- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Kérdés megválaszolva, topik bezárva...
-
Hulot
tag
Sziasztok
Keresek akkumulátort Canon UC-5500-as videokamerához. 6V Ni-Cd.
A neten BP-711 megjelölést használnak rá. -
GodHeart
senior tag
headsetből ajánlom a gyárit.. én az utángyártottal akkorát szívtam mint az állat... Még szerencse, hogy saját barkács módsezrekkel jól bekötve meg normális fülest rádugva legalább a csatlakozót feltudtam belőle használni...
-
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
De ha valakinek nincs annyi pénze, akkor megfelel az ugy. is.Én nem tapasztaltam itt Egerben, hogy túl sok gyári tartozék fogyna el nálunk.Szerintem általában nem annyira gazdagok az emberek, hogy gyárit vegyenek.
-
Azért nem szóltam csak (nem ajánlottam a már meglévő két akkus topikot), mert fórumtársunk kifejezetten az eredeti akku vs. utángyártott kérdést szerette volna kitárgyalni.
Bár most belegondolva, tényleg belefért volna a említett topikokba.
Az utángyártott termékekről általánosságban elmondható, h. minőségük silányabb, mint a gyáriaké. Mikor utángyártott cuccot adok el, minden esetben kipróbálom, ezzel is megelőzve a cseréket/pénzvisszafizetéseket.
Nem egyszer fordult már elő olyan, h. az akku hamar merült, a töltő nem töltött, a headset szétesett/széttört, stb... Természetesen nem gyári alkatrészekről beszélünk.
A magam részéről soha nem vennék utángyártott alkatrészeket telefonjaimhoz, kivétel volt ez alól az, mikor a 4,5 k-ért vásárolt (második) telefonom részére vettem egy nagy kapacítású akkumulátort.
Drágább készülékhez soha nem vennék ilyesmit, max. a tok volna az, ami nem gyári.
[Szerkesztve] -
bobtam
csendes tag
Az okostelefonok használatakor, számomra egy fő probléma az akkumulátor rövid működése. Eredeti új akkumulátor vásárlása költséges, jó alternatívának látszik egy utángyártott beszerzése, ez helytől embertől függően 1,5eft-tól 3-4e ft-ba kerül(Nokiához néztem). Ha van ezzel kapcsolatos tapasztalatotok írjátok le légyszíves. Köszi
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest