- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davzone
senior tag
válasz balage25 #8476 üzenetére
Hali!
Most próbálkozok énis ezel az XBMC-vel,és amit linkeltél képet nagyon bejön a téma ahogy a sorozatokat mutatja!
Melyik ez?Elég nagy sorozatmániás vagyok,jólenne ha mutatná igy nem pedig csak simán szöveggel.
Mert a gyáriak nekem nemjönnek ben,ott mindig csak annak a képét mutatja amelyikre rámegyek!
Illetve olyan kérdésem elnne,hogy ha belemegyek hogy videók,hozzáadok egy mappát pl sorozatok,abban van rengeteg almappa,amibe szintén almappákba vannak az évadok!
Viszont igy nem nagyon találja meg,sőt bele sem olvas az almappákba.
Meg lehet ezt oldani?Vagy nevezhetem át mindet valami szerint?
Ilyen a struktúra:
[link]
divx meg hd mappa is hasonlo,ott a divx mappán belül vannak a filmek almappákban viszont nem tud infot leszedni róluk sehonnan.Ami a gyökér könytárba van arról viszont talál és pontos is nagyrészt!
Kell valamit beálitani hogy a mappába belépjen és azokról is keressen?Nem lenne jó ha átkéne írnom mind a kb 3terra sorozatomat.Előre is köszi!
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Davzone
senior tag
válasz balage25 #8498 üzenetére
Thx,kipróbálom.
Melyik a legpontosabb hely ahol talál is filminfót?IMDB-t állitottam be mert azt szoktam nézegetni neten.
Illetve a mappán belül a film neve is legyen értelmezhető?
Pl 2 fast 2 forious mappában nekem 2f2f.mkv van,illene azt is átírnom?
sorozatnám meg csak annyi hogy S01E01 ill hasonlok,de a sorozat neve nincs.
Ezek nem kellenek a fájlnévbe?1080as mkv-kkal kicsit megszenved a progi,konkrétan akad.
DXVA támogatást nem lehet belevarázsolni?
BS player +coreavc hibátlanul megy,viszont ebe meg elég rendesen akad,gondolom proci dolgozik csak!Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Davzone
senior tag
válasz balage25 #8500 üzenetére
HTPC,
Asus AT3IONT-I deluxe lap.
Atom 1.6 dualcore +nvidia Ion cuda.
2000re van overclockolva gyári profillal,4 giga 1333as rammal megy.win7 64bit.
bs playerrel nézek mkv-t core avc-val ami tud cuda-t használni.
Elbír egyszerre 2 1080as mkv-t is a gép ha a gpu dolgozik,viszont ebbe az xbmc-ben akad nagyon még egy is.Proci terhelés eléggé maximumon van!
Próbáltam rákeresni hogy kell beálitani a dxva-t se semmit se találtam.
Megpróbálom átírni a mappaneveket értelmezhetőre,remélem úgy jólesz,mert jelenleg a médiatár módban nem található semmi,pedig jólene ha frankón felismerné a dolgokat![ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
válasz balage25 #8502 üzenetére
Thx,felraktam ezt,a driverek mindenből a legujabbak,directx is.
Átneveztem pár mappát,angol címeket használok.
Elinditottam és elkezdett keresni.
Bones az első és most épp szedi le részenként az infókat,bár elég lassan csinálja de sebaj Remélem minden passzolni fog!
Igentetszik ez a progi!
DXVA-t bekapcsoltam,mindjárt leis tesztelem![ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
válasz Davzone #8503 üzenetére
Sikerült minden!
Átirtam a mappaneveket,egész korrektül megtalálja,1-2őt kelett másra írnom pl csi new york helyett csi ny kelett!
Viszont olyan gondom van hogy ha van egy mappa amibe van sok almappa,minden évadnak egy,akk csak az első évadot találja meg,ha médiatár módba nézem.Fájlmódba bele tudok menni rendesen,viszont médiatár módban ha belemegyek a sorozatba ott vagy nincs semmi,mert nem találja,vagy csak az első évad szerepel és a többit valamiért nem tölti le.
A nevek ugyan olyanok,a mappanevek a sorozat mappáján belül season1 season2 season3 stb.
Ömlesztve kellene berakni vagy valami beállítás gondom van?
Szerepelnie kell az almappában is a sorozat nevének?Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest