- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ezek mennyire normális értékek? Ezt mutatja az everest, 1080p nézése közben a gépen amit jelenleg HTPCnek használok:Hőmérsékletek:
Alaplap 48 °C (118 °F)
CPU 37 °C (99 °F)
1. CPU / 1. mag 48 °C (118 °F)
1. CPU / 2. mag 48 °C (118 °F)
GPU dióda 60 °C (140 °F)
WDC WD3200KS-00PFB0 39 °C (102 °F)Hűtőventilátorok:
CPU 747 RPM
1. tápegység 1663 RPM
2. tápegység 2083 RPM
GPU 30%Feszültség értékek:
CPU mag 1.29 V
+3.3 V 3.30 V
+5 V 5.15 V
+12 V 11.99 V
+5 V készenléti 4.87 VEz jó vagy nem jó?
Köszi! -
törölt tag
Ha HTPC akkor nVidia vagy Ati? 8200/8300 vagy monjuk a HD4200-es szériát ajánlanátok? Nem tudok dönteni. Az nVidia 8200 és 8300 között van jelentős különbség? Köszi!
-
törölt tag
Csak úgy mellékesen Xtreamer Pro-ról van vkine tapasztalata/véleménye?
-
törölt tag
Még nem, először szeretném végre kitalálni, milyen lapot és procit is szeretnék. A következőkről neked mi a véleményed:
"Azt vegyük figyelembe, hogy egy atomos gép esetében a nagyfelbontású videókat csak a GPU segítségével tudjuk majd lejátszani, amihez szoftveres támogatás is szükséges – ez Windows alatt nagyon megköti a kezünket a HTPC szoftver kiválasztásánál....Továbbá egy megfelelően kicsinosított kezelőfelület, bár működni fog Atom processzorral, eléggé belassulhat.....a bővítési lehetőség csak USB-n keresztül adott!"
Továbbá, az tetszik ebben a deluxe lapban, hogy van hozzá táp, wifi, bluetooth, (távirányító lehet cserére szorulna), viszont majdnem két éves. Nem lehet, hogy a jövőre nézve, jobb lenne a gyorsabb proci és jobb GPU!? (AT5IONT-I)
Basszus, minél többet foglalkozom az alkatrészekkel annál több kérdés merül fel. Nem egyszerű. Nem, gondoltam, hogy ilyen szofisztikált egy rendszert összerakni. Atom lap mellet, azonban jó lenne vmi kicsi és csinos házikó.
-
törölt tag
Tudnál esetleg ilyen lapokat ajánlani? a CUDÁS és nvidiás vonalat támogatom...
Valószínűleg igazad van, csak azért néztem az MSI-t mert gondoltam jó lenne az usb 3, hiszen kitudja mi jön, és nem szeretnék egy darabig új HTPC-t építeni ha már egyszer beruházok. Nézegettem az i3-akat, most van asszem vmi új i3 560 talán aminek szintén 75 w a fogyasztása, és 3 GHZ felett van, csak nem sok az a 75 W?? Bár ahogy néztem itt is sokan használnak i3as procikat.
Végülis, ha enyire bonyolult, léehet nemkell az a 7.1. egyelőre ilyen veszély nem fenyeget, csak tényleg olyan gépet szeretnék, amivel elvagyok egy darabig...
Köszi a helpet!
Apropó ti hol veszitek ezeket a cuccokat? Van vmi jó bolt, vagy innen-onnan szeditek össze a dolgokat?
Üdv. -
törölt tag
Hát, elméletben sokkal többre nem. Ami viszont valoszínü esetleg webbongeszes, netradio skype, torrent, emiatt ugye fileok kicsomagolasa, dvd iras, talan office nagyon ritkan.
Fekete hazat szeretnek, a meret es hogy fekvo vagy allao gyakorlatilag mindegy. Valojaban fekvo micro atxet szerettem volna de ilyen 50 korulieket lattam azt pedig sokallom. :S
Egyelore analogban lesz erositore kotve 5.1, de kesobb kitudja ezert jo lenne ha 7.1et is tudna hatha.A hazat semmikeppen se szeretnem ha tul nagy lenne max 2 winyo lesz benne, de sokaig biztos csak egy.
Amiket kesobb szeretnek meg a gepbe az tv tuner, wifi adapter, blu ray lejatszo(akar iro egyszer). Apropo van olyan haz amiben gyarilag van kartyaolvaso? Az is hasznos lenne.
Koszi a segitseget!
Ja amugy meg semmi nincs meg belole. -
törölt tag
Sziasztok! Tanacsot szeretnek toletek kerni. Mi a velemenyetek innen kezdeni egy htpc epiteset?
MSI 890GXM-G65
Alaplap hd 4290-el usb3 stbAthlon ii x2 245e
2.9 ghz, 45w2x1gb kingston 1333mhz ddr3 ram
Samsung ecogreen 5400 rpm 1500 Gb winyo
Win7 x86 es XMBC lenne rajta.
Sztetek ez igy turheto es vinni fogja a dolgokat? Vagy vmibol tobb/kevesebb kene?Illetve ehhez kene meg haz, tap, venti csak eleg hozosak. Ha tud vki vmi jo hazat ajanlani ami kaphato itthon azt megkoszonnem! Udv!
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudna nekem vki olyan oldalt ajanlani ahol le van irva mire kell figyelni egy htpc epitesenel, illetve tudtok vmi jo boltot ajanlani ahol van hozza minden jo turheto aron?
Szeretnek egy kompromisszum mentes htpct epiteni de nem ertek hozza. Nem tudom milyen cuccok kellenek bele. Foloslegesen nem akarok tul jo dolgokat belerakni jatek nem lenne rajta, de szeretnek full hd filmeket nezni, jo hanghatasokkal, szeretnek bele wifit, usb3at bluray lejatszot/irot!?, 1.5 TB winyot, tv tunert!?, fm transmittert!? Kb ennyi, es persze legyen kicsi halk es huvos. Szerintetek menyibe lenne egy ilyen? Megoldhato egyaltalan, vagy ez mar a jovo?
OS meg nemtom milesz, de kene lastfm skype stb. Meg vmi jokis haz lehetoleg ami ki is irja mi szol.
Segitsegeteket elore is koszi!
Ha vkinek van vmi jo konfigja azt szivesen fogadnam! Ha esetleg vki mostanaban epit hasonlot. Kosz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- The First Berserker: Khazan
- Mass Effect
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- LG OLED 65 C1 4K 164cm 120Hz
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- SteelSeries Arena 9, USB 5.1-es gaming hangrendszer 14 hónap garanciával.
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Gyári garanciával FiiO M23 veszteségmentes lejátszó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest