-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bicskeyd
csendes tag
User12! Amit belinkeltem oldalt ott láttam a resetelőt 8500ért erre mondtam hogy drága,de tegnap még lehet nem volt kész az oldal teljesen mert akkor még csak a 4 resetelőt láttam meg az árat és aból is csak 1et (8500ft) A gyári patronból meg a fekete volt szinte csak használva ezért a szinesekben még van.De ha lessz resetelőm akkor majd kipróbálom azt hogy visszarakom a 3epson szint és csak a feketét hagyom benne utángyártottat amin 6os chip van,mert elvileg azzal már mennie kéne a gyárival keverve is.Hameg nem jöhet a reset a feketének(merthogy gondolom azt fogja letiltani )Most nyomtatgatok képeket de eléggé oda kell neki adni a sárgát meg a pirosat és a kékből lentebb kell állítani mert az egész kép elég kék árnyalatú.Mint mikor a fotózáskor nem jó a white balance beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged