Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Valaki tudna rajtam segíteni, mert környezetemben mindenkinek üres a kártyája és egy £2.92 -ba kerülő Dirt2 -t szeretnék venni. A pénzt hétfőn vagy kedden bankból átutalom ha esetleg valaki megszán.
-
Polllen
félisten
Na meg is vettem a Batman-t, tovább nem várok jobb árcímkére... Egy gond dologban rosszabb csak, mint a steam ez az oldal... a telepítő média külön van...

-
dokken
tag
DLGamer Prince of Persia (2008) 5.99 €
-
Polllen
félisten
Én csak a UK oldalról vásárolok és még nem volt olyan, hogy ne fogadta volna el a kódot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kovsolAjándékozás nem tudom, hogy van-e, de itt a játékok "nem igazán" vannak az acc-dhoz kötve... Értsd, kapsz egy kulcsot, meg akárhányszor letöltheted a játékot az oldalról, de nem kell d2d-n bejelentkezni, ha játszani akarsz... Inkább olyan, mint egy normál bolt, csak a telepítő médiához és cd-kulcshoz kb. korlátlan ideig hozzáférsz.
-
polonic
félisten
-
Polllen
félisten
Ez megy az angol oldalon is, ott nem kell ÁFÁ-t fizetni.
+ Batman: Arkham Asylum GOTY 4,95 GPB (ebből lehet még lejön a 20%-s kupon "itspayday") ~1.200 HUF... Talán most a legolcsóbb. (Hála az erősebb forintnak is) Ennél max egy steam 90%-s leárazás lehet jobb.
-
Sonja
nagyúr
A Green Man Gaming-en ismét le lett árazva az Aliens vs Predator 4.95€-ra!

-
dokken
tag
GetGames Serious Sam HD: The First Encounter $3.74
-
Doki16
addikt
Steamen Weekend Deal-ben most két akció is van. Az első a Lead and Gold: Gangs of the Wild West -75% 2,25€ és egyben ingyen hétvége is. A második meg az F1 2010™ -50% 22,49€
-
Flame_
tag
Fú, de szívesen vennék egy Gothic packot negyedáron. Csak kár, hogy az engem tökre nem érdeklő Gothic 4 adja a pack árának 2/3-át...
*szerk: Van egy Gothic Universe Edition pakk is 5,75€-ért, amiből hiányzik a Gothic4
Mondjuk a Forsaken Gods EE is, de annyi baj legyen. -
FehérHolló
veterán
CD Galaxis: Mass Effect 2 akció 2k pénzért.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Itt van egy Price Tracker, tudod követni az árváltozásokat. Minden játéknak csökken az ára Steam-en is, csak persze a kérdés az, hogy mikor.
-
cskamacska
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Dragon Age Ultimate 50€-ról volt a felére zakciózva, és mégis vették mint a cukrot(hehe mai cukor árakkal jó kis hasonlat lett
)
eközben az EA Store 30€ helyett adta 13,5-ért. Ünnepi kasszazárás után bezzeg a Steam-en is levitték 30€-ra az árát, csak gondolom nem volt sürgős nekik.
-
Doki16
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jól emlékszel. [link]
-
TazLeacher
nagyúr
Az utóbbi pár hétben nagyon nyomják az akciókat. Most is Midweek van, ami általában gyengébb szokott lenni, erre 2 játékot is leáraznak 75%-al. A Witcher meg a NWN meg csak úgy ráadásba...érdekes. Mondjuk az pont vicces, hogy ami érdekelne, azt persze nem. Karácsony óta havi 2 akció volt, ami érintett...a kb. 30-40-ből.
Szerk.: jól emlékszem, hogy amikor karácsonykor le volt árazva a Mass Effect 2, akkor az eredeti ára 30€ volt, és arról volt letolva 15€-ra? Mert most a normál ára 20€...mintha 1-2 játéknak csökkent volna az ára csak úgy magától.
-
Doki16
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ki kell várni. Előbb vagy utóbb úgyis be fogják árazni.
Meg most nézem, mellé leárazták mindegyik Gothic-ot 75%-al.
-
Kareszovics
addikt
Konkrétan be is kaphatják...
Múltkor nem volt rá pénzem. A múlt hét előtt akciós volt GG-n, mondom úgyse mostanában lesz akció Steam-en (csak ott 10€ volt), megveszem ott. Erre nem leárazzák megint ezek a g3cik...Múltkor a King Arthurral szopattam meg magam, most ezzel, komolyan leszokok a játékvásárlásról.

-
Doki16
addikt
Steamen a Midweek Madness keretében századszorra le van árazva a Batman. [link]
-
Teszla_
senior tag
Tescoban Crysis 2 + Crysis Maximum Edition akció lesz, 9990ft lesz a kettő együtt.
-
cskamacska
addikt
Te ez nem az az oldal, ahol még az egy éves elérésért is külön kell fizetni, különben csak _egyszer_ lehet letölteni a _megvásárolt_ játékokat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#3353 Sonja: Nna akkor ez is megy a Impulse után, hogy a legtöbb játék csak ámerikaiaknak érhető el. Felejtős.

Jut eszembe, Direct 2 Drive véletlenül nem az IGN csoport tagja? Házon belül állítanak maguknak konkurenciát?
-
Ingyen OddBox a GamersGate-től, ha eltalálod az elhomályosított képen levő játék címét. Kell hozzá aktív Facebook account.
-
dokken
tag
GetGames R.U.S.E. £13.99
-
Sonja
nagyúr
Elindult egy új digitális bolt, az IGN PC Store! Azt viszont nem tudom, hogy magyarországról is lehet-e vásárolni?! Ellenben mikor a kosárba tettem a leértékelt Medal of Honor-t, akkor a fizetésnél felülre ezt írta: "Error: Medal of Honor is Country restricted on your IP."

-
Sonja
nagyúr
Lara Croft and the Guardian of Light - 7.47€
Egyébként most rengeteg játék van akciózva a Gamersgate-en!
Szerk.: Chrono Rage - 480HUF!
-
Strategy First Take No Prisoners Pack 85% kedvezménnyel a TNPSALE kuponnal!
Az ÁFA még rájön az árra, így 12,5 USD.
1/20 Alliance: Future Combat
2/20 Combat Mission: Barbarosa To Berlin
3/20 Combat Mission: Beyond Overlord
4/20 DarkStar One
5/20 Disciples II: Gallean's Return
6/20 Disciples II: Rise Of The Elves Gold
7/20 GODS: Lands of Infinity Special Edition
8/20 Jagged Alliance 2: Gold Pack
9/20 Jagged Alliance 2: Unfinished Business
10/20 O.R.B.: Off-World Resource Base
11/20 Patrician III: Rise of the Hanse
12/20 Port Royale 2
13/20 Sacred Gold
14/20 Space Empires IV Deluxe
15/20 Space Empires: Star Fury
16/20 Strategic Command: European Theater
17/20 Strategic Command 2: Blitzkrieg
18/20 Tortuga: Pirates of the New World
19/20 Tortuga: Two Treasures
20/20 World War II: Frontline Command -
BalaNce87
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Még mindig annyi, elírta balee, én ma elnéztem fogarasi tescoba de nem volt, (ez van közel
) majd holnap lehet megnézem arénába is, mindenesetre ps3 és xbox verzió meg ott figyelt a 13ezres áraikkal. Azt erősen kétlem hogy 2 nap alatt elkapkodják, azért mégiscsak magyarokról beszélünk. -
7
addikt
Figyelemre méltó Gamesplanetes akciók (a game.gamesplanet.com aloldalukról elérhető, a többin más árak vannak):
Assassin's Creed: Brotherhood 24 GBP (~27,5 EUR, ~ 7500 HUF -- Steamen ugyanez 50 EUR)
Dragon Age: Origins -- Ultimate Edition 18 GBP (~21 EUR, ~5600 HUF -- Steamen ugyanez 30 EUR)
Mindkettő március 30-ig érvényes.
-
dokken
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem olcsóbb 5.99 € = 1670,3115 Ft
-
dokken
tag
DLGamer Splinter Cell : Double Agent 5.99 €
-
Sonja
nagyúr
-
Doki16
addikt
Green Man Gaming-en City-Interactive leárazás van
70%-os. -
dokken
tag
DLGamer Bioshock 2 9.99 €
Borderlands 9.99 € -
Amantius
senior tag
Most olvasom a TESCO-s újságban, hogy Márc. 18-tól, Assassin's Creed: Brotherhood: 5990.-
-
Amantius
senior tag
Tényleg jó a játék. Már a zenével rögtön belopta magát a szívembe. Már nem akartam zörögni a kontrollerért, de egérrel is jól irányítható, megérte.
-
válasz
Debilon
üzenetére
Délután néztem a topikot, most kicsit emelkedett pulzussal nyitottam meg Steamet hogy vajon lemaradtam-e az akcióról, de szerenécsre nem
Nyomok egy kis DEMO-t, aztán lehet be is fizetek rá 
Euro sem vészes most annyira, persze volt már alacsonyabb is... -
Debilon
addikt
megvettem énis dogfightert..toltam is kicsit
nagyon jó...bejön... -
kovsol
titán
-
Amantius
senior tag
Sajna a forgalomkorlátos netemmel minden megabájtot be kell osztani, a letöltős napom meg még messze van, addigra vége a jóárasításnak. Imádom a szimulátorokat (bár főleg autószimezek, azért néha befigyel az IL2-es), néha jól esik egy kis árkád bohóckodás, ha csak egy kis idő van játékra.
-
Doki16
addikt
Legújabb leárazás steamen: DogFighter -75% 2,25€
-
Dreimus
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Üdv,
A direct2drive oldalán jobb felső sarokban átrakod az eu-t us-ra vagy uk-ra ott nincs ip korlát erre ott te döntöd el de arra számolj a us árra 18-20% Áfa jön még.
És igen onnantól nincs dolgod a d2d-vel. De arra számíts ha valahonnan bukod az accod akkor a serialokat is bukod mert az az accokhoz vannak kötve. Tehát mindenki figyeljen oda.
Tisztelettel Dreimus!
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
UP! Nem tudja senki? Fontos lenne.
-
dokken
tag
GetGames Overlord II £2.00
-
Doki16
addikt
Steamen az összes Oddworld játék le van árzava 50%-al.
-
Psychonaut
veterán
Pont ezt kérdezem, hogy IP korlátozás van-e, vagy az account típusa alapján határozza meg. Mert ha jól tudom, D2D-n ha megveszel egy játékot, akkor letöltöd, kapsz egy retail keyt meg egy telepítőfájlt, utána neked semmi dolgod a D2D-vel (nem kell ott aktiválnod a játékot), vagyis nem különösebben érdekelne, ha utána egy random accountot letiltanának (még nincs ott accountom).
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Csak az aktiválható Steam-en, amihez oda van írva (jellemzően a Steam only játékok, mint pl. a Civ5, AvP, stb.
Az IP korlátozást szerintem ne próbáld meg kijátszani, mert ha észreveszik, bannolhatják az accountodat az összes játékkal, mivel tilos. A korlátozást egyébként nem a D2D találja ki, hanem a kiadók határozzák meg, hogy milyen régióban árulhatja a játékot.
-
Psychonaut
veterán
Hali!
D2D-n vásárolt játékok aktiválhatók Steamen, vagy csak a játéklistához lehet őket hozzáadni? Illetve az ilyen játékok This product is available for purchase in the United States, Canada, and Mexico. IP vagy account beállítások alapján szűrnek? Aki tudna nekem segíteni vásárlásban (és ezeknek a kérdéseknek megválaszolásában) kérem küldjön egy privátot.
Köszönöm!
-
Doki16
addikt
Utolsó napra meg itt van a Napoleon: Total War 75%-os leárazással, így kerül 7.5$ euróba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

UK oldalon a Pollen által megadott itspayday kódot kell használni és el is fogadja nálam is az F1 2010-nél (is)! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Múltkor nem volt rá pénzem. A múlt hét előtt akciós volt GG-n, mondom úgyse mostanában lesz akció Steam-en (csak ott 10€ volt), megveszem ott. Erre nem leárazzák megint ezek a g3cik...