Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
ennyi erővel tök felesleges az a topik, ennyi erővel mindenki keresse meg magának a bestbuy tételeket, aztán szemeteljük tovább azt a topikot is mint anno ezt itt, mert annak van értelme! (ja, bocs, de nem)
megint minek kell a másik véleményének ellent menni? mármint annak aminek nem kellene, ami a normális - ZsoZso pedig lovagiasan kiállt a fórumtársért ami igen becsülendő ugyan úgy mint az adott fórumtárs tevékenysége, nem pedig lehurrogó "landó!
sztem nincs mindenkinek ingerülete ahhoz hogy végignyálazzon n+1 oldalt nap mint nap, ha belebotlik valaki valami jóba azt szívesen kellene látni, az Evil Within 2vel én pont így voltam, uh köszi ezúton is a linket!
//más meg hogy most Historycal Low, ki nem szarja le ha nem az? ha akció van nemár mindig a HL árakat keressük, meg lecsesszük az akcijóhozót, mert itt helyben megkövezem magam esküszöm, még meg kell magyarázni hogy mert ez nem HL, ezt nem teljesen értem... ha jó áron van akkor miért ne lehetne belinkelni? ezt folyton szóvá tenni..
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- GAMER PC : i9 13900KF/// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 SUPER 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : i9 10850K /// 64 GB DDR4/// RTX 4070 12 GB /// 2TB SSD
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest