-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawnad
senior tag
válasz
Feripapi #4176 üzenetére
Tuti.
Fecskendővel én töltöm.
Egyébként a 4ml több mint 1 patron, mert a gyári 3,5 ml festéket használ, és az ugy-ból se vesz ki többet.
Ezért nulláznom kellett közben, de visszatöltöttem a végén aszintet. innen tudom 4ml.
Egyébként a php4 24 óra alatt c. könyvet nyomtattam, grayscale, és alap minőség.Thrawnad
-
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Feripapi #2491 üzenetére
Találtam egy olyan megoldást, hogy fel kellett rázni jobban a patront. Mindjárt jobb képet adott a fúvóka-ellenőrző kép. Itt-ott volt benne kihagyás de már nem olyan, hogy alig van rajta sárga szín. Gondolom az is probléma lehetett, hogy kicsit melegebb volt a patron, mivel átutazta Pestet meg vissza. Gondolom a plusz hő valami nyomáskülönbséget okozott és azért is volt olyan rossz a kép.
-
lamiki
senior tag
válasz
Feripapi #2372 üzenetére
Sokszor az is elég, amikor nem ismer fel egy-vagy több patront, ha csak kikapcsolod a nyomtatót, majd áramtalanítod pár percig, és utána lehet felismeri, vagy ha csak kérsz egy patron cserét, felhajtod a patron leszorító fület, majd visszahajtod anélkül, hogy kicserélnéd, vagy akár kivennéd a patront, ezt a patron csere imitálást én jobb szeretem számítógépről lehúzva megcsinálni, nekem eddig ez jött be legtöbbször.
Abban meg, hogy csak a legújabb chipes verziójú patronokat fogadja el, legtöbbször a kedves felhasználó a hibás, mert nem jó neki a nyomtatóval adott driver, hanem a legújabbat telepíti fel, vagy megengedi a nyomtatónak, hogy erre frissítsen, ugyanis engedélyezés nélkül nem frissíti a drivert. Nekem pl van egy lassan 1 éves SX200-as is, az még az 5.0-ás, 5.1-es és újabb chipeket is elfogadja, lehet megy még a 3.1-esel is, azzal még nem próbáltam.
Az meg, hogy macerás néha az utángyártott patronok használata, és pár havonta újabb verziójú chip kell, hogy működjön nem kell csodálkozni. Van 2 fotó nyomtatóm is jelenleg, amibe 1 garnitúra( a 6 patron) 18-20 ezer a gyáriból, viszont 2-300 Ft-ból meg megtöltöm magamnak.
Nem kell csodálkozni, ha az Epson mindent megtesz, ennek megakadályozására, vagy legalább is megnehezítésére.
Ezért inkább azt javaslom mindenkinek, ha megtalálta az igazit, akkor ne cserélgesse össze vissza a patronokat, hanem vegyen 2-3 ezer Ft-ért egy chipresetert, és töltse meg a patronokat kb 30 Ft/patron áron és használja jó sokat, olcsón, hiszen 1 garnitúra gyári patron árából 70-80 garnitúrát is megtölthetsz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest