- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltásgyilko
csendes tag
-
Baltásgyilko
csendes tag
válasz
bozsozso #13449 üzenetére
Magyar billentyűzet ha jól tudom egyelőre nincs, annak ellenére hogy elvileg be lehet állitani a kiosztást "hu"-ra. A @ pedig azt hiszem a shift+3 (ha nem a hármas akkor valamelyik szám ott a környékén). Openelec beállítások billentyűzet kiszotás hu és az alatt lévő is hu beállítás melett.
Bocs a pontatlan megfogalmazásokért, de még én is csak pár napja barátkozok a rendszerrel.
-
Baltásgyilko
csendes tag
OpenELEC-re hogy tudok netet varázsolni? A routerem TP_Link TL-WR340GD, vezetékes hálózat és DHCP-vel osztja az ip-t. Openelecben néztem a beállításokat, de akármit állítok be nincs net. Elvileg az ip address mezőt üresen kell hagyni ha DHCP van. A netmaskot beállítottam. Az alapértelmezett átjárót próbáltam üresen hagyni vagy megadni, valamint ugyan ezt próbáltam a DNS szervernél is, de sehogy sincs net.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Baltásgyilko
csendes tag
Üdvözlet,
HTPC építésén töröm a fejem, nagyvonalakban összeállt a dolog fejben. De maradt pár kérdésem.
- AMD E350es APU dolgozna benne és XBMCbuntu szoftver. Ezzel kapcsolatban olvasgattam (régebbi hozzászólások), hogy az AMD Linuxos supportja nem a legerősebb ez változott-e valamit? A hardveres gyorsítások kivannak-e aknázva?
- Érdemes-e SSD-re rakni a rendszert? Ha igen milyenre (nem szeretnék sokat költeni)? 14k körül láttam 64GB-os Kingston V200-at szerintem nem rossz.
- Amolyan NAS szerepet is betöltene, a torrentezés hogy műkösik XBMC alól? Vagy célszerűbb a Linux felületen kiépíteni ezt? Vagy a bejelentkezésnél választható XBMCbuntu és Ubuntu lehetőségek hogy "működnek" ha az Ubuntu alatt elindítok programokat és átjelentkezek XBMCbuntuba akkor azok tovább futnak?
- Próbaként ma felraktam bár elég kevés időm jutott rá jobban belemélyedni. Az XBMC felületről nem láttam a gépben lévő másik két vinyót, gondolom itt valami felcsatolás problémája lehet.Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest