- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
Most kinyomtam egymás után 7 oldalt úgy, hogy Quiet mode-ra állítottam.
Miután az utolsó oldal szépen kijött a nyomtatóból, megint leállt Paper Jam hibával és pl. az első oldalt ilyenre nyomta:Máskor is előfordul ilyen ghost szerű hiba, van, hogy csak pár sorban, van, hogy az egész oldalon.
Ez sem juttathat közelebb a megoldáshoz? -
atala
Topikgazda
Patront 3 helyen árulnak Magyarországon. Google-ban beírod, hogy "tölthető patron t7011" és kiadja a találatot. Eredeti tintát sehonnan nem tudsz venni eredetiben. Én egy cégtől vettem jó áron B510-es patronokat amiről leszedték a chipet, és abból fejtettem át a tintát az enyémbe. De biztosan lehet venni jó minőségű utángyártott pigmentes tintát. Megbízható, leinformálható boltot kell keresni, és kerülni kell a sufni boltokat.
-
atala
Topikgazda
-
atala
Topikgazda
Töltsd le ezt a jpeg fájlt. Ezzel elvileg csak sárgát kell nyomtatnia. Tehát ha nem működik a sárga szín, akkor elvileg semminek nem kellene lennie a papíron. A nyomtató beállításaiban is megnézheted, lehet, hogy lehet valamit állítani.
Elvileg a fej oldaláról kellene vákumot létrehozni, miközben benne vannak a patronok. Ezt egy beépített fejnél, és egy több patronos megoldásnál elég nehéz megoldani. Én a canon nyomtatómnál (ki lehetett venni a fejet) úgy csináltam, hogy egy olyan fecskendővel aminek a vége tompa volt, és csak egy lyuk volt az alján (nurofen gyerek lázcsillapítóhoz adták) tettem bele deszt vizet, ráraktam a nyílásra ahol a patronnak találkozik, és óvatosan átpréseltem rajta a vizet. Ügyelve, hogy levegő ne menjen bele. Nem szabad nagyon erőltetni, mert megrepedhet a fej.
Ha más nem, vegyél bele tölthető patronokat, töltsd meg a patronokat desztilált vízzel, és nyomtassál ki jó sok oldalt. Hát ha ki levegősödik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- HP 1010 laserjet lézer nyomtató eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest