Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Agostino

addikt

válasz durkonorbi #3360 üzenetére

Üdv.

Nos, végülis van nekem egy Pinnacle PCTV karim, ahhoz van távirányítóm is, de nem tudom, hogy azzan a szoftveres navigáció mennyire megoldható - bár a hsz-ed alapján végülis össze lehet hozni, nagyon tákolni viszont nem szeretnék.

Csak arra akarom használni ezt ezt a gépet, hogy berakom a ilyenolyankutyafüle formátumú filmet, lerakom magam a kanapéra, távirónyítóval pedig erre-arra lépkedve lejátsza nekem amit akarok. Csak filmet akarok nézni rajta, játékra ott a Wii, azzal szoktam netezi ha éppen elfog egy ilyen perverzió, letölteni pedig a gépemmel töltök. Ezért akarok egy komplett házat, amihez dukál tok és vonó, vagyis, távirányító és szoft amit tud kezelni, és ami kezeli a videókat.

Végülis jelenleg két elképzelés körvonalazódik előttem: 1, vagy sokat költök a belsőre - vagyis megveszem a fenti konfigot 2, inkább a külsőbe verem a pénzem, megveszem az M-es fullos házat, a belsőt meg összerakom az itthoni elfekvő dolgaimból. Akad egy Abit IC vagy IS-7-es lapom, van hozzá egy 2600-as celeronom, ramból meg egy jó giga, vidkariból egy 9600XT - ez mondjuk nem tudom milyen szép jelet lő ki, de mielőtt megveszem a házat, ezt úgyis letesztelem majd. Hmm-hmm... :- |

Új hozzászólás Aktív témák