-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n3m3r3
tag
válasz
Mezga Aladár #33634 üzenetére
Pontosan, ezért rakja őskáoszba az egyszerű rendszert. Reméltem hogy valaki használ erre egy programon belül letölthető "zenei kiegészítőt" ha már ez a funkció nekem nem szerencsés.
-
n3m3r3
tag
válasz
Mezga Aladár #33632 üzenetére
Köszi, erre is gondoltam, de pont ezt akarom kikerülni. Ugye Te is értelmetlennek tartod több száz tartalom egyenkénti szerkesztését, mikor a filmeknél ez szükségtelen, csak mappáról megyek mappára.
-
n3m3r3
tag
Erre senki többet harmadszor?
Valamiért a zenéket csak "Médiatár" mód" -ban tud megosztani. A programban a "Fájlmód" -ot használom, így adná magát hogy így osztja meg....közbe nem. Útbaigazítás is jó, aki/ahol tudja a megoldást. -
n3m3r3
tag
Sziasztok!
Szeretném használni a Kodi szerver funcióit, viszont az eszközök teljes káoszban látják a Music Library-t. A Video Library még rendben van simán be tudok tallózni bármit, viszont a zenék kategóriákba kerültek össze-vissza (Műfaj, Előadók, Albumok, stb).
Mit állítsak, milyen kiegészítőt telepítsek hogy a filmek mintájára szimplán csak böngésszek a mappák között?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Medence topik
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged