- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
válasz
Patice #37228 üzenetére
én úgy képzeltem el, hogy a htpc pusztán a lejátszásért fog felelni, a tárolás pedig külső hdd-n lenne. a htpcbe egy SSD-t képzeltem el. Időközben a TV vásárlásánál is gondolkoztam, hogy az alapvető htpc funkciókat egy smart TV is képes lehet ellátni (wifi stream funkció, hálózati tartalom elérés, gyakori formátumok lejátszása). Semmi komoly elvárásom nincs a htpc felé, pusztán annyit szeretnék vele, hogy a hálóban és a nappaliban is elérhető illetve lejátszhatók legyenek azok a tartalmak, amik a normál asztali gépen megtalálhatók (akár külső hddre, vagy nasra másolás útján), és mindezt egy tetszetős külsővel és kompakt mérettel tegye (a passzív a hálóban lenne fontos)
-
MCGaiwer
addikt
Sziasztok!
HTPC-t szeretnék építeni, ehhez jelenleg nem rendelkezek semmivel. Egyetlen feladata a széleskörű és akadásmentes média lejátszása.
Feltétel a kompakt méret, és a lehetőleg passzív működés. Persze ha megfelelő a design, akkor a kicsit nagyobb méret és jó lehet.
Sajnos fogalmam sincs, milyen összegbe kerülhet egy normális htpc, ezért a keretet most 150-ben jelölöm meg, de ha olcsóbban kijön, akkor nem panaszkodok
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest