pár amivel nem játszottam
-
bullseye
addikt
válasz
cskamacska #84764 üzenetére
Sterlinget még megértem, mert ő sokaknak erős, de TB hogy jön ide egyáltalán? Különben is Cartman Brah a legjobb,
-
válasz
cskamacska #84704 üzenetére
A Fallout 3 nekem el sem indul. Jó pár év után elővettem, hogy újrakezdjem, de nem ismeri fel a lemezt.
"Please insert original disc"...wtf?
Mehet a kukába. Pedig a lemeznek semmi baja.
Érdeklődtem már a megoldás után, mert sokak járnak ebben a cipőben, de eddig egyik sem jött be.
Vagy virágbolt vagy megveszem Steam-en....amiért egyszer már adtam 10.000 forintot a megjelenéskor. -
válasz
cskamacska #84366 üzenetére
Pedig az a tapasztalatom, hogy a user metacritic pontok elég jól visszaadják a játékok valós minőségét, kivéve, ha én nem értek velük egyet.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Ha már Coh 2 a sega bundle bta-ban a dlc mellett az alapjáték is benne van?
-
törölt tag
válasz
De Őbiscuitségének legalább mindig igaza van.
Egy frászt .
-
GERIlla83
tag
válasz
cskamacska #84275 üzenetére
Köszi az infót!
Rockstar pakkot be is húztam.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
cskamacska #84157 üzenetére
Ez egyébként is eléggé végnapjait élte már amióta bejött a régiós gift korlát... szinte alig volt már értelmes játék korlát nélkül. 1-2 van csak amit benéztek szerintem, akár tudatosan is (pl a CoD ROW oroszoknál, miközben a preorder meg nem az volt, ezt tuti valaki benézte, vagy direkt hogy pörögjön a bevétel mindegy honnan.)
A kártyás visszaélések pedig rendkívül elharapóztak, épp tegnap volt riport erről odakinn a 60 minutes-ben is. És ott még chipkártyák sincsennek csak sima mágnescsíkos, szóval lemásolni is egyszerűbb. Meg rengeteg kártyaadat került ki betörésekkel Target, Office Depot stb online üzleteiből meg tranzakciós adatbázisaiból.
Én pl ami multinál dolgozok és bejelentették hogy lehet lesznek szigorítások IT biztonság szintjén, mert lehet jön egy kormányzati törvény majd rá, hogy ilyen vagy olyan követelményeknek kell majd megfelelni minden cégnek, mert cyber össztűz alatt van az amerikai gazdaság.
-
válasz
cskamacska #84157 üzenetére
Igazából ha szerencsénk van, válaszul mindenhol visszavezetik a dollárt, és ráteszik a helyi áfát.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest