Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic V2 - origami
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Nekem az áremelés időzítése nem tetszik. Nyilván mindenen infláció van, semmi nem kerül évtizedekig ugyan annyiba. Rendben!
Node:
1) A videójáték ipar fogyasztóbázisa szerintem még mindig folyamatosan növekszik.
2) Mindenki ajnározza az AI-t, DLSS-t. Ezek olyan dolgok, amik csökkentik az elkészítéshez szükséges erőforrást. Nem kell annyi ember és aki van, az sem optimalizál.
3) Régen egy játék nem termelt évtizedekig pénzt. Elkészült, kiadták, amennyien megvették megvették. Most a játék "szolgáltatás", néhány év különbséggel jönnek a remasterek. Így egy játék kis erőforrás befektetésével tovább termeli a pénzt.Ha nekem 10 évvel ezelőtt azt mondják, hogy egy játék előállítása annyival nagyobb költséget emészt fel, hogy most 20€-al többet kérek érte, elfogadom. Sem akkor, sem most nem veszem meg ennyi pénzért, mert nekem egy olyan produktum, ami holnap akár mehet a levesbe, nem ér ennyit és igazából meg sem engedhetem magamnak. De jelenleg mégis felháborítónak tartom, hogy olyankor emelnek árat, amikor minden azt mutatja, hogy a gyártási költség csökken a profit viszont nő.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Politika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest