- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincsó
aktív tag
válasz
bajnokpityu #24964 üzenetére
Nálam meg pont más a tapasztalat vele de nyilván ezt rendszer meg ízlés válogatja de ez már HI-Fi kategória
-
Vincsó
aktív tag
válasz
bajnokpityu #24961 üzenetére
Brazos-t tervezek így szerintem az osx-es mókából kimaradok.
Szerencsére alaplapi koax is kimarad, HRT MusicStreamer II, ami most sem rossz de azért jobb is lesz ez remélem -
Vincsó
aktív tag
Ha már Win Server 2012 a téma én ezt akarom majd kipróbálni, elvileg lehet kérni 180 napos próbaverziót.
[link]Ez hasonló mint a fidelizer csak durvábban nyúl bele a win lelki világába elvileg core üzemmódban fut minimális szolgáltatásokkal, csak az működik ami feltétlen kell zen ill. film lejátszáshoz.
Program vezérlést meg meg lehet oldani android-os kütyüről.Az olvasottak alapján brutál hangminőség javulás érhető el ezzel.
-
Vincsó
aktív tag
válasz
Celtis #24841 üzenetére
Igen Csak HTPC leginkább zene + néha film. Pico PSU a hatásfoka miatt tetszik, ez szerintem a kapott hang minőségben is megmutatkozna a mostani gépem is egy csak egy jobb tápkábelt kapott és jobb lett hangzás.(de ez inkább HI-Fi része a dolognak)
Amúgy windows server 2012 core edition - el szeretnék majd idővel megpróbálkozni, szóval lehet lesz egyszerre több op rendszer is rajta... ezért az ssd.
A 4GB-re meg azért gondoltam elsősorban mert foobar, Jriver elsősorban memóriából fogja a zenét lejátszani.
-
Vincsó
aktív tag
ilyesmiben gondolkodom akkor: ASRock E350M1 4gb mem + SSD ehhez jönne még idővel külső hdd vagy esetleg NAS (gondolom ez lenne a jobb megoldás) ehhez kéne egy picopsu. Honnan kéne megrendelni és mekkorát?
-
Vincsó
aktív tag
Ha már szó volt a tápokról, akkor sfx vagy pico? nyilván egy htpc, nem fog (elviekben) nagy teljesítményt felvenni. Pl zene hallgatás közben mennyi is lehet,10-15 w? Gondolkodásom szerint ide jobban illik egy pico táp hatásfoka, nem?
-
Vincsó
aktív tag
3D nem fontos, majd egyszer a 4K talán... de az odébb van, így meg teszi ez is.
-
-
Vincsó
aktív tag
Hali!
Építenék egy dedikált pc-t zene hallgatásra és film nézésre. 3D nem érdekel, szerintem a jövőben sem. Ehhez megfelelően tudnátok hardvert ajánlani? Legyen minél olcsóbb
Proci érdekelne leginkább, hogy mi elég FHD filmekhez.
-
Vincsó
aktív tag
Hali!
100 K-íg tudnátok htpc-nek valami konfigot? Annyira nem vágom mik vannak manapság, miből érdemes építkezni... Full Hd+zene, erre kéne igazából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest