Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic V2 - origami
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
Megnéztem majdnem egy egész órát (elejétől) az új koop géjmből. Vártam, hogy történjen valami csoda, ami indokolja a *urva nagy felszívást...
...de ahogy az Zuszkár, úgy a csoda se gyütt.Az egy dolog, hogy a fejlesztő indokolta a --- támadók szemszögéből --- jogosnak vélt feminista szetting létjogosultságát (miszerint volt már mindenféle felállás a múltban, és most senki se sírjon, hogy 2 nő van), de a lapos, vékony, és a KOOP-nak alárendelt "sztori"-t semmi sem tudja létjogosulttá tenni.
Nem ok nélkül írtam korábban, hogy szinte magát játssza a játék, mert annyira könnyű(nek látszik), nincs benne büntetés, és nincs benne rizikó. Csak a koop van.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Autós topik
- Apple MacBook
- Diablo IV
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest