- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebeegee
tag
Sziasztok!
Help kellene.
Most raktam be az utángyártott EzPrint patronokat az SX115-be. Szettet vettem, de kettő belőle 6.1-es, kettő pedig 6.0-ás.
A magenta színt nem ismeri fel, a többivel nincs gond, tehát a többi teli van a szoft szerint, a magentánál pedig egy nagy piros X zavar bele a képbe.
Próbáltam már kikapcs-bekapcsot, számítógép újraindításával is, újra ki-be a patron a szoft szerint, majd a Stop gombot nyomogatva is egy ki-be, és indítottam el úgy a gépet, hogy üres volt, és újra be a 4 patron. De semmi eredmény.Valami tipp?
-
thebeegee
tag
válasz
WolfNovaHUN #2712 üzenetére
No para.
Első alkalommal feltölti a nyomtatófejet is, abba is belemegy szerintem 1-2 ml, ami ugye most is benne van.
Ráadásul erősen kérdéses a nyomtatóhoz adott patronok tintamennyisége, nem lepődnék meg, ha direkt kevesebb lenne benne... -
thebeegee
tag
Sziasztok!
Visszaolvastam, és egy áprilisi hozzászólás szerint a fekete és színes tintapatronoknál ha különböző a chip verziószáma (v6.0 és v6.1), akkor elvileg nem fog menni a nyomtatás.
Azóta van ezzel jó tapasztalat?
SX115 nyomtató, fekete ezprint v6.0, színesek ezprint v6.1.
Fog így menni, ha egyszerre cserélem le őket?
Vagy csak akkor, ha régebbi nyomtatódrivert rakok fel, pl. amit a nyomtatóhoz kaptam cd-n?Jelenleg gyári patronok vannak benne, és a netről letöltött legfrisebb driver van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged