Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz i2k #128438 üzenetére

    ennyi erővel tök felesleges az a topik, ennyi erővel mindenki keresse meg magának a bestbuy tételeket, aztán szemeteljük tovább azt a topikot is mint anno ezt itt, mert annak van értelme! (ja, bocs, de nem) :R :C megint minek kell a másik véleményének ellent menni? mármint annak aminek nem kellene, ami a normális - ZsoZso pedig lovagiasan kiállt a fórumtársért ami igen becsülendő ugyan úgy mint az adott fórumtárs tevékenysége, nem pedig lehurrogó "landó!

    sztem nincs mindenkinek ingerülete ahhoz hogy végignyálazzon n+1 oldalt nap mint nap, ha belebotlik valaki valami jóba azt szívesen kellene látni, az Evil Within 2vel én pont így voltam, uh köszi ezúton is a linket!

    //más meg hogy most Historycal Low, ki nem szarja le ha nem az? ha akció van nemár mindig a HL árakat keressük, meg lecsesszük az akcijóhozót, mert itt helyben megkövezem magam esküszöm, még meg kell magyarázni hogy mert ez nem HL, ezt nem teljesen értem... ha jó áron van akkor miért ne lehetne belinkelni? ezt folyton szóvá tenni.. :U

    [ Szerkesztve ]

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák