Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
SystemRoot #18 üzenetére
Na ne mondd. nem gányoltam, pontosan tudom, hogy mekkora dolognak számít, ha nem referencia a kari, ugyanis elég jó az, ha ATI bácsi úgy megtervezte, ráadásul drága dolog szórakozni vele, és nem is mindig jól sül el.Általába ASUS bácsi szokott szórakozni ezzel.
És azért írtam, hogy az Abit referencia, h merje nyugodtan rárakni a BIOSt, nem azért, mert gányoltam. Majdnem mind referencia.
Ma mindenki paranoiás? -
gorlin
őstag
válasz
SystemRoot #18 üzenetére
Köszönöm,egyébként Neck szerintem nem gányolta az abit-ot csak azt mondta referencia nyák(Csak azért írom nehogy ez legyen a következő off )Ez nekem meg bőven elég
Akkor lenne egy kérdés .Nincsenek e külön beállítások a memória, gpu feszültségére nézve vagy valami hasonló.Lehet sőt biztos hogy hülyeséget beszélek csak azért jutott eszembe mert ugye az Xt többet fogyaszt mint a pro VIVO.Tehát nem térnek e el eggyes márkák a különböző beállításokban?
Szóval
1.:Ati referencia XT bios
2.:Gigabyte bios
3.:moddoljam át az én biosom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest