- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiroshi87
csendes tag
Egyszerre cseréltem le mind a 4-et. Elsőre fel is ismerte, viszont ahogy egy fúvóka tesztet akartam indítani akkor jött rá, hogy mégsem ismeri fel. Egyébként ezek sima utángyártott patronok, nem után tölthetőek, elvileg ilyenkor csak a patron kódja fontos, nem? (T0711-14)
Tudtommal csak az után tölthető és CISS rendszerű patronoknál fontos a chip verzió száma az auto reset miatt.Mivel ez a sárga eléggé beszáradt, valamilyen szerrel lehet tisztítani? Neten láttam fent hasonlóakat, igaz azok után tölthető patronok mellett használhatóak, de valahogy nem lehet ebből csöppenteni a "gépbe"?
-
atala
Topikgazda
Azt se felejtsük el, hogy nagyon nem mindegy, hogy egy tinta mennyire van megszűrve. Nem tudom biztosra, de szerintem nem véletlenül van árkülönbség az epson L100, 200-hoz való tinta, és az L800-hoz való tinta között. Míg az L200-hoz nettó 1260 Ft/70ml az ára a nagykerben, addig az L800-hoz 2100 Ft./70ml. Az L200 4 pl-es fúvókát használ, az L800-as meg 1,5 pl-est.
Ezért is fordulhat elő, hogy egy 1 pl-es fúvókás nyomtatófej eldugul a rossz minőségű tintától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged