- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davzone
senior tag
válasz
Davzone #8503 üzenetére
Sikerült minden!
Átirtam a mappaneveket,egész korrektül megtalálja,1-2őt kelett másra írnom pl csi new york helyett csi ny kelett!
Viszont olyan gondom van hogy ha van egy mappa amibe van sok almappa,minden évadnak egy,akk csak az első évadot találja meg,ha médiatár módba nézem.Fájlmódba bele tudok menni rendesen,viszont médiatár módban ha belemegyek a sorozatba ott vagy nincs semmi,mert nem találja,vagy csak az első évad szerepel és a többit valamiért nem tölti le.
A nevek ugyan olyanok,a mappanevek a sorozat mappáján belül season1 season2 season3 stb.
Ömlesztve kellene berakni vagy valami beállítás gondom van?
Szerepelnie kell az almappában is a sorozat nevének? -
válasz
Davzone #8501 üzenetére
Nekem is van ilyen lapom, minden tökéletesen megy. A recept a következő, ha már ragaszkodsz a windowshoz: nem kell semmilyen kodek se kodekpakk. MPC-HC és XBMC Dharma RC2 ajánlott, illetve a legfrissebb directx, és nvidia driver.
Ezekkel zökkenőmentes lesz az 1080p is.A dxva2-őt a videó beállításoknál találod.
-
válasz
Davzone #8499 üzenetére
Mindegyik pontos(csak te is legyél az
), én a port.hu scrapert használom filmeknél. A könyvtár nevét mindenhol elég jól megadni, a benne lévő filmet már felismeri a fájl kiterjesztése alapján. A sorozatoknál bármi lehet a fájlnév, csak legyen benne az s01e01 stb..
Ha HTPC, akkor NVIDIA, és nem lesz semmi problémád, se linux se win alatt. Az INTEL is egész jó már, most próbáltam i5-650-es procival. ATI/AMD-vel egy éve sokat szenvedtem, szerintem az játékra való, arra viszont kiváló. Lehet azóta fejlődtek, de már nem fogom kipróbálni, mert csak az áruk jó, a támogatás nem az igazi. Linux alatt még mindig hegeszteni kell, hogy rendesen működjön, és nem is fektet bele az ATI energiát.Egy kis kakaó ömlött a laptopba a fiam révén, ezért néha hiányoznak betűk a szavakból. Elnézést.
-
válasz
Davzone #8497 üzenetére
Ami a képen van az az alap xbmc skin. Ha a képernyő/ablak bal szélére húzod az egeret akkor be tudod állítani a nézetet. Én most a transparency skint használom. Neked is csak azt tudom mondani, vagy nevezd át pl.
Bones.S01-S03 helyett Bones
Sorozatonként csak a főkönyvtárat kell átnevezni, ami 50 sorozatnál is csak pár perc.
Vagy egyesével megkeresteted, jobb klikk a mappa nevén, ott a film információnál megadod a nevét, azután már menni fog.sb sajnos nem tudom, hogy lehet beállítani a kiegészítők automatikus frissítését, ha rájössz, akkor írd meg légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Egérpad topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Jövedelem
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest