- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackki
őstag
válasz
sixpak #113181 üzenetére
de ez miért jó? 33cm magas talp nélkül a képe az én 24" meg 35cm.
Maga a tartalom kisebb, mint amit ő kinézett DELLen, csak több fél rá a felbontás miatt. Mai világban ahol középre helyezett boxokban van a szöveg baromi jó... Ultrawide mérethez minimum kell a 34" hogy élvezhető legyen szerintem, ott viszont már a 1080p édes kevés. Én próbáltam a 27" méretet fullHD-val anno, másnap vittem vissza, mert kb megtudtam számolni a pixeleket... -
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
sixpak #112778 üzenetére
Én 20 éve tolom PC-n és most is az a főplatform szóval nekem elhiheted, hogy állatian szép és jók az exkluzívok nagy része amit erre a gépre fejlesztettek, a Horizon meg pont annyival csúnyább, hogy open world, de a Witcher 3 néz ki így fullon, szóval ha vágysz ezekre az exkluzívokra és van pénzed ne habozz, vagy várd meg az E3-at, a Sony akkor úgyis zsebreteszi a show-t én meg majd hozom ide az infót, hogy mik jönnek idén vagy a közeljövőben.
Szóval 20 év alatt megfordult pár játék a kezemben, de a Sony exkluzívok tudnak újat mutatni, nekem a The Last of Us lett a dobogón az első, pedig rengeteg játékot imádok és szeretek.
Illetve elég egy sima PS4 amit már olcsón vesztegetnek, nincs sok értelme a Pro-nak.
(#112779) morfondőr
Azt gondoltam, hogy szép ez is, de mondhatnám ide a Division-t is mert fantasztikus az is a betondzsungel ellenére. -
cyberkind
félisten
válasz
sixpak #112773 üzenetére
Na látod, amíg Juhtyúkon láttam a Witcher-t addig én se mertem azt állítani amit feljebb írtam (persze a Batman-t is sokan fikázzák mert a Juhtyúkon szar
) mert a videó szart se ad vissza, és igen, nem verhetetlenül szép az Uncharted 4 csak annyira a helyén van minden és mindig, hogy ennél nem lehet jobban megcsinálni, a mocap-ről nem is beszélek mert az megér egyedül egy misét, annyira összetett ez a játék, hogy tényleg mindenre gondoltak, igaz nem open world, de csak egyszer próbáld ki.
Ezt a fajta grafikát elhozzák nekem zombikkal meg open world-be és járművekkel kb el is csöppenek.És lehetne PC-n szebb grafika de nincs és nem is lesz, anno a Crysis volt ilyen és ennek is 10 éve, azóta egy játékot se tudnék mondani ami annyira ráment a grafikára, persze felesleges volt mert a zöldhasú nem jött, a Sony-tól meg vitték/viszik a PS4-eket zsákszámra.
-
morfondőr
addikt
válasz
sixpak #112682 üzenetére
Én is szeretem, ha szépen néz ki egy játék, de azért nem mindig az a fő szempont! A Mafia 3 sok szempontból nem sikerült a legjobban, de azért szórakoztató szvsz. Nem tudom itt ki próbálta a Nier Automatát, de pl. az minden tekintetben egy mestermű játék, elképesztően kidolgozott, viszont a grafika egyáltalán nem mondható túl erősnek!
-
cskamacska
addikt
válasz
sixpak #112570 üzenetére
Én meg nyomtam szegény Vietnámra egy vastag refundot.
Day of Infamy után valahogy nem jön be ez az eszetlen zergelés, csak hogy a kemphadsereg jól ledaráljon.Helyette lett 3 eurós Wolf Pack(RtCW+Wulf3D+SoD) és 6 eurós The Old Blood amivel teljes lett a Wolfenstein kollekció(meg nem is nagyon lesz rá nagyobb zakció Bethesda új árképzése alapján
szóval miért ne ). Van még mai nap hétig szintén 6 eurós Wolfenstein The New Order, szintén különösen ajánlott.
Illetve ott fityeg még mindig BundliStarson a MAY5 kuponnal 7,6 eurós Homefront The Revolution Freedom Fighter Bundli a 3 eurós FEAR Bundle társaságában. FEAR kiegekkel alapmű, FEAR 2 Reborn DLC sose volt még külön 2,5 euró alatt, FEAR3-al meg el lehet bohóckodni koopban baráttal.
Failfront Teh Mehvolution meg így áll most: "From what I hear about release the game was super buggy and ran poorly, but Dambusters surprisingly patched the hell out of it and Beyond the Walls is a great send off with some great level design. Considering the development hell it went through its enjoyable in its current state."
avagy
Waypoint.Vice.com - Why, Nearly a Year Later, 'Homefront: The Revolution' Is Still Getting Updated
-
cyberkind
félisten
válasz
sixpak #111507 üzenetére
Ha fanboy vagyok azért mert szeretem a PhysX és GameWorks adta pluszt akkor igazad van, ezt se akarom bukni mert jó kis effekteket ad hozzá pár játékhoz.
Az Amd-vel az a baj, hogy töketlenkednek, így értettem az írásom, és mivel töketlenkednek simán létrejöhetett egy Maxwell 3.0-s sorozat aminek a Pascal a neve, és ezzel csak lehúznak mert nem sokban másabb vagy jobb mint a 900, csak itt-ott több vagy kevesebb ahol annak kell lennie, ha pedig lenne ellenfél nem lenne olcsóbb semmi, cserébe sokkal előre mutatóbb lenne minden hardver, de sajnos minimális fejlesztéssel és irdatlan nagy haszonkulccsal az NV mindent bezsebel(t) és lehúz(ott), nekem ez a bajom az Amd-vel mert kapitalizmus van viszont nem tudnak vagy nem is akarnak versenyezni a vásárlókért, és ebből csak mi jövünk ki szarul ahogy a mellékelt piaci ábra is mutatja.
A procijuk jónak tűnik, csak ebből megint az lesz, hogy amikor profitálnának a procijukból sok év múlva, addigra az Intel szintén kihozza a sokadik szériáját ami valszeg jobb is lesz mert ráfeküdnek ennek a fejlesztésére, de ez már ki fog derülni az asztali 6 meg 8 magosoknál is lassan.
Nem tudom, talán ezek az emberek ezeknél a tárgyaknál átváltoznak gyerekké és pont azt érzik mint régen az első Matchbox-nál? -
-
Źşë'
addikt
válasz
sixpak #111483 üzenetére
sztem is az volt a legjobb BF, 3at előrendeltem előző részen felbuzdulva, de bár ne tettem volna, 4el már óvatosabb voltam - de az jobb volt mint a 3. rész - sztem a BF1 nem rossz, bár vannak hibái, de ez mellet annyira adrenalinpumpáló, látványos és hogy is mondjam dögös hogy még ha fel is qr agyilag később újra akarok belőle, bc2nél is uez volt
bc2be sztem én raktam vagy 2000-2500 órát simán, majdnem minden fegyvert kitoltam platinára - bf1ben ezek a badgetek kikészítenek, ölj 1élet alatt 5x revolverrel... köszi, ezt is csak az 5x xp miatt csináltam meg
de nagy nehezen meglett - meg játékmechanikailag vannak benne érdekes megoldások amiket nem értek hogy miért... nekem az elején voltak dc-k most már jó és ahhoz képest hogy 6 éves a gépem ultrán elviszi fix 60fpsel, jó néhol azért beesik, meg sztem szereti a gyors háttértárat meg ramot is
(#111487) Vertigo18 de most mit kell itt jópofizni?! sztem nem esett neki senki, ez egy fórum, beszélgetünk, múltkor sem azért tiltották ki sztem mert szimplán csak használta a fórumot és beszélgettünk a témában hosszasan, ezzel ő biztos tisztában van hogy miért, hisz a modik olyankor írják az okát is... legalábbis biztosra veszem
-
i2k
őstag
válasz
sixpak #111451 üzenetére
Nekem nagyon bejön a játék - igazi japános -, és X360-assal irányítom (a STEAM vezérlőt már rá se erőltetem, mert állítólag azzal nehezebb). Az irányítás harc közben is frankó, reszponzív.
A játékban több fajta nézet váltakozik, és ehhez szinte elengedhetetlen egy controller - billentyűzettel én senkinek sem merném ajánlani. -
[Prolixus]
addikt
válasz
sixpak #111468 üzenetére
Az "alap" játékmenet szerintem egész tűrhető bill+egér kombóval, de amikor bejönnek a felül meg oldalnézetes szekciók, azoknál valóban nagyon kell egy kontroller. Viszont amúgy az EASY mód az tényleg annyira ízi, hogy szinte helyetted játszik a játék (oké, ez túlzás, de tényleg nagyon sok segítő chip-et rakhatsz az androidokba). Szóval ha csak bizgerel a világ/sztori vagy akár a játék nem hétköznapi felépítése, de kihívást igazából nem vársz tőle, akkor bill+egér kombóval is át lehet vészelni a játékot.
-
-
Źşë'
addikt
válasz
sixpak #111455 üzenetére
Warframe-t nem próbáltad még steamen? lehet tetszene, rendkívül sokat fejlődött az elmúlt évek alatt (am ingyenes)
(#111457) Crytek
"Ők rakják oda nem én. Alkalmazkodtam hozzájuk
"
te am megérdemelnéd (a hozzáállásod alapján), hogy egy gyárban, 3 műszakban, szombat, vasárnap 70ezer forintot keress, zombi életmódot folytass, ingázz a lakhelyed és melóhelyed között napi több órát, aztán talán elgondolkozol hogy miért keresel ennyit olyan körülmények között (zárójelben elárulom, mert sztem úgysem fog leesni: a smucig külföldi főnökök sajnálják a pénzt a munkádért, egy semmibe néznek, szimplán egy biorobotnak aki számára termeli a hasznot (kvázi az értéktelen játékokat ami a kutyának sem kell, majd jólesz bundli szökevénynek))
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sixpak #111135 üzenetére
Azóta jött hír, hogy jön, csak pár nappal később.
Steam oldal -
eami
veterán
válasz
sixpak #111129 üzenetére
ah, tényleg... átugrottam akkor
nekem nincs bajom az ilyen ugrabugrával. jó lenne már valami darksiders / DmC szerű hack & slash. Néztem én is pár videót, de nem akarok túl sokat nézni belőle. Nekem kicsit az ellenfelek tűntek repetitívnek, de könnyen lehet azért mert nagyrészt megjelenés előtti videókat néztem csak.
-
warcat
veterán
válasz
sixpak #111044 üzenetére
Egyrészt jól fogyott,másrészt újra lett csomagolva; game of the year helyett most egy "20 éves a TR széria" kiadásként ugye összes dlcvel, ami újrakezdte az akciós árazás szintjeit is a teljes árról.
Én is várok rá,mert anno behúztam az olcsó Win10 store verziót és most valahol 12.5€ környékén van a "zsákoljuk be Steamre is" érték nálam.
-
Crytek
nagyúr
válasz
sixpak #110982 üzenetére
Ennél a "válogasd össze magadnak" résznél nincs paypal. És nem szeretem megadni a banki adataimat így egy külföldit kérek meg mindig, aki mindig nálam vásárol IG csomagot. Megveszi nekem cserébe ingyen kapja a csomagját. Mindenki jól jár.
Invention 2-öt végig is játszottam 20 perc volt
-
Cheesus
senior tag
-
szami777
addikt
válasz
sixpak #110891 üzenetére
Remélem nem megy véglegesen. Nekem a monitorom 3d-s, már több, mint 3 éve azt hsználom, amilyen film kijön ugy, azt ugy nézem. Autós játékoknál is szeretem használni, nagyon megdobja a hangulatot(a gépigényt is), azért is vigyázok a mostani monitoromra nagyon, mert eltűntek a piacról és nem nagyon tudnám pótolni, max tripla annyiért
-
ayo
veterán
válasz
sixpak #110530 üzenetére
na igen, az "autó fizika"
tökre kíváncsi lennék, hogy mit vettek alapul, mikor a járművek fizikáját modellezték
igazából azt se értem, hogy miért nem fogták az Far Cry-ban bevált dolgokat és rakták át ebbe? Talán akkor nem lenne az az érzés, mikor beindítom az autót, hogy 2 db pixel tartja össze az egészet valami földöntúli fizikával
A játék maga amúgy nekem tetszik, jó az egész, mint koncepció, UBI ügyes, csak meg kéne tölteni kontenttel, hogy a béta alatt se kérdezzem meg magamtól, hogy akkor most mire fel csináljak bármit is.
Nem tudom ki az aki egy ilyen béta után előrendeli PC-re, tökéletesen látszik, hogy ez nincs kész... na mindegy, pedig már nagyon várok egy jó TPS co-opra, de úgy néz ki nem ez lesz az.
-
eszlenyek
tag
válasz
sixpak #109302 üzenetére
Kb egy hónapja használok egy 34"-os 21:9-es hajlított monitort 3440*1440-es felbontással. Az első pár napban szokni kellett, de pár nap után már tökéletesen használható volt, sőt... Ha esetleg otthonról dolgozol, a monitoron simán elfér egymás mellett két ablak és így olyan mint ha két monitort használnál káva nélkül. Böngészésnél ugyan ez van, egy ablakban youtube/gmail másik ablakban cikkek vagy bármilyen random böngészés.
Viszont ebben a felbontásban már a 980ti-t is meg tudja izzasztani. Komolyabb játékok élsimítás nélkül azért tudják tartani a 60 fps-t.
Ugyanakkor tegnap division közben észrevettem egy furcsa dolgot (ilyen filnézés és böngészés közben nem tapazstalható). A képernyő széléhez közeledve el voltak "csúszva" a színek és így nem volt éles a kép. Sajnos most nem tudok képet küldeni és nem volt módom más játékot tesztelni (szerdán lett ismét használható az asztali masina), mert laptopról vagyok. Esetleg valaki találkozott hasonló hibával? -
sagem
addikt
válasz
sixpak #109295 üzenetére
Nálam is ez a felállás, és ahogy marcusa is írta, max nagyobb felbontásról visszaváltva lenne zavaró szerintem is, játékok/filmek közben szájtátós, net meg szerintem teljesen okés, ott inkább a méret miatt lesz eleinte szokatlan
Én most már pl. teljesen beleszerettem ebbe a méretbe, igaz nekem munkára is nagyon faxa. De ha majd egyszer sokára újra monitort veszek akkor igyekszem hasonló bálnát venni, a felbontás meg nálam is a takarékosság jegyében ekkora, de ez nem zavar
-
bullseye
addikt
-
sagem
addikt
válasz
sixpak #109286 üzenetére
Miért felesleges?
Nekem is 21:9-es a monitorom, van ami nem támogatja, de nem csak játékra használod te sem a monitort gondolom, netezni sem rossz meg filmet nézni sem
Na meg a sima fullhd felbontást sem torzítja, szerintem nincs nagy gond
btw: sokat javult a helyzet, manapság már az új, nagyobb játékok szinte kivétel nélkül támogatják, ez mondjuk a közelmúltban nem feltétlen volt így
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tomsolo
addikt
válasz
sixpak #108903 üzenetére
Annyira bírom ezeket a multis seggfájásokat.
Konkrétan hány évnek kell eltelni még, hogy a veteránok is rájöjjenek, hogy multi only játékot azért nem érdemes venni, mert, még AAA stúdiók játékainál is könnyen bele lehet futni a késbe:
- nincs játékos, nincs játék
- nincs szerver, nincs játékLehet, hogy az elején minden jó, de ha nincs benne elég tartalom/szar a netkód, kikopik a közönség, csődbe mennek lezárják a rólót. Hiába volt benne 100 óra tevékeny élmény, ha megdöglik vége van. Ellentétben egy szóló cuccal ami bár legyen pár tízórás, akkor veszed elő amikor akarod.
-
djculture
félisten
válasz
sixpak #108903 üzenetére
Én nekem meg eddigi legrosszabb a bf1, kb játszottam vele 30 órát szerencsére népszerű igy 2000-et buktam csak rajta direkt másik fiókra aktiváltam havernak meg kellett. Nekem nem jött be, ez az első világháború távol áll tőlem...
Számomra még a hardline is jobb volt, reálisabb mint ez a hülyeség. -
cyberkind
félisten
válasz
sixpak #107430 üzenetére
De gondolom most se szakadtak meg a sztorival és az alaptartalommal, nálam máris bukott, nem beszélve arról, hogy EA-s cím, így tőlük minden kimarad sok pénzért, a Mass Effect 3 után a Battlefront-tal szoptam be, de többet se, jó lesz pár év múlva 2k-ért a Tesco-ból.
Beta-ból is bőven elég volt a 2 óra.
Ezerszer inkább folytatom a Gta 5 multit (amiben annyi csaló van mint égen csillag), mint bármikor BF-et toljak, amióta kint van a BF Rainbow 6 sincsen.
-
S1M0N
senior tag
válasz
sixpak #107112 üzenetére
A RAM-os dolog tényleg igaz (8 volt nekem is a játék megjelenésekor), bár nekem új VGA is kellett ahhoz, hogy most mindent maxra állítva simán meglegyen a 60+ fps, teljesen simán fut a játék.
Pedig anno még minimum grafikával is élvezhetetlen volt (igaz, akkor még egy 7950 volt a gépben), az autókázás meg lehetetlen, annyira leesett az fps (0-15).Most, 24GB RAM + GTX 1070 párossal felturbózva (+ SSD-n van a játék) nem nagyon van gondja.
De az biztos, hogy nem mostanában fogjuk elfelejteni a játék PC-s startját, mondjuk az emléktörlésre egyre több jelentkező akad (No Man's Sky, Mafia 3). Hozzáteszem, hogy a technikai jellegű problémákon túllépve viszont maga a játék remek, de ettől függetlenül azért marad az emberben egy kis szálka az ilyenek miatt...
-
válasz
sixpak #106885 üzenetére
az igénytelen jelzőtől mindenki a plafonon van, pedig ha szó szerint értelmezed, akkor semmi gond vele.... nekem pl nincs igényem aranyórára, ebben a tekintetben igénytelen vagyok (példa, nem sértő)
az, hogy valami jó, jól megy, van akinek min15fps, van akinek fix30fps, van akinek 40-50 elég, van akinek fix60 kell. és mindezt fejeld meg azzal, hogy játékonként és stilusonként is eltérhet.
(#106886) Csapoati
"Volt már olyan, hogy bármit is jónak találtál, nem szarnak, mosléknak, stb? Vagy csak a #régenjobbvoltminden lemez ragadt be durván?"
persze, hogy van!
de a "BK perfekt volt" kinyilatkoztatásoktól mindig kinyílik a bicska....
folyamatosan megy a mosdatása egyesek részéről, csak mert NEKIK megfelelt a day1 állapot is... -
genndy
addikt
válasz
sixpak #106910 üzenetére
Természetesen W3-hoz is van megoldás (szép is lenne ha nem lenne, szénné modolható, főleg mert kiadták a hivatalos modtoolt), Debug Console Enabler, ebben van free cam
Csak ne menj messze a karaktertől, mert ahhoz lövi be a látótávolságot meg a scripteket.
-
-
djculture
félisten
válasz
sixpak #106885 üzenetére
Az a játék mondjuk teljesen más mert van akinél jól ment valakinél rosszul konfigtól függött. De a maffia iii mindenkinél szar, youtube-on is most is megy rengeteg stream rossz nézni a villogó textúrákat és az elmosódó grafikát. Aki erre azt mondja jó az tényleg igénytelen, nekem ne mondja senki hogy az a jó ha villognak a textúrák és élsimitás se létezik gta IV módra, meg nyakonöntve buzi effektekkel hogy ne lássa a játékos hogy valami fallout 4-ben található randább textúrákkal van megoldva.. Odamész és 10 pixelből vannak összerakva, hagyjuk már a hülyeséget meg a szar munkát mert ez az. 30ps-ról nem beszélek talán azt javítják. Akinek ez jó megelégszik ezzel ergo igénytelen a grafikai hibákkal szemben. Nekem ez már túlvan a tűrési határomon és baszottúl zavar ilyen minőséget kb 2000 körül láttam utoljára.
-
-
csaba951
veterán
válasz
sixpak #106648 üzenetére
Szintén i5-3570 (de alapon), GTX 970, 1920x1080, legtöbb beállítás ultrán. Novigrad utcáin szaladgálva 48-42 fps tartományban volt legtöbbször. Méréssel kiderült, hogy a VGA ÉS a CPU is állandóan 99%-on jár. Szóval VGA ÉS CPU limites is volt a gépemen.
Vidéken és zárt terekben nekem se volt semmi gondom, ott jóval több fps volt. De Novigrad megeszi a gépet!
Netem találtam olyat akinek még az i7-6700-is folyamatosan 99%-on tartotta. Érdekes módon a több magos AMD-knek viszont jó. A (fizikai) 8 maggal már lement a terhelés kb. 70%-ra.
-
S1M0N
senior tag
válasz
sixpak #106651 üzenetére
Nekem mindent maximumra állítva (Hairworks is) megvan az átlag 60fps, van ingadozás (a max. talán 80fps volt), de 50 alá nem esett (56 volt talán a legalacsonyabb, amit láttam), nincs akadozás, vagy egyéb, játékélményt befolyásoló tényező.
Konfigom az adatlapomon, annyi, hogy a processzor 4.2GHz-en megy, nem alapon, csak nem írtam át.
Ja, 1080p-ben játszok...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest