- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Be lehet kapcsolni a PC-t az iMon-nal... Ha már a kezedben lesz, majd meglátod, hogy ezt az alaplapi tápcsatik és a tápegység közé kell beszerelni: így tudták megoldani, hogy működjön oda-vissza.
Nem tudom, olcsóbb távírányító alatt mit értesz, de itt számold bele az árba a szoftvert is! Értelemszerűen azt is kifizettetik a vásárlóval... (Mondjuk én használom is...)
-
A Soundgraph cég termékei között nézz szét. Olyan 10e körül lehet a távirányítójuk, ami ki-be kapcsolja a gépet. Én egy fokkal durvábbat vettem tőlük (22e-rt, de akkoriban ez újdonság volt, és valami 3db volt az egész országban: ezek közül is azt tudtam megvenni, amit a Hardveroc-on teszteltek! Fincsi!), az iMon UltraBay-t: ez távirányító és LCD kijelző egyben. Ha maradnál Win platformon, akkor tudom ajánlani a ketyeréhez járó szoftvert: iMedian (echte HTPC szoftver /Videó-Zene-Kép-Időjárás, stb./)
-
Ha tényleg csak 3 órát fogod használni, akkor felesleges az egész herce-hurca a gépcserével... Használd a mostani gépet, persze a VGA cserét akkor sem úszod meg...
Ezzel az áramfogyasztásos dilemmával nem régen találkoztam: megéri-e a felárat, ha kevesebbet fogyaszt? Konkrétan egy A és A+-os hűtő között vaciláltam (az A+-os 10eFt-tal drágább.) és ahogy számolgattuk az éves szintű fogyasztásuk közötti árkülönbséget, az jött ki, hogy kb. 8-9 év alatt térül meg a 10eFt... Viszont ebben az esetben "tartós" fogyasztási cikkről beszélhetünk, szóval tényleg megéri a többletberuházást. Viszont a PC már más téma. Ráadásul ki tudja, lehet hogy 4-5 év múlva az Atom 3.0 már visszatáplál az elektromos hálózatba, miközben GigaHD-s videót bicóból dekódolja...
-
válasz
csupahatos #7177 üzenetére
Ha jól tudom, nem lehet, csak ilyen "szett" jelegű csomagban árulják. [link]
luy78: mi nem tetszik a iMedianHD lejátszó szoftverben? iMon UltraBay-t használok az iMedianHD-vel már vagy 4 éve és eddig teljesen jó. Egy hiányossága van (jelenleg): nem kezeli a TV-tuner kártyát... Ezért is raktam át a másik gépembe a tuner-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- MÁV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest